Popüler Konu Sevgili günlük...

Yeni yilda bana mutluluk, huzur, basari getir ne olur. Uzun süredir kendimi boslukta gibi hissediyorum bir seyler esik gibi geliyor. Ne olur düzelt beni..

sevgili günlük 2013 inşallah bu yıl sana bol bol güzel haberler yazarım:16: yeni yılın ilk günü ders çalışmakla geçiyor malum finallerim ama az kaldı 3 gün sonra sevdiklerimin yanında olacağım :46: yeni yılı yurttaki kızlarla hep birlikte kutladık eğlendik şarkılar danslar çook güzeldi stres attık biraz ve tabi sonra hepimiz yorgunluktan bayıldık:1: neyse günlüğüm birazda kk dolanayım.

Günlüğüm... İçimde bir sıkıntı var.
Her şey yolunda aslında, yani sorun şu diyemiyorum.
Gizli sorun mudur nedir :27:
Çok mutsuz gibiyim bana mutluluk getir günlüğüm..
2012 benim yılımdı, 2013 de öyle devam etsin lütfen.. :26: :nazar::nazar::nazar:

2013 günlük sayfamız da açılmııışşş.... günlükcanlarla yeni bir yıla başlıyoruz.. burda okuduğum kişileri hayatları her ne kadar tınamasam da , aa acaba ne ne olmuş ne yaaşamış diye merak etmiyor değilm :1: ben bugn iyiyim günlük... biraz iyi iyiyim en azından veeee kaldı 25 gün eşimle kavuşmaya.....

Bi takım dertlerimden arınmış,kafam rahat,yüzüm güleç bi yıl istiyorum :31:

Son düzenleme:
2013....

Bugün ona karşı nefret doluyum neden böyle oluyor hala anlamış değilim :26:

Kaç gündür sakindi kafam 2013e girince bişeyler oldu :44:

-Aman olmasın aman diyim lütfennn bu yılım bari güzel geçsin- !

Çok beklenti ve umutlar var...
Mesela;
Şehit olmasın artık ülkemde analar,babalar,eşler,çocuklar ağlamasın istiyorum.
Töre denen illet bitsin istiyorum.
İnsanlara vicdan,merhamet diliyorum çünkü bana göre insanı insan yapan özelliktir vicdan ve merhamet
İşsizlere iş diliyorum.
Herkese bol bol sağlık sağlık diliyorum
çünkü yılın bu zamanlarında önemini bir kez daha anladım.
Bu liste uzar uzar da uzar..

Zor dimi günlük bunların gerçekleşmesi sende biliyorsundur bu gerçeklikleri ..

Çok kötü başladım seneye sanırım : Okul arkadaşlarımdan birisi intihar etti... Başka bir arkadaşım geceleri değişik gaipten sesler duyduğunu söylüyor.. Bir garip başladık seneye hadi hayırlısı :31:

Son düzenleme:
2013 benim yılım olsun artık güzel şeyler yaşamak istiyorum.
Güzel bir iş.
Mutlu bir aşk.
İstediğim okul.
Ne biliim öyle şeyler istiyorum günlük :31:

yazmayı çok beceremesem de kendimi çok mutlu ya da tam tersi hissettiğim durumlarda bişeyler karalamak isterim artık burası orası olsun.tüm kk ailesi sağlıklı, huzurlu seneler geçirsin diliyorum.ben ailem ve tüm sevdiklerim için sağlık ve yaşam enerjisi ile dolu bir yıl diliyorummm..( biraz geç kaldım dilek konusunda ama olsun dilek her zaman geçerlidir sanırım:)))) ) ve asla gülümsemeyi unutmamayı:)))

günlükcüm :) bu gün ailemle güzel bir gün geçirdim dilerim tüm yılım böyle geçer:)) ama ne yalan söyliyim annemleri ve ablamı bir de küçük meleğimi çok özledim bayramdan berri görmüyorum:(( insan alışırım ya da alıştım diyo ama olmuyo beş yıl bitti ben hâlâ alışamadım arkadaş bu duruma:((( ama yine de isyan etmiyorum çok şükür istediğim zaman seslerini duyuyorum ve internetten görüyorum(ama yine de ana kokusu farklı:( neyse moda bağlamıyım şimdi) bu da benim hayatta ki sınavım sanırım.neyse çalıştı benim parmaklar yine sonra tekrar yazarım:)))

ah ki ah. yine diyeceğim.
birileri gider aynından birileri gelir. tarih tekerrürden ibarettir..
.eee pembiş sultan,bize yollar göründü. zor ama sonu güzel olacak günler bekliyor beni.. kışın olması kötü oldu.neyse herşeyde hayır vardır derler.göreceğiz..:34:.

eşimi gönderdikten sonra oturma odasında uyudum kaç gece.. uyuyamadım daha doğrusu.. bu gece karar verdim , odamızda uyumaya çalıştım yok! uyku girmiyor gözüme yine.... bu uykusuz geceler bitmeyecek anlaşılan, ömer dinçer insafa gelene kadar.. Allah ım sabır ver güç bana....

