Sevgili hamişler kaç kilo aldınız 🙂🙂

Ay yok öle hemencecık yuvarlanmıyosunuz uzunlar valla sanslısın he uzunların doğumuda kolay oluyor normal dogumu genelde cattt dıye fırlatıyorlar bızde mınyınlugumuzun ımtıhanını bu sekılde öduyoz hersey daha zor cocugu tasımak bıle zor valla ben sımdıden yurumeye mecalım yok uzun olan arkadaslarım hamıleyken tay gıbıydı ceylan gıbı seke seke gezdıler aylarca

Hahahah kız eşim yatıyo uyandırcaktım gülme sesine çok komiksin Allah iyiliğini versin e mi boyun 1,62minyon değilsin :) 1.59ve altı minyon oluyor :) :) :)

Benim de geçen hafta kontrol vardı bişey demedi cinsiyetiyle ilgili bakalım cuma günü netleşir zaten kesin gibi söylemişti kız derken ama bakalım hayırlısı inşallah ilk ya hiç farketmez kız erkek
Aynen tabı canım saglıklı olsunlar hayırlı olsunlar da ama yıgenlerımın hepsı erkek valla erkege doyduk kız doğurayım da sülaleye renk gelsin ıstıyorum az da kız bebek oyuncakladı görelım etrafta ıstıyorum ama kesın erkek olur cunku herkes hadı barı sen kız dogurda havamız degıssın dıyıp heveslendıklerı ıcın tersı olcak buyuk ıhtımal

Ben de gördüm rüyamda o kadar tatlıydı ki tostombul bişeydi resmen :) anne benden bu çocuk nasıl çıktı diyodum
Benim gördüğüm normal kilodaydı.. Kahverengi iri gözlü, aşırı güler yüzlü gözler ini benden ayırmayan çok güzel bir çocuktu.. Rüyamda emzirdim, giydirdim.. Sevdim.. Uyandım çocuğum nerde diye bakındım sonra fark ettim rüya olduğunu.. O bebeğe aşık oldum ben

Olabilir ne istersen aksi oluyo ya zaten benim kaynana da sanki dünyaya inat kız istedi hep oldu sanırım istediği

Hahahah kız eşim yatıyo uyandırcaktım gülme sesine çok komiksin Allah iyiliğini versin e mi boyun 1,62minyon değilsin :) 1.59ve altı minyon oluyor :) :) :)
Tabı böle 3cm daha uzun oldugumu sen söleyınce bırden havam degıstı bak resmen selvı boyluymusum yarın herifime sölim selvı boylu bır avrat almıssın dıcem 3 cm aşkım cok sukur dıcem oda buyuk ıbtımal benı dınlemez ve şöle der aa ölemı askım guzel anladık tabı

Bazen görülen rüya gerçekten oluyo. Ben ultrasonda geçen hafta gözlerini gördüm iriydi hâlâ unutamadım yüzünü aşık olmamak elde değil ki :) doktorum özellikle gözlerini gösteriyo anneme bile koş gel bak diyo bana çekmiş heralde yavrum

Hahahah hadi hadi sımarma demesin
Tabi canım 160 169arası orta boy oluyor..
170 ve üzeri uzun oluyor kadınlarda

Evet ya bende o çocuğu doğurucam diyorum eşime.. Aynı eşime benziyordu :)
Hayırlı sağlıklı evlat olsun ilk önce

OZaman alırım bır kaynanaduası cunku ben gorusmuyorum ama senın kaynananda kaynana sonucta oda dua etse olur kız duası saglıklı hayırlı amın
Görüşmemekle iyisini yapıyosun bence keşke ben de bu kadar görüşmek zorunda kalmasaydım Allahtan artık yanlarında değilim buna da şükür rabbim gönlündeki neyse versin canım

Tövbe yarabbim zaten ailede bi ben böyle kaldım inşallah daha da vahim olmaz durumum eşimle resmen emirle feriha gibiyiz yahu
Hahahah önemli olan mesafeler değildir
Erkeğin uzun olması iyidir iyi uzunum ama topuklu da giysem benden hala uzun olan bir eşim var
Bir de ayakkabısız haliyle bile eşinden uzun olan teyzem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…