Popüler Konu Sevgili günlük...

güünnüş kız az önce sitem ediyodum sana hayat ne garip ..bi arkdaşm aradı bi çocuk warmş avukat arkdşmın kaynanası yagmura söyle tugçe demiş tanşsınlar demiş ihihihi du bakalım günnüş şans dile bu olursa bide işe girersem ne hoş olur ama en önemlisi anam babam abloşum yeğenim eniştem sağlklı olsn yanımda olsnda gerisi boşşş günnüş... kul sıkışmaynca hızır yetişmezmiş hadi baakalm:))

bir çaresi bulunur elbet yarın yeniden yaşamanın
bir çaresi bulunur elbet canım bir uyup uyanalım
ah bir yolu vardır elbet yarın yeniden yaşamanın
bir çaresi bulunur çıkmazların bir uyup uyanalım
günlük iyi geceler:ssz:

Sıkıntılı bir akşam. Haksızlık. Adaletsizlik. Bilmiyorum günlüğüm canım çok sıkkın... Her yerde okulda, sokakta, arkadaşlıklarda hep bi haksızlık adaletsizlik var gerçi buna niye şaşırıyorum ki!!!
Neyse günlük bu kadar karamsar olmak istemiyorum. Taktım mı takıyorum kafaya bazı şeyleri.
Bugünün tek güzel yanı 2 kilo vermiş olduğumu görmek. Sağlıklı yaşamak güzel şeymiş be günlük:74:

Son düzenleme:
insanın aşık olduğu adamla evlenmesi kadar güzel bişey yoktur di mi günlük? onun çocuğunu doğurması, bütün bir ömrünü beraber el ele diz dize geçirmesi:69: hayırlısıyla nasip olsun inşallah:16:

sevgili günlük,dün gece damat olacak allahsız kedinin şerrinden odada mahsur kaldık ..ev arkadaşımın bacağını parçalamış manyak,kendi odasına sokana kadar canımız çıktı!!!
ve bugün...odadan almam gereken eşyalarım vardı ama tabii cesaret edemedim.
Kendimi kedi karşısında çaresiz,pek bi ezik hissettim:(
sonra nette köpek eğitmeni çok sevdiğim bi arkadaşıma sordum nasıl yapsam diye,boş vaktim var geleyim istersen dedi.
onu almaya gittim,döndüğümüzde ev sahibi bizi arabadan inerken,sonra da eve girerken gördü.okursa or..pu olur mantığıyla kızlarını okutmamış insanlar,dik dik baktı bana.Sonra da karısını gönderdi bi bahaneyle eve baksın diye...
köpek eğitmeni arkadaş bana asla kedinin gözüne bakmamam gerektiğini söyledi.zaten evinden ayrı ve hala çiftleşememiş olduğu için stresli olduğunu ,onunla hiç ilgilenmememi söyledi.Çok korktum ama başardım.
Damat beyin bi köşesi var,dönüp dolaşıp oraya gidiyor.arkadaşım o köşeye gitti ve kediyi kendisine saldırması için tahrik etti.Damat bey olacak adi kedi büyük bi hışımla saldırınca eğitmen arkadaş çok sert bi sesle ŞŞŞŞT dedi.Kedi de korkup,arkadaşın üstünlüğünü kabul etti ve köşesini ona bıraktı...
vahşi doğada işler böyle işliyomuş demekki :))
bi de bizim kedi için çok dominat,kolay kolay teslim olmaz dedi.Camdan gelene geçene ağladığı günleri çabuk unutmuş herhalde k.vaşe :) :)

öyle işte günlük...daha sevgilime söylemedim,arkadaşımın eve gelmesinde yanlış birşeyde görmüyorum.Ama yarın sevgilimin o memnuniyetsiz bakışlarını göreceğim için içim biraz huzursuz,nasıl açsam acaba konuyu...

saat daha 10 ama ben ben sınava gireceğim okula gidip bakıp geldim bile. :52:
zaten sabah erken kalkmak için çabalamam gerekti. :9:
sabah 8 buçuğa doğru kalktım gittim. :10: gece de geç uyumuştum. artık bugün erkenden yatabilirim.
kaç gündür geç yatıp geç kalkmaya alıştım yarın zorlanmam inşallah :26: şaka gibi ya sınava 1 gün aldı :52: hatta 24 saatten az var :27: ben dakikaları hesaplamaya başlamadan kaçıyım günlüğüm. akşam görüşürüz :54:

