- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Bahar nisan
-
Benim de yok, üzülme. Kaynanamlar la yaşıyorum bir tek odam var. Evi ayırsak yatak odası hariç her şey alınacak. Bebeğe beşik kıyafet vs vs alınacak. Kira, eşya borcu, bebek masrafı, çok ama çook zorlanacağızBenim daha kurulu evim bile yok o yüzden çok endişeliyim ama halledicez inşallah
Kendin evde yapmaya çalışsan yağı az şeyler yapsan belki daha iyi olur diye düşündümAy ne güzel canının istememesi :) benim de öyle olsa keşke :)
AminE, öyle mutlaka :))) inşallah canım.. Rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın
Ay ben çekmiyorum hiç, zaten fotoğraf çekilme huyum yoktur normalde de ama tabii çekeyim :))) inşallah canım
Zaten kendim yapıyorum :) 5tepsi börek yaptım oturup saatlerce, bir de Sarıyer böreği , zahmetli. Kaç gündür ısıtıp ısıtıp yiyorum, seviyorum hamur işi yapmayı da yemeyi deKendin evde yapmaya çalışsan yağı az şeyler yapsan belki daha iyi olur diye düşündüm
Ellerine sağlık. Halam diyor ki hep ne canın çekiyorsa ye. Canının çektiğini yememek hamileyi hasta eder. Şimdi sana da afiyet olsun, şifa olsun, bebişine vitamin olsun :)Zaten kendim yapıyorum :) 5tepsi börek yaptım oturup saatlerce, bir de Sarıyer böreği , zahmetli. Kaç gündür ısıtıp ısıtıp yiyorum, seviyorum hamur işi yapmayı da yemeyi de
Ayy 10 tane de fazla hangisini büyütcenAy şakası bile kötü :) hayat müşterek! Herkes emek versin ki herkes için kıymetli olsun. Eşim o konuda çok iyidir, maşallah. Gece kalkıp çocuklara bakar. Adam sadece sevici değil çok şükür. İlgileniyor da. Tek yapmadığı şey bez değiştrmek. Diyor papade bizim 10 çocuğumuz olsun, o kadar doğum yapabiliyor musun acaba? Doğurganlığımın kaça kadar devam ettiğini felan sorduğu, hesapladığı bile oldu.fabrika sanıyorsun herhalde diyorum beni. Ama o zaman evde küçük çocuk eksik olur, evimizden eksik olmasın diyip duruyor.
Aynen ben de öyleydim şimdi annemin yanındayım doğum falan burda olacak inşallah. Eşim eğitimden döndüğünde umarım güzel bi hayat kuracaz rabbim kimseyi yuvasız bırakmasınBenim de
Benim de yok, üzülme. Kaynanamlar la yaşıyorum bir tek odam var. Evi ayırsak yatak odası hariç her şey alınacak. Bebeğe beşik kıyafet vs vs alınacak. Kira, eşya borcu, bebek masrafı, çok ama çook zorlanacağız
Annenin yanında isen daha rahatsındır :) amin canım amin, inşallah hayırlısı iyisi olsun hakkımızdaAynen ben de öyleydim şimdi annemin yanındayım doğum falan burda olacak inşallah. Eşim eğitimden döndüğünde umarım güzel bi hayat kuracaz rabbim kimseyi yuvasız bırakmasın
80le de dogurursun merak etme50 kiloyum 60 .65 olmayi istiyoum valla ya keske bende o kadar alasam
Çocuk seven adam iyidir be :) benimki de almıyor, olsum diyor sadece. :) biz 3ü bulduk belli olmaz size deAyy 10 tane de fazla hangisini büyütcenbizimki de futbol takımı kuracam diyodu ilk zamanlar baktı bir taneyi zor bulabildik sesi çıkmadı adamın hâlâ 3 4 yaparım ben onu diyo benim fikrimi alan yok
InsAllah ya80le de dogurursun merak etme
Güç belâ geldim valla Allahtan geldiğimde yeni öğrendim hamileliğimi de kötü zamanlarım rahat geçti çok şükürAnnenin yanında isen daha rahatsındır :) amin canım amin, inşallah hayırlısı iyisi olsun hakkımızda
Maşallah hayırlı evlat olsunlar inşallahÇocuk seven adam iyidir be :) benimki de almıyor, olsum diyor sadece. :) biz 3ü bulduk belli olmaz size de
İnşallah canım benim.. Valla biz de eşimle para biriktirmeye çalışıyoruz, kısmet olursa evi ayıracağız.. Annem mobilyaları ve ya beyaz eşyaları alacak çeyiz olarak.. Diğerini eşim alacak. Annem mobilya alırsa eşim beyaz eşya annem beyaz eşya alırsa eşim mobilya alacak.. İşte bebeğe şimdiden ufak tefek bişeyler alacağız.. Allah büyük ya.. Yardım eder..Güç belâ geldim valla Allahtan geldiğimde yeni öğrendim hamileliğimi de kötü zamanlarım rahat geçti çok şükürinşallah hayırlısı olur yavrularımızın hatrına
Benim de bebeğimin daha bi zıbını bile yoktu çok düşünüyodum sağolsun annem ufak ufak almaya başladı daha da alır yani ben hiç bişey alamasam bile annem öksüz bırakmaz hiç bi zaman beni Allah başımdan eksik etmesin inşallah. Gerçekten Allah yardım ediyor daraltmıyor kulunuİnşallah canım benim.. Valla biz de eşimle para biriktirmeye çalışıyoruz, kısmet olursa evi ayıracağız.. Annem mobilyaları ve ya beyaz eşyaları alacak çeyiz olarak.. Diğerini eşim alacak. Annem mobilya alırsa eşim beyaz eşya annem beyaz eşya alırsa eşim mobilya alacak.. İşte bebeğe şimdiden ufak tefek bişeyler alacağız.. Allah büyük ya.. Yardım eder..
Ayy, benim annem de aynı böyledir :) cinsiyetini öğrendik hemen 2 takım kıyafet almış oğluşuma :) İlk kıyafetleri anneannesinden.. O da kiranıza yardım edicem diyo, eşyaların çoğunu alacak zaten.. Bebeğin 40ı çıkana kadar da yanımda kalacakBenim de bebeğimin daha bi zıbını bile yoktu çok düşünüyodum sağolsun annem ufak ufak almaya başladı daha da alır yani ben hiç bişey alamasam bile annem öksüz bırakmaz hiç bi zaman beni Allah başımdan eksik etmesin inşallah. Gerçekten Allah yardım ediyor daraltmıyor kulunu
Amin inşallahAyy, benim annem de aynı böyledir :) cinsiyetini öğrendik hemen 2 takım kıyafet almış oğluşuma :) İlk kıyafetleri anneannesinden.. O da kiranıza yardım edicem diyo, eşyaların çoğunu alacak zaten.. Bebeğin 40ı çıkana kadar da yanımda kalacakcanım annem Allah eksikliğini göstermesin
İlkin heyecanı hiç birinde olmuyor. Ama endişesi, stresi, mutluluğu aynı :) hepimizin evladı da hayırlı evlat olsun inşallahMaşallah hayırlı evlat olsunlar inşallahbizimki ilk ya daha her duyguyu fazla fazla yaşıyoruz:)
Bi de aranan geç bulunansa daha başka oluyo heyecanıİlkin heyecanı hiç birinde olmuyor. Ama endişesi, stresi, mutluluğu aynı :) hepimizin evladı da hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?