Sevgili kayınvalidem..!

Eskiden evin vefad eden yaşlılarının resmi duvara asılırdı.Yaptirdigi tabloyu indirip, yerine istediğinizi asın.Sorarsa "neden benim taployu indirdin"diye sizde" anneciğim çok şükür sağ salim başımızdasın ,ne zaman hakkın rahmetine kavuşursan o zaman asacağım " diyiverin

Siz pasif kaldıkça bir gün gelir evinize de oturur. Had bilmeyenlere had bildirmek gerekir. Ayrıca benim bu tür problemlerde naçizane tavsiyem annesini eşinize kötülemeyin. Kendi işinizi kendiniz halledin. Eğer annesine dur diyebilecek bir adamsa okey ama değilse ki öyle annesini şikayet etmeyin. Hatta aranızdaki problemle ilgili sizi suçlayıcı konuştuğunda karışma bu annenle benim aramda seninle ilgili değil cınım kocıcım deyin Eşinizin olmadığı zamanlarda laf altında kalmayın. Bir de indirin Allah aşkına o neymiş ya resmini astı diye indiremiyorsunuz anlamadım.

Çok mantıklı, tamamdır

Ay gerçekten kadın getirip resmini mi astırmış bi de hala duruyrbak canım gerçekten ciddi tepki vermezsen esine böyle devam eder yani senin annen katlanıyorsun ama ben neden katlanayim ki de gerekirse bağır çağır buranın meşhur lafı var bir cinnet her şeyi çözer.omur mu dayanır bu kadına. hasta olup kalınca başınızı çok duvarlara vuracaksınız böyle sadist bi insana tahammül ettiğinize.yani öylede kötü gelinsinz madem böyle davranın çekin resti gorusmeyin anneniz dogru söylüyor o kimki annene karşı sorumlulukların var böyle biseyi niye cekiyorsunuz.cesur ve akilli olun her ne olursa olsun kesin görüşmeyi.ay ben bile nasıl sınır oldum yaaaaaa

Ay gerçekten kadın getirip resmini mi astırmış bi de hala duruyr bak canım gerçekten ciddi tepki vermezsen esine böyle devam eder yani senin annen katlanıyorsun ama ben neden katlanayim ki de gerekirse bağır çağır buranın meşhur lafı var bir cinnet her şeyi çözer.omur mu dayanır bu kadına. hasta olup kalınca başınızı çok duvarlara vuracaksınız böyle sadist bi insana tahammül ettiğinize.yani öylede kötü gelinsinz madem böyle davranın çekin resti gorusmeyin anneniz dogru söylüyor o kimki annene karşı sorumlulukların var böyle biseyi niye cekiyorsunuz.cesur ve akilli olun her ne olursa olsun kesin görüşmeyi.ay ben bile nasıl sınır oldum yaaaaaa

Birine saygı duymak pasif kalıp her dediğine baş sallamak değilki.
Beni de çok saygılı yetiştirdi ailem.
Ama 1 kez kayınvalideme karşı ses yükseltip onu bozdum.Ki benim böyle problemlerim yok. O gün bu gündür ses etmez.
Konunuzu sabırsızca okudum. Siz boşa sabrediyorsunuz. Hele tablo asmak falan, mümkünatı yok ki benim evimde böyle bir densizlik yapsın. Ay lütfen biraz tırnak gösterin.
Ben asmak istemiyorum deyin. Israrla asacak adamın alnını karışlayın. Eşiniz ses çıkaracak aslolan bu ama öyle biri yok yanınızda malesef. Kendi göbeğinizi kesin.

Valla ben gülmedim. Siz hala neden indirmiyorsunuz. Arkadaşlarınız falan geliyor, soruyor ve hala orda öyle mi.
Adres verin geleyim. İndirin Allahaşkına.
Ay şöyle yüzünü karalayıp resmini filan mı çekseniz. Cidden böyle bir olaya inanmak istemedim. Yapmayın arkadaşım. Bu kadar ezilmeyin.
Bunu yeri burası ne demek. İndirin onuuuuuu.
Salonumun konseptine uymuyordu kocacım, anandır dursun isterim dersen bazanın altına koyuyorum, çıkarır çıkarır bakarsın deyin kaldırın gitsin.

Tam olarak dediğinizi yaptım, duvarım artık boş. Annesi zaten bizle konuşmadığı için bi süre daha kafam rahat eder, sonra düzelir sonra yine karışacak bişey bulur, evlilikten soğutuyorlar insanı valla..

E bravo.
Ev sizin duvar sizin keyif sizin. Siz ne isterseniz o olsun, öyle yaşamaya çalışın evliliğinizi. Kayınvalidenin isteklerine göre değil.
Eşiniz de önemli tabii ama o annesine birşey diyemiyorsa size de diyemez.
Kayınvalidenizden uzak bir yaşam dilerim.

Bi ton şey yazacaktım ama senin evine fotoğrafının olduğu tabloyu astı diyince olay koptu bende

Kalktımı tablo sonunda,oğluşu ne yaptı ne dedi anamda anamda demedi umarım

Kalktımı tablo sonunda,oğluşu ne yaptı ne dedi anamda anamda demedi umarım
Hayır eşim tamamen tepkisiz. Bişey demedi, ama konu yada sorun diyim ne olursa olsun annesine bişey diyemiyor
Annesi herşeyimize rahatlıkla, hem gereğinden hem haddinden fazla karışıyor
Sonunda başka şehre yerleşip orada yaşayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…