:))​

Beklenen bi telefon varken o kadar saçma sapan msjlar geliyomuş telefonuna dün anladım:ssz:
umudu kestim artık yattım yatagıma mesaj sesinide kapamıştım
nasılsa bu saatte çoktan uyumuştur diye...
Gece saat 1de bi telefon çaldı resmen kalbimin çıktıgını hissettim:53:
sonra baktım başka biri arıyo açmadım sinirim bozuldu agladım:31:
sonra bi baktım msjda gelmiş duymamışım aman dedim saçma sapan biridir yine
baktım o :69: napıyosun yazmış..
aramaz diye düşünmüştüm iyiki ben aramamışım iyiki sabretmeyi ögrenmem lazım:34:
biraz konuştuk sonra sinirim geçiyo yumuşamamam lazım yarın konuşcaz dedi ..kim sinirli acaba haberi yok:19:
dahada konuşmadık bişeyi hallettiğimiz yok yani bakalım daha msj falanda atmadı bekliyorum...:31:
bu arada insanlarda kendi derdine düşmüş sinir etti ya ben ne haldeyim bana hala ders çalıştırırmısın diyolar oturunda kendiniz çalışın off:20:
bi kaç olay daha olduğu yazmadığım sürede ama şimdi o modda degilim akşam yazarm belki :69:

adımdan mıdır nedir bilmem pek bi severim bu havaları misss gbi toprak kokar sonrası...güzel birgün olacak :51: akşam görüşürz kız günnüşş öperim seni :13:

günlük , bazen keşke kimsesiz olsaydım diyorum.. neden biliyormusun ? bütün sıkıntılarımın tek nedeni ailem.
onları çok seviyorum , annem çok rahatsız ve ona birşey olacak diye çok korkuyorum..
onlar orda sıkıntıda iken ben burada hayattan muaf ediyorum kendimi.
hep ama hep böyle oluyor.. çok yoruldum artık çok :43:

Öyle çok isterdimki sayfalarca mutluluk okumayı ve yazmayı, ama imtihan dünyası işte.

Benimkide yine büyüyerek devam ediyor, yalnızlığımdan şikayetçiyken şimdi işsizde kaldım sanırım. Hayırlısı olsun ne diyim, evet benim iş bulmam çok zor ama kısmet... Belki yeni bi iş kurmama vesile olucak, bilmiyorum zaman ne göstericek. Rabbim hayırlısını versin.

Dua, dua, dua...

Evime geldim perşembe akşamı.
Dedem iyileşemiyor bir türlü.
Annemle babam alıp gelmişler, burada hastaneye yatırdık.
İnşallah sağlığına kavuşur.
Dua eder misin günlük dedem için?

saat yedi buçukta kalktım günlük aldım direk telefonu ona göndereceğim msj yarım kalmış..
bende sensiz yapa... kalmış.. iyiki kalmış.
sabah ilk msj ondandı kusura bakma dün asker eğlencesinde çok içmişim sevglime atıcağım msjı sana atmışım..
ne diyim günlük alışkınım ben.. alışkın..
neyse hiç bozmadım moralimi kıskanmadım benim sevgilim bana değer veren biri olmalıydı ya sevgilicik bana o kadar değer veriyo ki :69:
hangi erkek yağmur peşinde kız arkadaşı ıslanmasın diye peşinde şemsiye tutarak koşar ki :69:
gece msj attı keşke cvp verseydim dedim.. eee hayat işte biri hayatını süsler bakmazsın, diğeri hayatını s... ona koşarsın..!
evi tertemiz mis gibi yaptımmm :31: camları sildim, perdeleri yıkadım, halıları süpürüp sildim. tezgahı toparladım mutfak, banyo, kısacası heryeri mis yaptımm :16:
sonra elmalı kurabiye yaptım annemde çay demledi sohbet ediyoruz :68::68:
birazdan çıkıp cips abur cubur alcam kendime güzel bi film açıp onu izlicem allah yarın sınava gireceklerinde yar ve yardımcısı olsun öpüldünn:54:

Selam günlük, sporumu yaptım geldim sana :9:
105 gün kalmış düüğünümüze,askerlik şafağı bitti düğün şafağı başladı, şu şafaklardan kurtulamadık :1:
Öbür hafta da nişanlımın yanına gidiyorum işlerimizi halletmeye, davetiye falan bakıcaz, daha bir sürü işimiz vaaarr..
Bi de inşallah gezicez bol bol :69: dua et bana güzel geçsin her şeeeyyy :31:
Şimdi karnım acıktı bi şeyler atıştırmaya gidiyorum görüşürüz sonraaaa byeee :3:
Hııı bu arada öğretmenlik için bi başvuru daha hüsranla sonuçlandı :14: alıştım artık 3 senedir garibime gitmiyo pek.. hayırlısı...

