Sevgili hamişler kaç kilo aldınız 🙂🙂

Aman Allahım aynı ben işte o yüzden endişeliyim zaten geçen gün mesaj attı kızım anneyi güzel tekmele harçlığına zam yapcam diye çocuk iki gün üst üste deli etti beni kesin babacı olacak
Hahaha olsun kız, sonuçta sen emziriceksin o bebekle anne arasında bir bağdır :) küçükken. Babacı olsalar da büyüyünce anneci oluyorlar :)

Hahaha olsun kız, sonuçta sen emziriceksin o bebekle anne arasında bir bağdır :) küçükken. Babacı olsalar da büyüyünce anneci oluyorlar :)
İnşallah canım yaa benim bebişim o kimseye vermem geçen gün eşim diyo zaten sen bana bile dokundurmazsın bişey olur diye diyo

İnşallah canım yaa benim bebişim o kimseye vermem geçen gün eşim diyo zaten sen bana bile dokundurmazsın bişey olur diye diyo
Sakın öyle yapma ama :) ver oynasın ver ağladığında sustursun ver uyutsun
Tek başına bakmaya kalkışma, o da hem ne kadar zor olduğunu bilsin hem de sen tek bakmaya çalışırsan her şeye yetişicem diye yaşlanırsın eşin daha dinç olur sen çökersin
O yüzden zaten o işteyken akşama kadar bebiş seninle olacak, bebeğin beşiğini de eşinin yanına koy gece ağladığında eşini uyandır o versin bebeği sana. Görsün çocuk büyütmek neymiş

Aynen dediğin gibi düşünüyorum ilkinde alışmazsa diğerlerinde hiç alışmaz :) merak etmesin güzel bebek baktırcam ben ona

Merhaba hanımlar:) ilerde şişerim ederim diye ben de bu ara dikkat ediyorum kendime:) 5.5 kilo aldım şimdilik.zaten zayıftım.sorun yok iyidir :) inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Slm hatunlar :) henüz kilo almadım ama ilk gebelikte 20 kilo almıştım çünkü gece yemek yiyordum bu sefer yemiyorum 12 hedefim inşallah

Güzel haberler alırsın inşallah. Şeker testi önemliymiş evet. Ondan da bir sorun yaşamadan güzel sonuçla ayrılırsın inşallah.
Benim detaylı ultrasonum haftaya cuma. Ben de onu bekliyorum. :)

Çok güzel anlatmışsın çok doğru gerçekten bende ilişkimizin daha da oturduğunu farkettim, rabbim en güzel zamanda verdi, eşimin işi düzene girmişken, borçlarımız bitmişken, artık birikim yapmaya çalışıyorken geldi çok da güzel oldu binlerce kez şükürler olsun ❤
Aynen öyle hele karnımız da şişmişken, çok güzel zamanlardayız tadını doya doya çıkarmak gerek
[/QUOTE]
Aynen oyle valla canim, bereketle geldi hemde.
Bol bol fotoğraf çek anı kalsın.
Ben hafta hafta cekiyorum ne kadsr büyüdü diye karnım, bebesim dogunca da ay ay ona çekeceğim inşallah

Tabi babacı da olacak ama anneye daha düşkün olurlar :) :) :) benim oğluş şimdiden babacı. Babasına kızayım beni tekmeliyor
eşim bana bir şey dese, şakalaşsa beni kızdırsa felan hemen oğlum (5) babasına kızar. Kızım (2) da beni koruyor ama babacı olduğundan babasının dolduruşuna gelebiliyor. Bir bakıyorsun babasına kızmışım diye bana kızıyor. Öyle tatlılar kiii! Hep güzel günlerini görelim...

Az önce sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı olmaya, hemşire tansiyon ve kilona bakalim dedi.
Basküle bir çıktım ki 58.8ama ayağımda ayakkabi vardi 8i ordan cikar 58.
Topaç olmaya koşar adımla gidiyorum resmen

Aynen oyle valla canim, bereketle geldi hemde.
Bol bol fotoğraf çek anı kalsın.
Ben hafta hafta cekiyorum ne kadsr büyüdü diye karnım, bebesim dogunca da ay ay ona çekeceğim inşallah
[/QUOTE]
Ay ben çekmiyorum hiç, zaten fotoğraf çekilme huyum yoktur normalde de ama tabii çekeyim :))) inşallah canım

Ay şakası bile kötü :) hayat müşterek! Herkes emek versin ki herkes için kıymetli olsun. Eşim o konuda çok iyidir, maşallah. Gece kalkıp çocuklara bakar. Adam sadece sevici değil çok şükür. İlgileniyor da. Tek yapmadığı şey bez değiştrmek. Diyor papade bizim 10 çocuğumuz olsun, o kadar doğum yapabiliyor musun acaba? Doğurganlığımın kaça kadar devam ettiğini felan sorduğu, hesapladığı bile oldu. fabrika sanıyorsun herhalde diyorum beni. Ama o zaman evde küçük çocuk eksik olur, evimizden eksik olmasın diyip duruyor.

E, öyle mutlaka :))) inşallah canım.. Rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…