- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
- Konu Sahibi Bahar nisan
-
Hahaha olsun kız, sonuçta sen emziriceksin o bebekle anne arasında bir bağdır :) küçükken. Babacı olsalar da büyüyünce anneci oluyorlar :)Aman Allahım aynı ben işte o yüzden endişeliyim zatengeçen gün mesaj attı kızım anneyi güzel tekmele harçlığına zam yapcam diye çocuk iki gün üst üste deli etti beni kesin babacı olacak
İnşallah canım yaa benim bebişim o kimseye vermemHahaha olsun kız, sonuçta sen emziriceksin o bebekle anne arasında bir bağdır :) küçükken. Babacı olsalar da büyüyünce anneci oluyorlar :)
Ya lazim degil onada raziyim ben kim o kadar kilo almak kimm keske4 gözle kılo almayı beklıyorsan 30 kılo ıle anca bıter
dıyet uygularsan 10 kılo bıle zor bıter
Sakın öyle yapma ama :) ver oynasın ver ağladığında sustursun ver uyutsunİnşallah canım yaa benim bebişim o kimseye vermemgeçen gün eşim diyo zaten sen bana bile dokundurmazsın bişey olur diye diyo
Aynen dediğin gibi düşünüyorum ilkinde alışmazsa diğerlerinde hiç alışmaz :) merak etmesin güzel bebek baktırcam ben onaSakın öyle yapma ama :) ver oynasın ver ağladığında sustursun ver uyutsun
Tek başına bakmaya kalkışma, o da hem ne kadar zor olduğunu bilsin hem de sen tek bakmaya çalışırsan her şeye yetişicem diye yaşlanırsın eşin daha dinç olur sen çökersin
O yüzden zaten o işteyken akşama kadar bebiş seninle olacak, bebeğin beşiğini de eşinin yanına koy gece ağladığında eşini uyandır o versin bebeği sana. Görsün çocuk büyütmek neymiş
Kac kılosun kıYa lazim degil onada raziyim ben kim o kadar kilo almak kimm keske
50 kiloyum 60 .65 olmayi istiyoum valla ya keske bende o kadar alasamKac kılosun kıbak benım arkadas 45le baskadı suan 66 daha bır ayı var
BaktıralımAynen dediğin gibi düşünüyorum ilkinde alışmazsa diğerlerinde hiç alışmaz :) merak etmesin güzel bebek baktırcam ben ona
Güzel haberler alırsın inşallah. Şeker testi önemliymiş evet. Ondan da bir sorun yaşamadan güzel sonuçla ayrılırsın inşallah.Şeker benim babamgilde var genetik olabilir diye korkuyorum ben de şekere hiç dayanıklılığım yok sevmiyorum arada bi canım isterse belki üniversite yıllarımda doktorum şeker yüklemesi istemişti ama içtiğim suyu geri çıkardığım için teste bakılamadışu an doktorum şeker yüklemesini çok önemsiyor ama bu defa da nasıl girecem bilmiyorum korkuyla o günü bekliyorum inşallah girebilirim ve bi sorun çıkmaz yarın da detaylı ultrason var çok heyecanlıyım
Benim canım istemiyor, o yüzden yemiyorum. Yoksa dikkat edemem ben hiç.Heralde canım, kilo verilir.. Bende 15+3üm 4-5kilo aldım.. Ama ben hiç mi hiç dikkat etmiyorum ya.. Gece gündüz hsmurişi yiyorum
Çok güzel anlatmışsınHem de nasıl güzel, eşime de çok büyük moral oldu burdur cok üzülüyordu ister istemez.
Rabbime ne kadar şükür etsek azdır cok fazla aratmadan nasip ettiği icin. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah.
Ben de düşündükçe diyorum Rabbim doğru zamanı bildiği icin bizi sınavına tabii tuttu eşimle bağımız, sevgimiz, saygımız daha bir arttı birbirimize güzel bir sınavdı bizim icin Elhamdülillah. Şükürler olsun ki olmaz dediğim anda tam 2.tup bebeğe baslicamiz anda kendiliğinden nasip etti Rabbim.
Bazen sıkıntılar üst uste geliyor bunalıyoruz ama bazen de güzellikler üst üste geliyor hepsinin tadı bir başka oluyor gercekten.
şimdi doya doyabu anlarimizin tadını çıkaralım sonra karnimizda olduğu günleri de özleyeceğiz zaten
Benim daha kurulu evim bile yok o yüzden çok endişeliyim ama halledicez inşallahBaktıralımbaksınlar adam olsunlar
eşim bana bir şey dese, şakalaşsa beni kızdırsa felan hemen oğlum (5) babasına kızar. Kızım (2) da beni koruyor ama babacı olduğundan babasının dolduruşuna gelebiliyor. Bir bakıyorsun babasına kızmışım diye bana kızıyor. Öyle tatlılar kiii! Hep güzel günlerini görelim...Tabi babacı da olacak ama anneye daha düşkün olurlar :) :) :) benim oğluş şimdiden babacı. Babasına kızayım beni tekmeliyor
Ay ne güzel canının istememesi :) benim de öyle olsa keşke :)Benim canım istemiyor, o yüzden yemiyorum. Yoksa dikkat edemem ben hiç.
Aynen oyle valla canim, bereketle geldi hemde.Çok güzel anlatmışsınçok doğru gerçekten bende ilişkimizin daha da oturduğunu farkettim, rabbim en güzel zamanda verdi, eşimin işi düzene girmişken, borçlarımız bitmişken, artık birikim yapmaya çalışıyorken geldi çok da güzel oldu binlerce kez şükürler olsun ❤
Aynen öyle hele karnımız da şişmişken, çok güzel zamanlardayıztadını doya doya çıkarmak gerek
Ay şakası bile kötü :) hayat müşterek! Herkes emek versin ki herkes için kıymetli olsun. Eşim o konuda çok iyidir, maşallah. Gece kalkıp çocuklara bakar. Adam sadece sevici değil çok şükür. İlgileniyor da. Tek yapmadığı şey bez değiştrmek. Diyor papade bizim 10 çocuğumuz olsun, o kadar doğum yapabiliyor musun acaba? Doğurganlığımın kaça kadar devam ettiğini felan sorduğu, hesapladığı bile oldu.İnşallah canım yaa benim bebişim o kimseye vermemgeçen gün eşim diyo zaten sen bana bile dokundurmazsın bişey olur diye diyo
E, öyle mutlaka :))) inşallah canım.. Rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızıneşim bana bir şey dese, şakalaşsa beni kızdırsa felan hemen oğlum (5) babasına kızar. Kızım (2) da beni koruyor ama babacı olduğundan babasının dolduruşuna gelebiliyor. Bir bakıyorsun babasına kızmışım diye bana kızıyor. Öyle tatlılar kiii! Hep güzel günlerini görelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?