- 13 Ağustos 2014
- 224
- 158
- 53
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
bu tarz konusan bi insanin eltisinin o kadar sacma cumlelerine cevap vermedigine inanmiyorum, hep onu kotu, kendinizi de hanim hanimcik gostermekten vazgecin ve tamamen dogru yazin konuyuBen gayet genel konuştum ha eger ki cok avam geldiyse isterseniz bide siz sinirlendiginiz bir olayi anlatin bizde sizden ogrenelim ne dersiniz ?
E bunlar 4 yıldır çıkıyorsa neden sizden sonraya kaldı düğünleri? Yaşlarımı küçük? Bu arada don değişim mevzusu ne ya
O zaman ağzının payını alacak dur diyeceksin baktın sınırını geçiyor uyaracaksın öylece kalakalır
Bu don degistirme meselesini söylemesi "siz beraber oluyorsunuz" diye bir ima bence. Erkek neden sık don degistirir cunku cinsel hayati vardır temiz gorunmek ister gibi bir dusunceden hareketle size edilmis bir ima...
Senin esinin donunu nerden biliyor ay varya sacini basini yolarim boyle kizin, ana baci afedersiniz ama soverdim yani bu ne bee , herkes yerini bilmeli sende onun dedikodusunu yap bu hayatta duzgun olan iyi olan hep kaybeder zaten o cirkefse sen daha cirkef ol kocani doldur, kaynanani doldur herkesi doldur ona karsi cephe alsinlar.
O mu soymuşta biliyormuş kaç boxer değiştiğini ? Kime ne yani..
Edep ya hu edep
Muhattap olma, kesin çözüm. Tüm sevmediğiniz tanıdıklarınızda deneyebilirsiniz. Yüzde yüz çalışıyor
Neyi anlamadınız ?Nasıl yanii ???
bu tarz konusan bi insanin eltisinin o kadar sacma cumlelerine cevap vermedigine inanmiyorum, hep onu kotu, kendinizi de hanim hanimcik gostermekten vazgecin ve tamamen dogru yazin konuyu
Yoksa sadece hakli bulunmandan ve eltinin dedikodusunu yapmaktan ote gitmeyecek konu
Neyi anlamadınız ?
Bence de sen biraz izin vermişsin çoktan pardon demeliydinYani bugune kadar uyarmadgm hata
Cok sacma.uzak.durBirde nasil diyor ee senin nisanlında 1 günde 3 boxer degistiriyo ne yapıyoda bu kadar degistiryooo tovbe dedim ne diyor bu :)
Bence de sen biraz izin vermişsin çoktan pardon demeliydin
Cok sacma.uzak.dur
don takibi yapan ilk kez gördüm
Ay ne iğrenç şeyler konuşuluyor bu ailede? Elti fobim var zaten, insallah bana böylesi denk gelmez. Bide elin kızı icin mahpus damlarında çürümesin narin vücudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?