- 22 Ocak 2021
- 30
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi cikolatakahveli
Arkadaşlar erkek arkadaşımın üyelik adımı bilmesi sebebi ile yönetime haber vererek bu üyeliğimi açtım. Sitede yaklaşık 10 yıldır aktif kullanıcıyım.
Gelelim konumuza;
1 senedir sevgiliyiz ve yaklaşık 8 aydır beraber yaşıyoruz.
İkimizin de ailesi de bunu biliyor. Yaşlarımız ben 28 o 30
Ev icinde uyumluyuz, iyi anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz. Ailelerimiz evlilik konusunda baskı yapmıyor ya da çok önem vermiyor evlensekte evlenmesekte artı ya da eksi olmaz onlar için..
Bizim aramızda tek eksik olan resmi imza.
Şuan iş konusunda pandemi sebebi ile evet gelirler bir miktar düştü fakat zaten bir evimiz var düzenimiz var evlilik yapsakta yeni bir seyler almayacağız imza atıp eve döneceğiz muhtemelen :)
Geçen gün biraz içimde tutamayıp patladım.
Nasılsa aynı evde yasıyoruz diye rahat mısın dedim garanti mi görüyorsun beni dedim. Hayır tabi ki dedi zamanı gelince herşey olur dedi.
Yapı olarak tezcanlı biriyim.
Ama sanki önümü göremiyorum
Evlilik meraklısı değilim fakat sorumluluğunu aldığım beraberliğin adını koymak isterim.
Bugün birimiz kaza geçirsek hastaneye bile aile olmadığımız için alınmayacağız.
Zoruma biraz da bu gidiyor.
Erkek arkadaşı ile yaşıyor izleniminden hoşnut değilim.
Açıkçası mutlu değilim.
Bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık gemileri yakmak için sebep yok elimde ama böyle böyle de kendi kendimi dolduruyorum..
merak ediyorum yorumlarınızı iyiye de kötüye de açığım
Gelelim konumuza;
1 senedir sevgiliyiz ve yaklaşık 8 aydır beraber yaşıyoruz.
İkimizin de ailesi de bunu biliyor. Yaşlarımız ben 28 o 30
Ev icinde uyumluyuz, iyi anlaşıyoruz, birbirimizi seviyoruz. Ailelerimiz evlilik konusunda baskı yapmıyor ya da çok önem vermiyor evlensekte evlenmesekte artı ya da eksi olmaz onlar için..
Bizim aramızda tek eksik olan resmi imza.
Şuan iş konusunda pandemi sebebi ile evet gelirler bir miktar düştü fakat zaten bir evimiz var düzenimiz var evlilik yapsakta yeni bir seyler almayacağız imza atıp eve döneceğiz muhtemelen :)
Geçen gün biraz içimde tutamayıp patladım.
Nasılsa aynı evde yasıyoruz diye rahat mısın dedim garanti mi görüyorsun beni dedim. Hayır tabi ki dedi zamanı gelince herşey olur dedi.
Yapı olarak tezcanlı biriyim.
Ama sanki önümü göremiyorum
Evlilik meraklısı değilim fakat sorumluluğunu aldığım beraberliğin adını koymak isterim.
Bugün birimiz kaza geçirsek hastaneye bile aile olmadığımız için alınmayacağız.
Zoruma biraz da bu gidiyor.
Erkek arkadaşı ile yaşıyor izleniminden hoşnut değilim.
Açıkçası mutlu değilim.
Bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık gemileri yakmak için sebep yok elimde ama böyle böyle de kendi kendimi dolduruyorum..
merak ediyorum yorumlarınızı iyiye de kötüye de açığım