- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Yaptım ya yorumumu normal işte çalışan bir kişi değil daha anlayışlı olabilirsinbelki şehit olacağını falan düşünüp sen üzulmeyesin diye bağlan istemiyordur psikolojisini bilemiyoruz
Bitirmeye yönelik konuşup her seferinde blöf yapmisiniz ama tutmamiş. Hem bitirip sonra günler geçince onu sevdiğini dualarla olucağinı yazman falan nebileyim garip geldi. Ya kabul edin yada etmeyin. Etmeyip etmeyip her seferinde adım atmaniz hoş değil karşı tarafa da iyi imaj vermez.
Ayrıca sana ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sen bana kalırsa arama sorma isterse o çabalasın.
Ona zaman ver.
Askerlik zor is.
Doguda ne sartlardalar bilemezsin.
Bir mesaj bile atamamasi cok normal
Zaman ver sabirla bekle
Aklina kotu seyler getirme seni seviyor ve deger veriyor ama isinde dolayi zamana ihtiyaci var.
Bu meslegi kaldiramicaksan bekleme ama sen bitir
Ya görevdeki adama habire mesaj atmak neden 18-19 yaşında da değilsiniz gerekirse günlerce siz yazmayacaktınız bi kaç ufak mesaj dışında bi de adamı darlamışsınız yanlış anlamayın ama siz bi askeri personel ile birlikte olmak o kdar kolay değil. Evlenseniz napcaktınız?
o görevdeyken msj atmıyordum 1 veya 2 kez atardım o dönünce bana yazardı.
Valla yazdığınızdan hiç öyle anlaşılmıyo yanlış anlamayın ama benim de nişanlım astsubay şuanda da görevde orda adamlar dağ taşta uyuyolar görevden geldiğinde o adamın haline bi bakın, mesaj mı düşünür şarjı bitmesin diye zaten teli eline almıyolar. Sizin yazdığınız konuda sanki adama sürekli yazıyosunuz ve o da karşılık veremiyo yani size defalarca demiş görevdeyim görevdeyim diye. Bilmiyorum bi kere doğu görevi olmuyor bi kere uzunca görevlere gitmiyolar hep gidiyorlar gerçekten bunu düşünüp karsr verin ömür böyle geçecek
Yazarken tam anlatmamış olabilirim benimde kafam çok karışık , bu meslekten biri ile ilk defa görüşüyorum , üst bölgede iken adamı görmeniz lazımdı günde 6 kez arıyordu msj desen saatlerce bazen ben sıkılıyordum. Benimde çok yoğun bir işim var tabi onun ki gibi olamaz ama beni bir köşede kendince beklemeye alması sıkıntı oluyo
Erkekler o kadar ince fikirli yaratıklar değil .. sen on sayfa da yazsan içinden gelmiyorsa 2 cümle yazar geçer ..kıstas bu değil , arada bir çekim var mı , yuzyuzeyken nasıl ? Burdan yola çıkarak soruna cevap bulabilirsin. .Arkadaşlar benim sıkıntım mesaj veya aranmak diildi. Sıkıntım şuydu ; örneğin ona çok güzel mesajlar atardım moreli yüksek olsun diye mesela derdim senden vazgeçmem seni beklerim buna benzer şeyler. O işi bitince bana dönerdi ama bir cümle bir şey yazardı. Ne bilim aklıma gelmiyor derdi, bu aralar çok yoğun süt üste görevleri vardı sizin zannettiğiniz gibi adamı msj veya telefon trafiğine tutmadım. Ben arkadaş olarak bir müddet dahi olsa kalmayı doğru bulmadım , beni beklemeye aldı deseydi şu görevler bitene kadar bana müsaade et yine bir şey demicektim. Benim hissettiğim belki yanılıyorum ama duygularından emin değildi. bilmiyorum belki görevlerden çok bunaldı mantıklı karar veremedi bilmiyorum.
Bencede saçma zaten bu nedenle tekrar mesaj hiç atmamaliydiniz (lisiniz) yani konuyu toplarsak ilk söylediğime çıkıyor.Ben bitirmedim o bitirdi blöf yapmadım hiç bir konuda aksine yapıcı olan bendim , o bir süre arkadaş kalalım dedi ben arkadaş kalma kısmını kabul etmedim. İnsan duygu beslediği biri ile nasıl arkadaş kalabilir bu çok saçma
Bu inan seni köşede bekletmek değil, karakterini az çok zamanla anlarsın, sağlam değil bence olgun değil gibi yorumlar gelmiş ama kesinlikle mesleğinden kaynaklı zaten boş olduklarında baya baya yazıyolar arıyolar filan biraz sabırlı olmak lazım zaten yaşlarınız da uygun gibi meslekleriniz var ne güzel bu mesleğin getirdiklerine sabredebilirim diyosanız bence ona bi şans verin bekleyin ve hiç yazmayın aramazsa gelince rahatına kavuşunca o kaybeder
Erkekler o kadar ince fikirli yaratıklar değil .. sen on sayfa da yazsan içinden gelmiyorsa 2 cümle yazar geçer ..kıstas bu değil , arada bir çekim var mı , yuzyuzeyken nasıl ? Burdan yola çıkarak soruna cevap bulabilirsin. .
Bencede saçma zaten bu nedenle tekrar mesaj hiç atmamaliydiniz (lisiniz) yani konuyu toplarsak ilk söylediğime çıkıyor.
Asker evet zor falan ama isteyen bitirmez siz önünüze bakın daha guzel mutluluklar siZi bekler emin olun.
O zaman yazık olmuş :) geçmiş olsun ..asker adam o kadarına şükür ..Evet doğru söylüyorsun biz kadınlar erkekleri kendimiz gibi düşünüyoruz ayy napim 40 tane güzel laf yazıyorum adamın dönüşşü tek cümle :) yüzyüze iken çok güzeldi , çekim kuvvetli idi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?