kahvaltımı yaptım kayfemi içiyom evet kayfeden nefret eden ben artık kahve keyfi yapıyorum
evet kayfeden nefret eden ben artık kahve keyfi yapıyorum bu arada sigarayada başladım not:sigara içmek öldürür-tatlicadiarzu-:1closedeyes:mesajımıda verdim:hulya:
bu arada sigarayada başladım not:sigara içmek öldürür-tatlicadiarzu-:1closedeyes:mesajımıda verdim:hulya:
kayfe demişken aklıma geldi,dün yiğenim bana hanfendi sen kendine bak diyicekken 'hayfendi' dedi:roflol:ve ben koptum tabi..sonrasında sınırsız dalga geçme hakkımı kullandım..en sevdiğim şey onla uğraşmak napıyım he bide sevgili yapmış,ben cep telefonuna gelen mesajdan öğrendim,ama o mesajı okuduğumu bilmiyo:1ninca: x le çıktığını biliyorum dedim:1shok:eyvahedigeldismileşu şekil oldu,babanene söylememi istemiyosan biyat ediceksin dedim ve köle gibi kullandım 2 gün boyuncazemuszemus
he bide sevgili yapmış,ben cep telefonuna gelen mesajdan öğrendim,ama o mesajı okuduğumu bilmiyo:1ninca: x le çıktığını biliyorum dedim:1shok:eyvahedigeldismileşu şekil oldu,babanene söylememi istemiyosan biyat ediceksin dedim ve köle gibi kullandım 2 gün boyuncazemuszemus
güzel bi gün,aşkımın sesini duyunca daha bi güzel oluyo tabi:asigim:

evet kayfeden nefret eden ben artık kahve keyfi yapıyorum
evet kayfeden nefret eden ben artık kahve keyfi yapıyorum bu arada sigarayada başladım not:sigara içmek öldürür-tatlicadiarzu-:1closedeyes:mesajımıda verdim:hulya:
bu arada sigarayada başladım not:sigara içmek öldürür-tatlicadiarzu-:1closedeyes:mesajımıda verdim:hulya:kayfe demişken aklıma geldi,dün yiğenim bana hanfendi sen kendine bak diyicekken 'hayfendi' dedi:roflol:ve ben koptum tabi..sonrasında sınırsız dalga geçme hakkımı kullandım..en sevdiğim şey onla uğraşmak napıyım
 he bide sevgili yapmış,ben cep telefonuna gelen mesajdan öğrendim,ama o mesajı okuduğumu bilmiyo:1ninca: x le çıktığını biliyorum dedim:1shok:eyvahedigeldismileşu şekil oldu,babanene söylememi istemiyosan biyat ediceksin dedim ve köle gibi kullandım 2 gün boyuncazemuszemus
he bide sevgili yapmış,ben cep telefonuna gelen mesajdan öğrendim,ama o mesajı okuduğumu bilmiyo:1ninca: x le çıktığını biliyorum dedim:1shok:eyvahedigeldismileşu şekil oldu,babanene söylememi istemiyosan biyat ediceksin dedim ve köle gibi kullandım 2 gün boyuncazemuszemusgüzel bi gün,aşkımın sesini duyunca daha bi güzel oluyo tabi:asigim:

(
( 

lmaz:
lmaz: