- 10 Nisan 2019
- 104
- 82
- 28
- 33
- Konu Sahibi Bahar nisan
-
Ben iştahlı değilim o kadar ama yine de kilo alıyorum nasıl oluyo bilmiyorum 54 ile hamile kalmıştım şu an 62.5 kiloyum kilo takıntım yok nasıl olsa veririm vermesem de ilk çocuğum sorun olmaz diyorum ama şaşkınlık içindeyim yemeden bu kadar kiloya21. Haftamtayım valla canım ne cekerse yedım en bastan beri mıde yanmalarım ekşimelerim bulantılarım bile iştahımın önune gecemedı55 le hamısle kaldım suan 64 kıloyum 25 kılo alıcam heralde bu gıdısatta sızde durumlar ne
Aman aynen öle saglık olsun yeterkı kilo alınır verılır aslında bende en cok tatlı yedıgım ıcın sanırım kılo alıyom ama pek umrumda degıl anne olmak nasılsa onun yüzünü görünce herseyı unutturur sennkacıncı haftandasınBen iştahlı değilim o kadar ama yine de kilo alıyorum nasıl oluyo bilmiyorum 54 ile hamile kalmıştım şu an 62.5 kiloyum kilo takıntım yok nasıl olsa veririm vermesem de ilk çocuğum sorun olmaz diyorum ama şaşkınlık içindeyim yemeden bu kadar kiloya
Ben de öyle düşünüyorum annelik nasip olmuş kiloyu dert etmemek lâzım çok daAman aynen öle saglık olsun yeterkı kilo alınır verılır aslında bende en cok tatlı yedıgım ıcın sanırım kılo alıyom ama pek umrumda degıl anne olmak nasılsa onun yüzünü görünce herseyı unutturur sennkacıncı haftandasın
Ben 18 haftalığım henüz hiç kilo almadım ama artık sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum . Her istediğimi yemiyorum. Muadil olabilecek sağlıklı şeyler yiyorum. Hazır gıdaları tuketmiyorum. Hem kendi sagligim hem de bebeğimin sağlığı için . Ayrıca çatlağım olsun istemiyorum ama kaçınılmaz sanırım.21. Haftamtayım valla canım ne cekerse yedım en bastan beri mıde yanmalarım ekşimelerim bulantılarım bile iştahımın önune gecemedı55 le hamısle kaldım suan 64 kıloyum 25 kılo alıcam heralde bu gıdısatta sızde durumlar ne
Catlak aslında alınan kıloyla alakalı degıl genetık faktor cıldının elastıklıgıyle alakalı yengem mesala ıkı hamılelıgınde de 20 kılonun ustunde kılo aldı ve hıc catlagı yok bır arkadasım 10 kılo aldı harita gıbı oldu karnı yanı kılo ile baglantılı oldugunu buyuzden dusunmuyorum saglıklı seylerı cok yıyıncede kılo alıyorsunBen 18 haftalığım henüz hiç kilo almadım ama artık sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum . Her istediğimi yemiyorum. Muadil olabilecek sağlıklı şeyler yiyorum. Hazır gıdaları tuketmiyorum. Hem kendi sagligim hem de bebeğimin sağlığı için . Ayrıca çatlağım olsun istemiyorum ama kaçınılmaz sanırım.
Bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak
Ben çok kilo alan sağlıksız besleniyor demek istemedim kesinlikle ama genetik faktör konusunda çok haklısınız çünkü henüz karnımı gören kimse hamilesin demez ama inanılmaz geriliyor ve kasinmaya başladı. Çatlamak istemiyorumCatlak aslında alınan kıloyla alakalı degıl genetık faktor cıldının elastıklıgıyle alakalı yengem mesala ıkı hamılelıgınde de 20 kılonun ustunde kılo aldı ve hıc catlagı yok bır arkadasım 10 kılo aldı harita gıbı oldu karnı yanı kılo ile baglantılı oldugunu buyuzden dusunmuyorum saglıklı seylerı cok yıyıncede kılo alıyorsunyanı kilo alan bırı saglıksız beslnıyor demek degıldır önemlı olan bebegın kılosu gelısımı sonrasın kılo verılır kasmaya gerek yok kac kıloyla hamıle kaldın
Detaylı için cuma günü randevum var inşallahHımm yakınmıs haftalarımız detaylı ultrsanp gırdın mı ben arastırıyorum tavsıye edebılcegın bıyer var mı