günlükk

sabah sabah gıttım ormanda koştum bılıyomusun :1:
ayy ben bıle ınanamadım kendıme
ne bu enerjı
ama anladım kı sıgarayı azalttman gerek
nefes nefese kaldım yea :ssz:

bır aydır cola ıçmıyorum hanı ıçınde böcek varmış ya
onu gördüm nette cola ıçmıyorum o gündür
bırı çıksa dese ya sıgaranın ıçındede böcek ölüsü, pıs pıs şeyler var dıye :ssz: belkı bırakırım :1:

neyse günlüğüm dün gece aşkla dertleştık
ne çok dulmuşum ben döktüm ıçımdekılerı, üzüldü dedıklerıme ama bellı etmedı anladım ben :50:

şımdı annemle alışverışe gıdıyorum gelıcem tekrardan :51:
buralar sana emanet hadı günlüğüm eyvallah :51:

Merhaba günlükçüm kaç zamandır sana içimi dökemiyorum bir dökeyim dedim ama şimdiden söylüyüm sayfaların çok ıslanacak:14::14::14:ben ah ben garip paşan gene mutsuz yanlızım hemde yapayanlız nedenki dört duvar arasındadıym günlükçüm bir sosoyal hayatım yok herkezden kaçar oldun kime gitsem hep cenneteki yavrularımı soruyolar ah günlükçüm 3 bebegimide çok özledim bir bilsen:14::14:geçen evleri temizlerken bazayı kaldırdım gömzüme birşey ilşti dedim bu neyki ah ah keşke bakmasaydım kızıma ömürüme aldıgım baddaniye var ne hevesle almıştım ömürümü onu içine koyup gezdiricektim elimde poşet kal kaldı sanki bacaklarımın dermanı kesildi çöktüm yere yerde aglamam cabası baddaniyeye sarilip agladım yavrum dedim dursaydın 5 aylık olucaktın dedim paşa kalk yerden kendine gel rabbim verdi rabbim aldı besmelemi çektim gittim yüzümü yıkadım bir oh dedim aglamak yok bak dedim üzülme gene olur :20::20:sonra işleri hallediyim derken önüme oyuncagı çıktı allahım bunu ben kaldırdım nerden çıktıki dedim hayde gene baştan aglamaya başla paşa okadar zorki evlatsızlık herkeze gıptayla bakmak :14::14:doktora götürdüm bizim gelini benimle ilgilenen doktor gördü beni dedi canım ne güzel kilo vermişsin dedim erdogan bey birşey çıkmadı dediki canım sen üzülme diye ben bvir şey demedim ama malesef yüzde 50 gebeliklerde düşükler belli olmuyo malesef dedi dedim nasıl olur hep 5 aylıkken benden ayrılıyolar dedim suratıma herşeye hazırlıklı ol dedi gelinle çıktık dışarı çöktüm köşeye bende bir aglama varmış gelin abla yapma bak üzülüyorum dedi gelinimiz hamile 36 haftalık günklükçüm dedim suratına al oglunu kucagına o zaman anlıcan beni dedim :14::14::14:çok yoıruldum günlükçüm çok yoruldu bu bedenim 11 senedir :14::14:eşimi mutlu edemedim baba yapamadım herşeyden kaçar oldum inan bana bak yemeden içmeden kesildim diyet girdim sırf bebeklerim benle dursun diye inan okadar irede beklemiyodum kendimden ama meyerse varmış karnım acıkınca canım birşey isteyince sanki bir ses annecim sakın yeme ban biz bekliyoruz cennete seni sen ver kiloları ben seninim dermiş gibi eşimden kaçıyourm aglarken :14::14:görmesinde bana acımasın diye bir kuşum var paşa diye hayatım herşeyim o oldu benim canım kanım nefesin kusu olan bilir benim ne demek istedigimi 3 evladımı topraga verdim sinir krizleri geçire geçire:14::14:sonra şirimnim hastalşandı paşamın eşi öldü can çekişe çekişe öldü ellerimde yavrularımda hiç bir yepemedim yetmedim yetemedim şirinimede yetemedim :14::14:sonra paşa hastalandı allahım ölüm gibi geldi 1 hafta tam 1 ayda paşa yüzünden annemlere bile gidemedim paşamada birşey olucak diye :14::14:ilaç tedavisiyle iyileştirdik dedim allahım çocuklarımı aldım şirinimi aldım ne olur pşama ömür ver dedim :14::14:paşam ömürüm ölünce bana çok destek oldu ben hastanede 2 gün kaldım eşim dediki ne kıvırcık nede yem dogru düzgün yemedi paşa anne nerde dedim dedi öyle bakıyo kafesinden hiç çıkmamış ben geldim eve eşim paşa bak anne geldi dedi kafesinden fırladı bir şirinlik yapıyo bana geldim diye dersin hayvan:14::14:şimdi perşembe günü doktora randevu aldım arda lemberte bakalım o ne dicek günlükçüm ne olur ban dua et benim gibi gariplere anne olsunlar evlatlarıyla imtaan olmasınlar inan evlat acısı çok zormuş tekmelerini duyuyosun hayaller kuruyosun kocaman karnınla gidiyosun hastaneye elelrin gene boş gene boş ömürüm akşam ezanında dogdu sabah ezanlarına kadar agladım elim karnımda ah ömürüm dedim güzel kızım şimdi bana kim tekme atıcak çukalata yiyince kim oynucak çok koydu bu sefer hemde çok umudum hayallerim hep gitti şimdi korkumdan bebeg vesile bile olamıyorum ya buda giderse ya anne olamazsam günlükçümmmm:14::14::14::14:bir bebek kokusuna okadar ihtiyacım varki ne sen sor ne ben söylüyümmmmmsözün bittigi yerdeyimmm:14::14::14:

