Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

Ben gayet genel konuştum ha eger ki cok avam geldiyse isterseniz bide siz sinirlendiginiz bir olayi anlatin bizde sizden ogrenelim ne dersiniz ?
bu tarz konusan bi insanin eltisinin o kadar sacma cumlelerine cevap vermedigine inanmiyorum, hep onu kotu, kendinizi de hanim hanimcik gostermekten vazgecin ve tamamen dogru yazin konuyu
Yoksa sadece hakli bulunmandan ve eltinin dedikodusunu yapmaktan ote gitmeyecek konu

Senin esinin donunu nerden biliyor ay varya sacini basini yolarim boyle kizin, ana baci afedersiniz ama soverdim yani bu ne bee , herkes yerini bilmeli sende onun dedikodusunu yap bu hayatta duzgun olan iyi olan hep kaybeder zaten o cirkefse sen daha cirkef ol kocani doldur, kaynanani doldur herkesi doldur ona karsi cephe alsinlar.

O mu soymuşta biliyormuş kaç boxer değiştiğini ? Kime ne yani..
Edep ya hu edep
Muhattap olma, kesin çözüm. Tüm sevmediğiniz tanıdıklarınızda deneyebilirsiniz. Yüzde yüz çalışıyor

Bu don degistirme meselesini söylemesi "siz beraber oluyorsunuz" diye bir ima bence. Erkek neden sık don degistirir cunku cinsel hayati vardır temiz gorunmek ister gibi bir dusunceden hareketle size edilmis bir ima...

Ya gerçekten kk da bazı üyeler o kadar iii anlıyolarki bazı şeyleri. Aynen mevzu degistirmesi degil sonrasinda söyledigi şey " ne yapiyorsa artik "

:) dikkat ediyormuş demek herşeye herkeze. Allah kimseyi boyle insanlarla karşilaştirmasin..

Ben eltimin burda dedioodusunu yapmıyorum ben eltim bana bunlari yapti simdi ii olmak istiyor inanmalimiyim diye soruyorum. Ama anlamamışşınız anlamadgniz gbi yalancılıkla suçlamışşınız... bende yaptiklarimi anlatim gorup gorebileceginiz en saf insanim bugn kavga etsn yarn gulumsesin acaba bendemi hata derim
Kavga cikarmamak icin elimden gelen seyi yaparimm bnm yuzumden kimse kavga etsin istemem. Bnm yapim boyle her laf sokmaya her alttan almaya tamam diyen ben simdi yalancimi oluyorum bide

Ay ne iğrenç şeyler konuşuluyor bu ailede? Elti fobim var zaten, insallah bana böylesi denk gelmez. Bide elin kızı icin mahpus damlarında çürümesin narin vücudum

Ay ne iğrenç şeyler konuşuluyor bu ailede? Elti fobim var zaten, insallah bana böylesi denk gelmez. Bide elin kızı icin mahpus damlarında çürümesin narin vücudum

Inşalllaaah gonlune gore bir elti eş kaynana vardir kaderinde inşallah öyle olur gercektrn çok ciddi psikoloji bozuyo aile cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…