2013 ...

her yeni gelen yıl heyecanla beklenir. neler getirecek ya da neler götürecek sabırsızlanır insan.
ne kadar mutluluk yaşarsa yaşasın, en ufak bir mutsuzluk bitirir o yılı, kötü denir ardından.

ben senden tabiki önce sağlık istiyorum. çünkü sağlık olmadıktan sonra hiç bir şey değer kazanmıyor malesef!!! sonra huzur istiyorum ki, yaşadığım her anın tadını çıkarabileyim keyfim olsun.. ardından mutluluk elbette.. olmazsa olmaz.. çünkü ben gülücüksüz yaşayamam :34:

klasik gelen ama çok önemli olan bu dileklerin ardından, gelelim özel isteklerime :32:

mesela hayallerimdeki arabayı ver bana (Juke).. ardından bir evim olsun, kira ödemeyeceğim :8:
bir de :emir_bebek: istiyorum senden 2013.. en güzel, en saf, en çok ve en en en en en önemli ve ilk isteğim budur senden..

kısacası layığınla gel, bana çektirmeden geç, güzelce git.. adamı hasta etme, kafanı kırdırtma :27:

Sevgili günlük,
yeni bir yılda da allahın izniyle buraya yazmayı allahım nasip etti şükürler olsun rabbime..

yılbaşı gecesi serkanla görüşmek istedik ama nasip değilmiş msjlaştık konustuk falan ben evdeydim ailemle geçirdim o dükkanındaydı falan derken birbirimizin yeni yılını kutladık salı günü de evde geçirdim yine serkanla da konuştuk falan derken gece geç vakitte uyuduk..
bugüne yine allahım gözlerimi açıp buraya yazmayı nasip etti allahım şükürler olsun sana...

bugün de inşallah allahım ne olur senin yardımınla hayırlısıyla güzel geçsin rabbim yardım et üzüleceğim sebepler verme ne olur rabbim sen yardım et bize ne olur rabbim hayırlısıyla bu sene herşey artık yoluna girsin rabbim yalvarıyorum herşey yoluna girsin ve serkanla sıkıntılarımız kalmasın artık ne olur rabbim yardım et artık serkan şu seramiksana girsin dükkanı da düzene koysun ne olur rabbim sen yardım et bu sene daha fazla üzüleceğim sebepler verme rabbim ne olur serkan bana karşı hep ilgili olsun allahım sen ona yardım et beni çok sevsin allahım çok değer versin ne olur allahım sen yardım et merhamet et yardım eli uzat:(
amin..

2013 senden bu yıl sağlık,sağlık,sağlık,sağlık,sağlık,sağlık................................ve huzur istiyorum.....çünkü çok iyi biliyorum sağlık olmazsa diğer istediklerimi gerçekleştiremiyeceğimi:30::30::30:

Merhaba günlüğüm,
Normalde sana gece yazılır ama ne yapayım özledim :1:
Bugün içimde bir sıkıntı var, nedenini çözemedim malesef.
Ama bir şeyler yapmak, bir şeyler başarmak istiyorum.
Kendime özgüvenim gelsin sıkılmışlığım bitsin istiyorum. :14:

Onun için bugün ders çalışmaya karar verdim :1:
Öğrenci olduğumu unutmuşum iyi mi :52:
Bugün şöyle 10'dan 3'e kadar çalışayım da,
Diğer günler çalışmama gerek kalmasın yatayım :52:
Hadi ben şimdi kaçıyorumm..
Bu arada face'im donuk. Acaba zafer yayınlarını aldı mı Şeyma?
Of ya ikimiz de aldıysak ne yapacağım ben iki tane kitabı.
Neyse çıkışta voedreama gideyim bir face'imi açıp sorarız.
Bu arada voedreamla aram çok iyi, face'ini dondurdu sadece.
Ben de şifremi ona verip girmemeye başladım,
Hadi bakalım ne kadar sürecek bu kararlılığım :27:

Ben akşam girip sana yapıp yapmadığım hakkında rapor veririm.
Kendine çok cici bak günlüğüüm, öpüyoruum :54:

Allah utandırmasın bizi. 2013 hepimize hayır getirsin. Sizi seviyorum.:38:

Hayır getirsin demiştim değil mi günlük?

Harika bir yılbaşı geçirdim, çoook uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. Dün de gezdik dolaştık ve evimizin yolunu tuttuk. Yolda ne oldu biliyor musun? Kaza yaptım...

Arabanın sağ tarafı yok, gecenin 10'unda devlet karayolunda inek sürüsüne carptım. Korkunçtu, çok korkunçtu. Hala kulaklarımdan cıkmıyor o ses. Güüm diye cama crptı. Kafamı direksiyona vurdum. Hayvancağız oracıkta ölmüş. Devasa birşeydi nasıl öldü anlamadım :( Jandarmaydı, trafikti sonra tekrar o arabayla Ankaraya gelmek zorunda kaldım :(

Allah beterinden saklasın. Verilmiş sadakam varmış.

Sevgili günlük,
Nihayet 2013'e girdik. Sevgiyle, umutla, aşkla... :16:
Tek rakamları hiç sevmem ama 2013'ü sevicem, hem de çook sevicem:16:

Back
X