- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bana da tam tersi objektif olmadigin icten ice sen kiskaniyorsun gibi geldi.
Yani kizin 4 yil sevgili olup tam evlenmek isterken bir aylik iliskisi olan kisi evlenince insan bir bozulur zaten. Bu normal bi'duygu bence. Yok 4 yas kucuk, yok zaten iliski yasamis. Neyin sidik yarisindasiniz?
O kiz senelerdir o aileye girip cikiyo sevecekler tabii kizi.
Valla kizi da dinlemek isterdim sahsen.
Benim anlamadığım şey kocanın başında mi bekliyormuş, donlarini mi saymış? Terbiyesize bak sanane benim kocamın iç çamaşırlarindan diyeydin. Ne biçim insanlar var ya. Rezillik
Aynen oyle ve hicbise yapamamak soyleyememek varrr
Tamam, yapmış. Ama siz de buna takılmışsınız. Gülüp geçmeyi öğrenin biraz. Öyle her hareketini gözlemleyerek alınarak; yok yüz göstermeyerek bilmem ne ederek siz agresif görünüm sergiler onun ekmeğine daha çook yağ sürersiniz. Eşiniz sizi seviyorsa tamam, düşüncenize saygılı mı? Bitti gitti, gerisi dış kapının mandalı.
O kiz anlamiyor bunu iste hakki olanin degil sirasi gelenin hakki asil. Opmeme durumuna gelince. Evde kendisi varken ben gelince sizce onun odadan cikmamasi mi gerekir benm mi onu gidip opmem lazim hosssbuldukkk diye bole sacmalikmi olur.
''Senin ağzına yüzüne tükürecem ben gel bakayım bi öpeyim seni'' diye saçına yapıştığım gibi... Duvardan duvara bir güzel öperdim.
Bunun canı sağlam bir meydan dayağı çekiyor belli. Böyle kudurduğumda çocukken, annem ''Sen kızıştın da koca mı istiyorsun?'' diye kafama patlatırdı
Ben ona takilmadim bakin gecmis zamani anlatiyorum size yaptiklari cok agir seyler oldu. Ben artik son damlamdayim yani diyorm bu ii gorunmeler hayra alamet degil
Evlilikte hak sıra mı olur ?
Kuma varda resmi nikah benim hakkı mi bu?
Odadan çıkmıyosa çıktığında öpersin küçükmüş öğrenir.
Tamam. Bi şey demiyorum. Damlalık bir şey yok ortada. O ayrı siz arı. Evlenince ev yol da ayrı. Kv pek bayılıyosa bayılsın ne çıkar sana bi kötülüğü dokunmuyorsa? Kızdan da uzak dur, eline malzeme verme kardeş bitti gitti. Yıpratıyosun kendini farkında mısın bilmiyorum ama.
Bence çemkirik olmanızda fayda var, deli deliyi görünce sopasını saklar misali, korkulan siz olursunuz belki. Eşiniz de onu savunuyorsa sıkıntı var demektir ama.Cok guldurdunuzzz beniiii :) :) sanirim sabrimi deniyor ama yeterince sabrettigmi dusunuyorm 3 seneee
Cok yakiniz ve o kv gilde kaliyor
Nişanlı değil mi bunlar kız neden kv de?
Don mevzuu derin mevzu.Benden donunuzu bile gizleyemezsinizi diyo...yoksa kirlileri mi kariştiriyo
Bugün donunu sayan yarin neyi sayar.
Allah akil versin
Ya simdi soylicem sonra kk daki uyeler topa tutacak sanane diye ama olmyor bu kiz burnumun dibinde isteee
Kızın bu kadar şirretliğine rağmen belliki nişanlısı yani kaynın kızın arkasındaki sorun çıkmıyor.Ve senin hiç bişey yapmıyor olmana rağmen insanlar seni kötü biliyor ve hala eşinde o kızı sevmeye devam ediyorsa bu tamamiyle senin ve seçtiğin eşin sorunu.Birincisi bu kadar olay oluyorken konuşma tartışma dönüyorken sizin eşiniz ne yapıyor? İkincisi kızı hala hangi akla minnet seviyor ve şayet kıza karşı fikirleri değiştiysede kızı ve kardeşini karşısına alıp o benim eşim siz hayırdır demiyor? Şayet hala dememişse bence sizinn kızıcağınız insan ne o kız nede kaynınız.Sizin kızıcağınız insan eşiniz.Nihayetinde aile eşinizin ailesi kardeş eşinizin kardeşi.Kız istediği gibi at koşturuyorken olan her türlü size oluyorsa kıza saldırmak yerine bence dönüp eşinizle konuşun.Bu çok önemli bir ayrıntı.Bütün bu rezilliklere eşiniz dur diyebilir ve gereken tepkiyi gösterebilirdi.Bana birtek bu garip geldi.Ha dersenki hırsızın hiç mi suçu yok.Kız deli o konuda hemfikiriz.Ama çözüm yolu sadece eşinizden geçerken eşimde kızı sever demişsiniz.Ağzım açık kaldı.
Eşim arkamda tabiki ama birsey dedigi an kv agliyor uzulmesin diye bende susuyorum o da
Erken mi boşaliyo diye agzini mi aradi...ne çeşit biri bu:))Dugun gecesi esim birsey sormak icin kv aradi. Sabah gittik kvlere eltim diyorki masaalah ne cabuk bitlikte oldunuz da aradi gece hemen
Hay senin kayınvalidene o zaman.Yahu sende üzülüyorsun kızda rahat rahat konuşuyor birde terbiyesiz utanmadan ne çabuk birlikte oldunuzda aradı filan demiş manyak resmen.Bu kızın bu şekilde önüne geçemezsiniz kusura bakmayın kayınvalidende ağlamak istemiyosa bi zahmet olaya el atıp kızı sustursun.O zaman kimse ağlamaz.Vallahi sinirlendim resmen benim başıma gelmiş gibi.Kayınvalide üzülmesin aman onlar gençtir ses edilmesin bilmemne eee ömür geçiyo benim huzurum ne olucak arada üstelik ben hiç birşey yapmıyorken? bence siz bide bu açıdan düşünün.Kayınvalidede ağlasın biraz,açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?