Sevgili hamişler kaç kilo aldınız 🙂🙂

Benim de
Benim daha kurulu evim bile yok o yüzden çok endişeliyim ama halledicez inşallah
Benim de yok, üzülme. Kaynanamlar la yaşıyorum bir tek odam var. Evi ayırsak yatak odası hariç her şey alınacak. Bebeğe beşik kıyafet vs vs alınacak. Kira, eşya borcu, bebek masrafı, çok ama çook zorlanacağız

Kendin evde yapmaya çalışsan yağı az şeyler yapsan belki daha iyi olur diye düşündüm
Zaten kendim yapıyorum :) 5tepsi börek yaptım oturup saatlerce, bir de Sarıyer böreği , zahmetli. Kaç gündür ısıtıp ısıtıp yiyorum, seviyorum hamur işi yapmayı da yemeyi de

Zaten kendim yapıyorum :) 5tepsi börek yaptım oturup saatlerce, bir de Sarıyer böreği , zahmetli. Kaç gündür ısıtıp ısıtıp yiyorum, seviyorum hamur işi yapmayı da yemeyi de
Ellerine sağlık. Halam diyor ki hep ne canın çekiyorsa ye. Canının çektiğini yememek hamileyi hasta eder. Şimdi sana da afiyet olsun, şifa olsun, bebişine vitamin olsun :)

Ayy 10 tane de fazla hangisini büyütcen bizimki de futbol takımı kuracam diyodu ilk zamanlar baktı bir taneyi zor bulabildik sesi çıkmadı adamın hâlâ 3 4 yaparım ben onu diyo benim fikrimi alan yok

Aynen ben de öyleydim şimdi annemin yanındayım doğum falan burda olacak inşallah. Eşim eğitimden döndüğünde umarım güzel bi hayat kuracaz rabbim kimseyi yuvasız bırakmasın

Aynen ben de öyleydim şimdi annemin yanındayım doğum falan burda olacak inşallah. Eşim eğitimden döndüğünde umarım güzel bi hayat kuracaz rabbim kimseyi yuvasız bırakmasın
Annenin yanında isen daha rahatsındır :) amin canım amin, inşallah hayırlısı iyisi olsun hakkımızda

Ayy 10 tane de fazla hangisini büyütcen bizimki de futbol takımı kuracam diyodu ilk zamanlar baktı bir taneyi zor bulabildik sesi çıkmadı adamın hâlâ 3 4 yaparım ben onu diyo benim fikrimi alan yok
Çocuk seven adam iyidir be :) benimki de almıyor, olsum diyor sadece. :) biz 3ü bulduk belli olmaz size de

Annenin yanında isen daha rahatsındır :) amin canım amin, inşallah hayırlısı iyisi olsun hakkımızda
Güç belâ geldim valla Allahtan geldiğimde yeni öğrendim hamileliğimi de kötü zamanlarım rahat geçti çok şükür inşallah hayırlısı olur yavrularımızın hatrına

Güç belâ geldim valla Allahtan geldiğimde yeni öğrendim hamileliğimi de kötü zamanlarım rahat geçti çok şükür inşallah hayırlısı olur yavrularımızın hatrına
İnşallah canım benim.. Valla biz de eşimle para biriktirmeye çalışıyoruz, kısmet olursa evi ayıracağız.. Annem mobilyaları ve ya beyaz eşyaları alacak çeyiz olarak.. Diğerini eşim alacak. Annem mobilya alırsa eşim beyaz eşya annem beyaz eşya alırsa eşim mobilya alacak.. İşte bebeğe şimdiden ufak tefek bişeyler alacağız.. Allah büyük ya.. Yardım eder..

Benim de bebeğimin daha bi zıbını bile yoktu çok düşünüyodum sağolsun annem ufak ufak almaya başladı daha da alır yani ben hiç bişey alamasam bile annem öksüz bırakmaz hiç bi zaman beni Allah başımdan eksik etmesin inşallah. Gerçekten Allah yardım ediyor daraltmıyor kulunu

Ayy, benim annem de aynı böyledir :) cinsiyetini öğrendik hemen 2 takım kıyafet almış oğluşuma :) İlk kıyafetleri anneannesinden.. O da kiranıza yardım edicem diyo, eşyaların çoğunu alacak zaten.. Bebeğin 40ı çıkana kadar da yanımda kalacak canım annem Allah eksikliğini göstermesin

Amin inşallah benim de doğumdan sonra sıkıntı başlıyo daha kırkı çıkmadan eşim geliyo ve görev yeri belli oluyo tek başıma gidicem mecbur yanında ve çok zor olacak ilk çocuk tecrübesizlik var Allah kolaylık versin hepimize inşallah

İlkin heyecanı hiç birinde olmuyor. Ama endişesi, stresi, mutluluğu aynı :) hepimizin evladı da hayırlı evlat olsun inşallah
Bi de aranan geç bulunansa daha başka oluyo heyecanı âmin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim her birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…