Sevgili kayınvalideciğim ve sinsi eltim

Ben bu ailenin topundan igrendim.
Kiz nisanliyken kvnin evinde kaliyor kayninin donlarini takip ediyor.
Oteki tutturmuş evlenmeden yattılar yok kan yok çarsaf
Tencere kapak olmuşsunuz.

Bu nasıl bir konuşma tarzı pardon ama ??? Beni tanımıyor olsanız bile bu sekilde konuşmanız çok itici

Çok sevdigim bir kaynım var çok iyi anlaşıyoruz aramzda cok az yaş farkı var... sevgilisiyle tanıstım ve kıza uyuz oldum

Buraya bittim. Yıllardır kocanla birkikteymişssinizde kaynının seni yeni yetme sevgilisiyle tanıştırıyormuş gibi konuşuyorsunuz ama afederseniz araya sıkışan siz olmuşsunuz gibi ve eşiniz abi olduğu için ona öncelik tanınmış.. Kız sizi kıskanmış olabilir bence onu da anlamaya çalışıp güzelce yaklaşabilrdiniz kaynana bile seviyor kızı acaba siz mi onu kıskandınız???

Evet bir takim yanlisliklar olabilir... ben kiskaniyor olsaydim eger konuşan taraf ben olurdum degilmi laf sokan laf soyleyen sorun cikaran sizcede oyle degilmi neden kiskanan bir bayan sussun ki. Zaten konu onun beni kiskanmasi degil. Bu olaylar yasandi bitti suan iii olmak istiyor inanmalimiym diye soruyorm. Ayrica benim kiskandigim fikrini neye gore dusundunuz sadece merak ediyorum

Son düzenleme:
Bu nasıl bir konuşma tarzı pardon ama ??? Beni tanımıyor olsanız bile bu sekilde konuşmanız çok itici

Yalan mı soyledim olmayan bisey mi soyledim ??
Yaptiginizi yazdiginiz seyler bunlar ben uydurmadim ve cidden mide bulandirici
Birbirinizede uymussunuz tencereyle kapak iste bu sizin aile iliskilerinizden daha itici olamaz emin ol.

Ben size sadece objektif bir yorum yapmaya çalıştım. Haklı olabilirsiniz. Böyle bir insansa mesafeyi korumalısınız zaten ilerde size daha çok zarar verebilir. Boşverin bence..

Yalan mı soyledim olmayan bisey mi soyledim ??
Yaptiginizi yazdiginiz seyler bunlar ben uydurmadim ve cidden mide bulandirici
Birbirinizede uymussunuz tencereyle kapak iste bu sizin aile iliskilerinizden daha itici olamaz emin ol.

Iticilik goreceli bir kavram o itici dediginiz şeyleri ben yaşadım heleki eltimle tencere kapak bence hiç yakişmadi size degil bana çnku benm yapimla onun yapisi arasinda daglar kadar fark var. Bunlar benim yaşadiklarm. Kk da insanlar fikir alış verisi yapıyolar hakaret etme sitesi olsaydı zaten herkez hakaret ederdi. Ben herturlu yorumu anlarmda bunu anlamamam anlayamam. Geçerli.sebepleriniz vardır anlarım bu kadar konu varken benim bu konumdan mı migdeniz bulandı

Ben size sadece objektif bir yorum yapmaya çalıştım. Haklı olabilirsiniz. Böyle bir insansa mesafeyi korumalısınız zaten ilerde size daha çok zarar verebilir. Boşverin bence..

Emin olun çok sorguladım hata bendemi diye o yuzden soruyorm bu kıskanma fikrine nerden kapıldınız ? Yorumlara açıgım

Emin olun çok sorguladım hata bendemi diye o yuzden soruyorm bu kıskanma fikrine nerden kapıldınız ? Yorumlara açıgım

Mesela sevgilisiyle tanıştıktan sonra uyuz olduğunuzu dile getirmişssiniz bunun sebebini de sizden daha uzun sureli sevgili olmasıyla size hava attığını düşünmüş olabilirsiniz gibime geldi. ilk başta açıkcası sonra soyledikleri devamlı size batmıştır, sevemediğinizden dolayı. Ama karşı tarafta dediğiniz gibi sorunlu olmasa asla size o lafları sarf etmezdi. Söylemek istediğim
karşılıklı bir çekememezlik gibi geldi o kadar. Kırıcı olmak istemem, kusura bakmayın.

