- 25 Ağustos 2014
- 21.222
- 50.842
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
anlarim tarzin cok avam geldi, kusura bakma..Kızlar selam başlıktan anlaşıldığı gibi hemn konuya giriyorum. Ben eşimle tanıştım 1 ay sonra evlenme teklifi etti önce yok falan dedim. Çok sevdigim bir kaynım var çok iyi anlaşıyoruz aramzda cok az yaş farkı var... sevgilisiyle tanıstım ve kıza uyuz oldum resmen beni ezikledi onlar 5 senedir birliktelermiş böyle havalarda falan bide benden 4 yaş flan küçük. Neyse sonra nişanlandık bu çok kıskandı onun hakkıymış flan bisuru tantana. Sonra kaynanam bizden sonra onlarında nisanını yaptı yoksa kız çatlıcaktı. Neyse kaynanamla aram çok iyi tabi bir sorun yok ama kaynım surekli sevgilisiyle ii olmadıgm icin ( cnm aşkım cicim flan degil selam vermiyomuşum bakmıyomuşum öpmemişim ) bu gibi sorunlarda uzerime gelip bagirmaya basladi 1. De sustum 2. De sustum bu arada eşimde seviyor o kızı. Snra kızı aradim ne bu herşeyi sorun yapiysn diye bi başladı agzim acik kaldi yok nisanlanmak bizim hakkimizdi yok o ev bizimdi yok senin nisanlın çok iç çamasir degiştiriyo flan filan. Tabi kapattm ben nisanlima kizdim. Snra altin muhabbetleri sana su kadar bana sukadar flan. Hergun kaynima aglamalar. Cok kıskandı beni. Ara bozuyo surekli kaynanamla kaynımla. Kaynanamla iki kere tartistik ikisi de o kızın yuzunden evlendim yine sorunlar olmaya devam etti kaynanam hep onun tarafini tutuyor herkeze beni anlatmiş yok hakkimi yedi yok dügün ordami yapilirmiş yok ben ona kötü davraniyomusum yok neden bana hizmet ediyolarmiş tabi ben kafayı yiyorum. Elimi ayagimi cektim bu defa o bana ii olalim ben ii olmsk istiyorrm ben herdeyi yaptim sende yap flan demeye basladi inanmadim kaynanamin yaninda dedim ki herkezle arami bozmaya calisiyo nasl inanmami bekliyosnz flan. Oda dediki sen yanlis dusunuyosn o oyle biri degl. Ama kaynanama oyle bir davraniyoki agzina s#ciyo resmen. Ben cok saygiliyim hep oyleydim oyle kalicam. Yok demiski millete bunlarin birlikte olmadiklari ne malum ( ki bizi hicbir zaman yanaktan operken bile yakalamadi ) halbuki onlar isi pisirdiler ve herkeze anlatiyo bunu herkez biliyo ve de insallah hamile kalirim deyip duruyo... herkeze bu sekil konusmus tabi hrrkes beni tanidikca bir bir öttu kaynmla kaynanamla herkesle arami bozmaya calisiyo. Ben aptal degilim ama apptal yerine koyuyor ne yapmam lazim nasil davranmam lazim hic bilmiyorum evlendim ben bu arada onlar hala nisanli 2 sene sonra dugun dusunuyolar kiza kalsa yarin. Oofff catlicam
Belki de o kadar çok değiştiriyor ki benim sevgilimin donlarını giyiyor sevgilim donsuz kalıyor diyordur.
Sevgilisinin donsuz olduğunu görebilmesi için de bir takım şeyler yaşamış olması gerekiyor ki yaşadığını da belirtiyormuş zaten...
anlarim tarzin cok avam geldi, kusura bakma..