ben geldiiiiimm :)

kardeşimle dışarı çıktık öğlen. 6 tane gazete aldım. birini okuyabildim ancak. haberleri beğenmedim :)
taşınırken lazım olacak. tabaklarımı saracağım hepsine:27:
posta gazetesi kpss denemesi verdi. çözeyim dedim çözdüm,çözmez olaydım:5:
net sayım az :5:çalışmam lazım.
bu taşınma olayı da tam zamanında çıktı:10:
eşim yarın erzuruma gidiyor. ev bakacak, şantiyesini dolaşacak filan. 3 gün yok .
5 tane film aldım akşamları uyurken izlerim :31:
neyse ben gidip yemek yapayım.
görüşürüz :21:

Son düzenleme:
İnanılmaz verimsiz bir gün geçiriyorum ve böyle günlerden nefret ediyorum...!
yarın kardeşim sınava giriyor ben de giriyor olabilirdim, göz göre göre başvuruyu kaçırmasaydımm(içimden ohh çektim tabi o ayrı)
Allah mahçup etmesin onu inşallah...(amin)

günlük uzun zaman oldu yazamadım sana
en son en yakın dostumdan kazık yediğimi anlatmıştım sonra izmire gittim düğün alışverişine ama burnumdan geldi o yakın arkadaşım nişanlımla benim aramı açmak istedi bana yazdıgı mesajları görsen inanamazsın sözlüsünden ayrıldıgında omuzumda ağlayan sen olmasan napardım diyen insan yoktu karşımda derslerime çalışamamıştım ben onun zor zamanlarında yanlız bırakmamak içn insanoğlu nankör günlük sözlüsünden ayrılışını bile bana bağladı çok üzüldüm günlük... işte yakın arkadaştık dertleştik sırlarımızı paylaştık korktum aramızı açmak için kullanırsa sırlarımı diye
nişanlımın bilmediği bişey yok hayatımda ama anlattım diye kızar bana korktum işte ne bileyim evhamlıyım
bahar depresyonuda üzerine geldi kalp rahatsızlığım arttı ilaçlarımı kullanmaya başladım yeniden doktorum şaşırdı kalbimin durumunu begenmedi...
kendimi üzmek istemiyorum ama düğün yaklaştıgından beridir en ufak şey beni korkutur oldu aman bozulcak aman bişi olcak telaşını atamıyorum içimden :14:
bunun dışında ise çeyiz hazırlıkları başladı 20 gün sonra çeyizlerimi yolluyoruz izmire.... nişanlım gelecek kına alışverişimizin kalan kısmını tamamlayacağız
derslerimi ihmal etmiyorum merak etme tüm konularım bitti özetlerimi yazıyorum
günlük benim duaya çok ihtiyacım var nolur sevdiceğimden ayrılmayayım hiç ama hiç hayırlısıyla düğünüm olsun.... kimse sevdiğinden ayrılmasın seven herkes kavuşsun günlük aşk çok güzel birşey...

Ne güzel bi gündü günlüğüm annemle gezdik dolaştık canımız ne isterse aldık ama benim mutluluğum hep kursağımda kalıyo:14:
Daha 3 sene var günlüğüm evlenmemize ne aileler tanıştı ne başka bir şey. Hiçbi şey yok daha bana şimdiden yapamayız diyo. İstediğim hayalini kurduğumuz şeyler mesela düğün salonu olamazmış. O kadar koydu ki bana:ssz::ssz:
Hani her şey olurdu hep istediğimiz gibi. Her dediğim olacaktı benim. Demek ki zaman yaklaştıkça gerçekler yaklaştıkça değişiyomuş(!) demek istemiyorum...

Son düzenleme:
Back
X