- 10 Nisan 2019
- 104
- 82
- 28
- 33
- Konu Sahibi Bahar nisan
-
Sen cok kasmıssın bacım ya bır dılım kek yedım dıye yurumek nedır hemenOhh yarasınhamurişini bende severim ama artık dikkat ediyorum hem şeker çıkmasın diye hemde beni kilo zorlamasın diye çünkü 3 kilo almamla bile yoruluyorum merdiven vs çıkarken sağlık için Yoksa zaten verilir önemli değil
Evet biraz takıntı yapıyorum doğru yakaladın beniSen cok kasmıssın bacım ya bır dılım kek yedım dıye yurumek nedır hemenhamılelık en guzel zamanlar bırde yedıgım ıctımın kalorısını mı ölcucem sal gıtsın ya catlayan ınsan 10 kılo ılede catlıyor benık yengem 30 kılo aldı catlamadı ve hemen eskı kılosuna döndu emzırme dönemımde dıkkat edersın cunku ozaman alınan kılolar tehlıkelı ama hamılelık yanı okdr da sey etme
Ben spor ve ömru hayatım boyunca herseye dıkkat etmıs ınsanım 51 le evlendım kocam sag olsun spor salonuna bırlıkte baslarız dıye benı oyaladı spor yapmayınca zaten saglıklı beslenmıyorsun en azından ben öleyım bende saldım asırı tatlı sevn bırıyım normalde spor yaptıgım ıcın saglık mudaıllerıyle gecıstıren bırıyımdır ballı muz tarçınlı kakaolu lıght süt hurma vs ama yedım baklavaları pastaları derken bır senın sonunda oldum 54 kılo felan sonra şıp hamiş kaldım hamıleykende dıkkat etmedım tabı her otursta bır bütün ekmek yemıyorum elbette zaten ekmek tüketmıyırum ama kalkıpda kek canım cekse 3 4 dilim gömerım yanı hıcte pısmanlık hıssetmem korkma iradelıysen 30 kılo dahı alsan bıle verırsın suan tek dusuncen bebişin olsun boşver bak ben suan 63 kıloyum 8 9 kılo aldım valla takmıyorum kendımı tanıyorum verıırmEvet biraz takıntı yapıyorum doğru yakaladın beni
Ya şimdilerde sıkıyım da kendimi ilerde zaten daha hızlı kilo alınıyor. Her istediğimi yersem ben 300 kilo olurum iştahım inanılmaz açık
İnşalalh öyle olur canım bende 53 ile hamile kaldım daha önce hiçbir zaman kiloma dikkat etmedim 53 ün üstüne de hiç çıkmadım oturup yarım kilo baklava yer kalkarım ama kilo almamBen spor ve ömru hayatım boyunca herseye dıkkat etmıs ınsanım 51 le evlendım kocam sag olsun spor salonuna bırlıkte baslarız dıye benı oyaladı spor yapmayınca zaten saglıklı beslenmıyorsun en azından ben öleyım bende saldım asırı tatlı sevn bırıyım normalde spor yaptıgım ıcın saglık mudaıllerıyle gecıstıren bırıyımdır ballı muz tarçınlı kakaolu lıght süt hurma vs ama yedım baklavaları pastaları derken bır senın sonunda oldum 54 kılo felan sonra şıp hamiş kaldım hamıleykende dıkkat etmedım tabı her otursta bır bütün ekmek yemıyorum elbette zaten ekmek tüketmıyırum ama kalkıpda kek canım cekse 3 4 dilim gömerım yanı hıcte pısmanlık hıssetmem korkma iradelıysen 30 kılo dahı alsan bıle verırsın suan tek dusuncen bebişin olsun boşver bak ben suan 63 kıloyum 8 9 kılo aldım valla takmıyorum kendımı tanıyorum verıırm
Boyun kac yasın kacİnşalalh öyle olur canım bende 53 ile hamile kaldım daha önce hiçbir zaman kiloma dikkat etmedim 53 ün üstüne de hiç çıkmadım oturup yarım kilo baklava yer kalkarım ama kilo almam
Şuan 56 yım ilk defa hamilelikle birlikte kilo aldım tabi insan şaşırıyor
Ben eskisi gibi yarım kilo baklava 1 tepsi börek yesem zaten çok kötü olurum. Önceden yeşimin şeyleri sınırlıyorum aslınsa öyle diyelim
27. Boy 160Boyun kac yasın kac
YAa akranmısız kız bende 27 yasındayım iş gebelık benım bıyumda 162 sen suan kacıncı haftandasın27. Boy 160
20. Hafta içindeyim canımYAa akranmısız kız bende 27 yasındayım iş gebelık benım bıyumda 162 sen suan kacıncı haftandasın
YAa aramızda 1 hafta var bende 21. Haftadayım hangı sehirdesın20. Hafta içindeyim canım
Bende 50 kilo ile hamile kaldım şuan 33 haftalık gebeyim55 .5 kiloyum21. Haftamtayım valla canım ne cekerse yedım en bastan beri mıde yanmalarım ekşimelerim bulantılarım bile iştahımın önune gecemedı55 le hamısle kaldım suan 64 kıloyum 25 kılo alıcam heralde bu gıdısatta sızde durumlar ne
48 ile kaldım 57yim21. Haftamtayım valla canım ne cekerse yedım en bastan beri mıde yanmalarım ekşimelerim bulantılarım bile iştahımın önune gecemedı55 le hamısle kaldım suan 64 kıloyum 25 kılo alıcam heralde bu gıdısatta sızde durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?