Sevgili hanımlar bi el atın

Ne kadar bir paradan bahsediyorsunuz? Mesela ben atiyieum 10 bin verip, ustume tapu istemem, o parayi hibe ederim muhtemelen. Ancak benden istenen 100bin ise vermezdim. Tapi size olsa bile bir ise yaramayan yere baglayacaksiniz parayi. Yarin obur gun ana baba vefat edince, anilari var diye satilmayacak orasi

Daha fazla kimliğimizi belli etmemek için yazamıyorum ama az bi rakam çok değil 10 binden fazla 100 binden az

Evi tamamen siz mi yaptıracaksınız ona da destek olurlar mı. Ben o potansiyeli gördüm ailede Valla yazlığınız olur ileride sizin de çocuklara kalır. Zaten çok yüksek Bi miktar değilmiş.

%8'le tapuya ortak mı olacaksınız?
Ağza bile alınmaz, ana baba yahu.

100.000 lira bu devirde para mı? Kaldı ki daha da az diyorsunuz. Bu paranın lafını yapıp tapuyu üstüne istemek bana garip geldi. Gene de siz bilirsiniz

100.000 lira bu devirde para mı? Kaldı ki daha da az diyorsunuz. Bu paranın lafını yapıp tapuyu üstüne istemek bana garip geldi. Gene de siz bilirsiniz
Yok biz istemiyoruz onlar yapalım diyor ben istemiyorum eşim yapmayı onlar teklif etti yapsınlar madem diyor ben üzerine ev yapıp yapamama durumundan emin olamadığım için sorumluluk almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…