Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

anlarim tarzin cok avam geldi, kusura bakma..

Kizlar dedimki nerden biliyorsun belki evdeki baska bir erkegin o donlar. Bana dediki yok ben senin nisanlinin nasl boxer giydigini biliyorum ondan eminim nisanlinin oldugu a dediii ay deli.oldummmm

anlarim tarzin cok avam geldi, kusura bakma..

Hepimizin ki çok düzgün bi insan sinirlendiginde nasil yazar bazen dusunuyorum da bu sekilde yorum yazanlar acaba ozel gunlerinin gerginligini bizdenmi cikariyolar cok avam geldiyse cvp vermeyebilirsin ama olurmu bazen insanlar karsilarindakini kirmaktan zevk alirlar...

Kizlar dedimki nerden biliyorsun belki evdeki baska bir erkegin o donlar. Bana dediki yok ben senin nisanlinin nasl boxer giydigini biliyorum ondan eminim nisanlinin oldugu a dediii ay deli.oldummmm

Ayy ne terbiyesizmiş yaa...
Nereden biliyorsun diye sordunuz mu?? Yoksa aralarında bir ilişki mi olmuş da onu ima ediyor?
Acaba sizin nişanlınızda mı gözü vardı, nişanlınızın iş durumu tipi vs. kardeşinden daha mı iyi?

Yok cnm eminim olmadigina. Sadece çok fazla yuz verilmis burda don dan ve solediklerinden kasti. Ben nisanlinin her haltini biliyorum ayik ol ben daha uzun suredir bu ailedeyimm.

yaniltmamaya devam ettigin icin tesekkurler
ayrica kirmak niyetinde degildim.. sen cumlelerinle beni kirmiyormusun peki?

Yok cnm eminim olmadigina. Sadece çok fazla yuz verilmis burda don dan ve solediklerinden kasti. Ben nisanlinin her haltini biliyorum ayik ol ben daha uzun suredir bu ailedeyimm.

Netice itibarıyla ikiniz de eşit durumdasınız o daha uzun süredir o ailede olmasına rağmen sizden sonra nişanlanmış.
Kaynının donunu neyini bilecek kadar eşinin ailesi ile yüz göz olmaktansa mesafeli olmak daha iyi.
Hanımefendliğinizi sakı bozmayın mesafe koyun emin olun çok rahat edeceksiniz.Kendisi cığrınsın dursun samimi de olmayın küs gibi de durmayın resmi ve mesafeli davranın...

Nisanliyken oldu evlendik ben gecmiste ve simdi yaptiklarini sindiremiyorum hep bi guvensizlik var diyorum sorun bendemi ama hyr degil...
Ben ii olnca daha cok cosuyoo

Hani geçmiş geçmişte kalmış olsa neyse diyeceğim de, ee şimdi de aynıysa, iletişim kurmaya ne gerek var? Ya bırakın kim ne derse desin, şeytana yakın sizden uzak olsun bu tip bir insan ama her kim olursa olsun almayın hayatınıza mümkün oldukça. Umarım bir gün gerçek yüzünü sizi suçlayanlarda görür de size baskı yapmazlar. Bir şekilde mecbur aynı ortamda bulunacaksınız da, Hehe hıhılarla geçiştirin konuşmaları da.

Kimse beni suçlamiyor ama onu da suçlamiyor suclu oldugu halde. Hep ben ya konuyu yanlis anliyorm ya yanlis dusunuyorum ya alttan al kizm deniliyor buna kiziyorum. Nisanimdan 2 gun sonra esimi ariyor diyorki abiii beni neden nişana cagirmadiniz ( foto cekiminden nişana hepsine geldi ) yani davet edilmemis oyle diyor

E o zaman kusura bakmayın da, eşinizin aileside komple tuhaf. Onun yalanlarına, saçmalıklarına, sana karşı haksız saldırmalarına şahit oluyorlar ve hep seni susturmaya çalışıyorlar ya da hiç bi tepki vermiyorlar ha! Yani kusura bakmayın da taş olsa çatlar, eşiniz kardeşiyle konuşsun gerektiğinde, siz iyi kötü hiç bir şeylerine bulaşmayın bence.

Bende oyle yapiyorum oyle oldukcada laf yiyorum nereye koysam bu kizi olmuyor :)

Ben kaynanamla son kez konusucam snra konusmanin seyrine gore artik ya gorusmeyi kesecem ya baska bisey

Ben bu ailenin topundan igrendim.
Kiz nisanliyken kvnin evinde kaliyor kayninin donlarini takip ediyor.
Oteki tutturmuş evlenmeden yattılar yok kan yok çarsaf
Tencere kapak olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…