Kizlar dedimki nerden biliyorsun belki evdeki baska bir erkegin o donlar. Bana dediki yok ben senin nisanlinin nasl boxer giydigini biliyorum ondan eminim nisanlinin oldugu a dediii ay deli.oldummmm
sormadın mı sen nerden bılıyon dıyeBirde nasil diyor ee senin nisanlında 1 günde 3 boxer degistiriyo ne yapıyoda bu kadar degistiryooo tovbe dedim ne diyor bu :)
Ayy ne terbiyesizmiş yaa...
Nereden biliyorsun diye sordunuz mu?? Yoksa aralarında bir ilişki mi olmuş da onu ima ediyor?
Acaba sizin nişanlınızda mı gözü vardı, nişanlınızın iş durumu tipi vs. kardeşinden daha mı iyi?
sormadın mı sen nerden bılıyon dıye
yaniltmamaya devam ettigin icin tesekkurlerHepimizin ki çok düzgün bi insan sinirlendiginde nasil yazar bazen dusunuyorum da bu sekilde yorum yazanlar acaba ozel gunlerinin gerginligini bizdenmi cikariyolar cok avam geldiyse cvp vermeyebilirsin ama olurmu bazen insanlar karsilarindakini kirmaktan zevk alirlar...
Yok cnm eminim olmadigina. Sadece çok fazla yuz verilmis burda don dan ve solediklerinden kasti. Ben nisanlinin her haltini biliyorum ayik ol ben daha uzun suredir bu ailedeyimm.
Nisanliyken oldu evlendik ben gecmiste ve simdi yaptiklarini sindiremiyorum hep bi guvensizlik var diyorum sorun bendemi ama hyr degil...
Ben ii olnca daha cok cosuyoo
yaniltmamaya devam ettigin icin tesekkurler
ayrica kirmak niyetinde degildim.. sen cumlelerinle beni kirmiyormusun peki?
Hani geçmiş geçmişte kalmış olsa neyse diyeceğim de, ee şimdi de aynıysa, iletişim kurmaya ne gerek var? Ya bırakın kim ne derse desin, şeytana yakın sizden uzak olsun bu tip bir insan ama her kim olursa olsun almayın hayatınıza mümkün oldukça. Umarım bir gün gerçek yüzünü sizi suçlayanlarda görür de size baskı yapmazlar. Bir şekilde mecbur aynı ortamda bulunacaksınız da, Hehe hıhılarla geçiştirin konuşmaları da.
kendi nişanlısı b.klu donlarala geziyosa senın temız kocanı kıskanmıs olabilüüü
Kimse beni suçlamiyor ama onu da suçlamiyor suclu oldugu halde. Hep ben ya konuyu yanlis anliyorm ya yanlis dusunuyorum ya alttan al kizm deniliyor buna kiziyorum. Nisanimdan 2 gun sonra esimi ariyor diyorki abiii beni neden nişana cagirmadiniz ( foto cekiminden nişana hepsine geldi ) yani davet edilmemis oyle diyor
Netice itibarıyla ikiniz de eşit durumdasınız o daha uzun süredir o ailede olmasına rağmen sizden sonra nişanlanmış.
Kaynının donunu neyini bilecek kadar eşinin ailesi ile yüz göz olmaktansa mesafeli olmak daha iyi.
Hanımefendliğinizi sakı bozmayın mesafe koyun emin olun çok rahat edeceksiniz.Kendisi cığrınsın dursun samimi de olmayın küs gibi de durmayın resmi ve mesafeli davranın...
E o zaman kusura bakmayın da, eşinizin aileside komple tuhaf. Onun yalanlarına, saçmalıklarına, sana karşı haksız saldırmalarına şahit oluyorlar ve hep seni susturmaya çalışıyorlar ya da hiç bi tepki vermiyorlar ha! Yani kusura bakmayın da taş olsa çatlar, eşiniz kardeşiyle konuşsun gerektiğinde, siz iyi kötü hiç bir şeylerine bulaşmayın bence.
okumadım dıger yorumlarıAlta nerden bildigini yazdimmm :)
okumadım dıger yorumları
Yani esimin giydigi boxer tipini rengini cismini biliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?