Yoo hayir degilsiniz seviyorum boyle yorumlari hakaret olmadan. Bakın şöyle söyleyim tanısma faslımız normal olmadı evet ama pekte o tavirlari beni kasmadı yani banane tanismak istemiyr modundaydı boyle elini uzatirken bi surari farkli flandi ondan. Ama güldm geçtim. Ben mi kiskaniyorum da buyutuyorum diye cok dusundum hyr neyini kiskanim herkeze kendini rezil etmiş nisanlısiyle hep kavga eder cevremdeki her insanla sorunu varddır ama yüzlerine birsey soyleemez zenginler ama çok görgüsüz. Yani bi insan param var der degilmi. Ama bu hep yiyici her şeyi kv.lerden bekliyor. Tabiki kınamıyorm ama verdigi tepkiler oyle. Aile yasantisi desem yok denecek kadar az ustelik nisanli yani.neyini.kiskanicam diye hep dusundum bulamadim. Kv.le aramm cooook iii kp.lerde hatta olmasi gerekenden daha iii. Yani blmiyorum anlamadim ki. Küçümsemek icin görgusuz yazmadim yanlis anlamayin ama arabalari var hep baska araba pesinde bu benm olacak flan deyip duruyor bisey alinacak 40 kere kv.mi ariyor ne zaman.alacaz ne zaman alacaz alalim artik anlamadim bende

Kayınvalidenle konuşmaşayı denemelisin o zaman.O kızda ne yaparsa yapırsın sinirlerine hakim ol yaptıklarını görmezden gör.Eviniz aynıysa evleri ayır kv denden

bu ne be biri birinin donuna karışır çarşafına karışır birlikte olup olmamasına karışır
herkes birbirinin en özel anlarını biliyor ortada bin tane laf
ne garip aile ilişkileri bunlar yahu
herkes dönse kendi evine kocasına baksa yemine bu bir derdim var konuları yarı yarıya düşecek

Tatlim kim kime dum duma yapıyormuşuz gibi yorum yapmisssn. Çarsaf meselesini açıkladım aile sanki ensest yapiyorda herkes bir igrendim bi migdem bulandi bi garip flan demeler

Ben gayet genel konuştum ha eger ki cok avam geldiyse isterseniz bide siz sinirlendiginiz bir olayi anlatin bizde sizden ogrenelim ne dersiniz ?
tam da sancili ve ofkeli bosanma surecimde ve akabinde yazdigim konular var profilimden girip bakabilirsin, ne demisim nasil konusmusum sinir baska sey, üslup baska; farki anlayabiliyoruz.. konu icerigi sevimsiz, cumleler ondan sevimsiz.. her sey laf edilmis olur olmaz..
ayrica, her cevabinda dusuncemi pekistiriyorsun.. tartismayacagim daha fazla..

E bunlar 4 yıldır çıkıyorsa neden sizden sonraya kaldı düğünleri? Yaşlarımı küçük? Bu arada don değişim mevzusu ne ya

Mesafe eminn ol cok sevdigm ve eltimde uyguladigim biseyyy. Iç ice de hic girmedik birgunden bir gune ozel hayatimi tartismalari kaynanamla muhabbetleri anlatmis degolim anlatmamdaaa. Mesafeli oluncada cazgirlik yapiyoo
O zaman ağzının payını alacak dur diyeceksin baktın sınırını geçiyor uyaracaksın öylece kalakalır

Bu don degistirme meselesini söylemesi "siz beraber oluyorsunuz" diye bir ima bence. Erkek neden sık don degistirir cunku cinsel hayati vardır temiz gorunmek ister gibi bir dusunceden hareketle size edilmis bir ima...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…