- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.131
- 133
- Konu Sahibi Bahar nisan
-
Valla ben de hic umursamıyorum inan ki zor hamile kaldim zor kavuştum mucizeme varsin bir kac kilo alayim doğumdan sonra geregi neyse yapar veririm inşallah yeter ki bebeğim sağlıklı olsun, sağlıkla kavuşayım tek derdim bu.Aman ye bırsey olmaz sefan olsun zayıf hamıle kalmıssın hızlıca verırsn sen geri buarada yas kac
Rabbım öncelık ısteyen herkese nasıp etsın mübarek gunlerın yuzu suyu hürmetıne kac yasındasınValla ben de hic umursamıyorum inan ki zor hamile kaldim zor kavuştum mucizeme varsin bir kac kilo alayim doğumdan sonra geregi neyse yapar veririm inşallah yeter ki bebeğim sağlıklı olsun, sağlıkla kavuşayım tek derdim bu.
31 yaşındayım canım.
4 beden miBen 72yle hamile kaldım 15+3 şu an 76,9 geldim iki gün önceAllahtan boyum uzun da sırıtmıyo
Sadece karnım şişti ve gögüs lerim 4beden büyüdü(80den 100e)
Eylül ayında 21olacağım :) İlk çocuğum
Aminn aminn kim istiyorsa tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş bırakmasın Rabbim. 31 yaşındayım canim ben.Rabbım öncelık ısteyen herkese nasıp etsın mübarek gunlerın yuzu suyu hürmetıne kac yasındasın
Ilk gebelıkMaşallah sen ne kadar az kilo almışsın ilk mi yoksa var mı başka
Benim yaş 23 ilk gebelik değil ama ilk bebeğim inşallah
[/QU masallah rabbım saglıklı sekılde kucana almayı nasıp etsın bende 27 yasındayım ılk gebelık cınsıyet ne
Ilk gebelık 26 yas suan saglıklı bakalm yakında gıtcem.Aman saglıgın yerınde olsun bebegınde saglıgınuerınde olsun kılolar gider yaslar kac hanımlar kacıncı gebelık
MaşallahEvettam 4
Sende gençsin daha.. Çok şükür veren rabbime.. Bende 18yaşında evlendim tam 2sene denedim olmadı.. Ama mucize ya işte :) oldu çok şükür hala inanamıyorum hamile kalabildiğimeAminn aminn kim istiyorsa tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş bırakmasın Rabbim. 31 yaşındayım canim ben.
YA sen anne mı olcaksın yaa cok tatlı gencecık anne masallah ne guzel benım yengemde 170 boyundaydı kılo alıyo alıyo bellı olmuyor sanslısınz ben 1 kılo alsam benı yuvarlayabılırsın öle bellı oluyorBen 72yle hamile kaldım 15+3 şu an 76,9 geldim iki gün önceAllahtan boyum uzun da sırıtmıyo
Sadece karnım şişti ve gögüs lerim 4beden büyüdü(80den 100e)
Eylül ayında 21olacağım :) İlk çocuğum
Amın rabbım herkese bu mucızeyı yasatsın hele ılk hareketlerı felan hıssedıyorsun cok muthıs bır duygu ınan ki 500 kılo da alsam deger bu hıslere duygularaAminn aminn kim istiyorsa tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş bırakmasın Rabbim. 31 yaşındayım canim ben.
Ayy anlamadım niye böyle oldu.. Birisi 1,5kilo gelir ağır ya. 100beden aldım o bile patladı geçen. Diktim.. Öyle takıyorum.. Sarktı şimdiden.. Kaşınıyor çatlayacak..Maşallahbenim zaten küçüktü hâlâ küçük sayılır bir bedenden bi tık fazla büyüdük ama olsun sağlıkla gelsin de
Bnada doktor ogun bebegın bacakları kapalıydı cıkolata ye dolas gel dedı yedım yurudum felan yok inatla bacaklarını acmadı doktoda sırf sölemek ıcın erkek ama yuzde yetmıs kesın demıyırum kesın demedıgım surece kesın gozuyle bakma ama ben nedense kız hıssedıyorumAmin inşallah hepimize nasip etsin rabbim bebeklerimize kavuşmayı16.haftada doktorum kız demişti ama bakalım kız diye bekliyoruz yani inşallah senin cinsiyet ne
Erkek seninkiAyy anlamadım niye böyle oldu.. Birisi 1,5kilo gelir ağır ya. 100beden aldım o bile patladı geçen. Diktim.. Öyle takıyorum.. Sarktı şimdiden.. Kaşınıyor çatlayacak..
Ama dediğin gibi oğluşum sağlıkla gelsin de ❤❤
Ben de 1.72"yim :) yok kız yine belli oluyo kilo aldığım.. İlk defa bu bir senede 65kilo üzerine çıktım.. Hep 58-59 kiloydum.. Sonra tiroid sağolsun kilo aldım aldım aldım 72"yle de hamile kaldımYA sen anne mı olcaksın yaa cok tatlı gencecık anne masallah ne guzel benım yengemde 170 boyundaydı kılo alıyo alıyo bellı olmuyor sanslısınz ben 1 kılo alsam benı yuvarlayabılırsın öle bellı oluyorboyumm 162
Benim de geçen hafta kontrol vardı bişey demedi cinsiyetiyle ilgili bakalım cuma günü netleşir zaten kesin gibi söylemişti kız derken ama bakalım hayırlısı inşallah ilk ya hiç farketmez kız erkekBnada doktor ogun bebegın bacakları kapalıydı cıkolata ye dolas gel dedı yedım yurudum felan yok inatla bacaklarını acmadı doktoda sırf sölemek ıcın erkek ama yuzde yetmıs kesın demıyırum kesın demedıgım surece kesın gozuyle bakma ama ben nedense kız hıssedıyorumayrıntılıda bellı olcak ınsallah bakalım hecanla beklıyıdum
Aynen canım erkek:) rüyam da gördüm hatta :) o gördüğüm çocuğu doğuracağım :) bence :)Erkek seninkierkek bebekte biraz daha fazla büyüyor diyolar göğüsler belki ondandır zaten emzirdikçe eskiye döner sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?