Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 görüşürüz günnük özle beniaklinialirimsmile
 görüşürüz günnük özle beniaklinialirimsmile
 benimkiylede aramız çok şükür iyi ee tabi biirbirimizi tanıma evrelerindeyiz die aslıcığımı pek bi yalnız ve ilgisiz bıraktım doğal olarak kulağımı çekti aslıcığımdaa kaydirigubbakcemile3   ama oda en yakın şahidimizkiiii bizimm anlar halimizdeen :asigim:
   benimkiylede aramız çok şükür iyi ee tabi biirbirimizi tanıma evrelerindeyiz die aslıcığımı pek bi yalnız ve ilgisiz bıraktım doğal olarak kulağımı çekti aslıcığımdaa kaydirigubbakcemile3   ama oda en yakın şahidimizkiiii bizimm anlar halimizdeen :asigim:  

:1no2: Geçenlerde bi iş görüşmesine gittim ama çok az ücret  veriolardı istemedim. Sırf bi işe girmiş olmak içinde girmek istemiyorum. Güzel bi iş arıyorum, başvurularım devam ediyor, hadi bakalım hayırlısı. :Saruboceq: Bugün önce bitanemle, sonrada arkadaşlarımla buluştum. Güzel bi gündü. Günlük, biliosun dimi ben aşkımı çoooooooook seviyorum. :asigim::asigim: Aşkım bugün bana Elif Şafak'ın aşk kitabını almış :kedi: Bende almayı düşünüodum çok sevindim. Neyse ben yatıyım artık şeker, hadi iyi geceler...a.s.
:1no2: Geçenlerde bi iş görüşmesine gittim ama çok az ücret  veriolardı istemedim. Sırf bi işe girmiş olmak içinde girmek istemiyorum. Güzel bi iş arıyorum, başvurularım devam ediyor, hadi bakalım hayırlısı. :Saruboceq: Bugün önce bitanemle, sonrada arkadaşlarımla buluştum. Güzel bi gündü. Günlük, biliosun dimi ben aşkımı çoooooooook seviyorum. :asigim::asigim: Aşkım bugün bana Elif Şafak'ın aşk kitabını almış :kedi: Bende almayı düşünüodum çok sevindim. Neyse ben yatıyım artık şeker, hadi iyi geceler...a.s. Birazdan gidip yatıcam yeni yastık da aldım ohh süper uyurum artıkzemuszemus Biliyo musun aklımda hep aşkım varr keşke yanımda olsa ona sarılıp uyusamboshayallersmile
 Birazdan gidip yatıcam yeni yastık da aldım ohh süper uyurum artıkzemuszemus Biliyo musun aklımda hep aşkım varr keşke yanımda olsa ona sarılıp uyusamboshayallersmile