Ben çok kilo alan sağlıksız besleniyor demek istemedim kesinlikle ama genetik faktör konusunda çok haklısınız çünkü henüz karnımı gören kimse hamilesin demez ama inanılmaz geriliyor ve kasinmaya başladı. Çatlamak istemiyorumcildim aşırı kuru sürekli yaglaniyorum 58-59 kilo ile hamile kaldım hala tartiya çıkınca aynı kiloları görüyorum. Annem de kilo almamış pek doğumdan sonra hiç fazla kilosu yokmuş ve kalçaları göğüsleri dışında çatlak olmamış ama benim sadece karnım inanılmaz gergin hele bı de biraz fazla yiyim derin bi nefes alsam catlayip ikiye ayrilicam gibi ve dediğim gibi karnım yok denebilir kimse anlamaz hamile olduğumu belim çok inceydi orası doldu normal görünüyo şimdi . Evde değişik yağlar var resmen yağ korkuyorum
[/QUOTE
Valla bende hızlı kılo alıp verenlerdenım kılo kısmını hıc dert etmıyorum nasılsa sporla eskı halıne doner vucut ama aynen sana katılıyorum catlamıyım dıye zeytınyag kakao yap sürüyorm boca edıyorum resmen acıkcası korkuyorum catlmaktan bende cunku onun gerı donusumu yok ama neyden korkarsan basına gelırmıs ben oyuzden catlagada kendımı hazırlıyorum kı cok fazla üzülmıyım dıyeBen çok kilo alan sağlıksız besleniyor demek istemedim kesinlikle ama genetik faktör konusunda çok haklısınız çünkü henüz karnımı gören kimse hamilesin demez ama inanılmaz geriliyor ve kasinmaya başladı. Çatlamak istemiyorumcildim aşırı kuru sürekli yaglaniyorum 58-59 kilo ile hamile kaldım hala tartiya çıkınca aynı kiloları görüyorum. Annem de kilo almamış pek doğumdan sonra hiç fazla kilosu yokmuş ve kalçaları göğüsleri dışında çatlak olmamış ama benim sadece karnım inanılmaz gergin hele bı de biraz fazla yiyim derin bi nefes alsam catlayip ikiye ayrilicam gibi ve dediğim gibi karnım yok denebilir kimse anlamaz hamile olduğumu belim çok inceydi orası doldu normal görünüyo şimdi . Evde değişik yağlar var resmen yağ korkuyorum
Ben çok kilo alan sağlıksız besleniyor demek istemedim kesinlikle ama genetik faktör konusunda çok haklısınız çünkü henüz karnımı gören kimse hamilesin demez ama inanılmaz geriliyor ve kasinmaya başladı. Çatlamak istemiyorumcildim aşırı kuru sürekli yaglaniyorum 58-59 kilo ile hamile kaldım hala tartiya çıkınca aynı kiloları görüyorum. Annem de kilo almamış pek doğumdan sonra hiç fazla kilosu yokmuş ve kalçaları göğüsleri dışında çatlak olmamış ama benim sadece karnım inanılmaz gergin hele bı de biraz fazla yiyim derin bi nefes alsam catlayip ikiye ayrilicam gibi ve dediğim gibi karnım yok denebilir kimse anlamaz hamile olduğumu belim çok inceydi orası doldu normal görünüyo şimdi . Evde değişik yağlar var resmen yağ korkuyorum
Detaylı için cuma günü randevum var inşallahben samsunda yaşıyorum canım sen nerdesin ki?
ayy ben istanbuldayım henuz bıyer bulamadım vallaDetaylı için cuma günü randevum var inşallahben samsunda yaşıyorum canım sen nerdesin ki?
Inşallah iyi bi yer bulursun çok önemli gerçekten bilen birinin yapmasıayy ben istanbuldayım henuz bıyer bulamadım valla
Aman ye bırsey olmaz sefan olsun zayıf hamıle kalmıssın hızlıca verırsn sen geri buarada yas kac49 kilo ile hamile kaldım 21 haftalık hamileyim iştahım müthiş açık homini gırtlak yiyorum ne bulursamgüncel kilom 57 doğuma yuvarlana yuvarlana gidicem sanırım
Ama kilo aldığım tek yer totom, göbeğim ve göğüslerim, doktorum her kontrolde almamışsın belli aslında ama tartiya cık yine de diyor bir çıkıyorum tartiya 3 kilo almışım kadın da sasiriyor
Maşallah sen ne kadar az kilo almışsın ilk mi yoksa var mı başka28. Hafta 4 kılo aldm. 16. Haftaya kadar ıkı vermıstım. 62-66 oldum suan.
Aman saglıgın yerınde olsun bebegınde saglıgınuerınde olsun kılolar gider yaslar kac hanımlar kacıncı gebelık28. Hafta 4 kılo aldm. 16. Haftaya kadar ıkı vermıstım. 62-66 oldum suan.
Ben 72yle hamile kaldım 15+3 şu an 76,9 geldim iki gün önceAman saglıgın yerınde olsun bebegınde saglıgınuerınde olsun kılolar gider yaslar kac hanımlar kacıncı gebelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?