Sevgili kayınvalidem..!

Cidden dolaba kaldırın tabloyu nedir yani çok muz zor, böyle saçma şey mi olur :KK70: ev sizin eviniz değil mi?
Gerçi tabloya gelene kadar çok şey olmuş ama. Yorumsuzum. Aşırı alttan almışsınız.
Bize saygıyı öğrettiler kaynana değil anne demeyi öğretti kendi annem ama galiba enayi durumuna düştüm ki böyle yapıyor kayınvalidem

Eşinden boşuna bir şey bekleme, sen yapacaksın ne yapacaksan. Doğum gününü kutlamadın diye küsmüş ya, 2 ay konuşmamış oh ne güzel. Yine öyle bir şeyler yap, bir şekilde bu kadını kendine küstür, görüşmek istemesin seninle. Kurtulursun inşaallah.

Eşime ne diyim peki akşam, ciddi soruyorum
Ev benim duvar benım, madem sen hayatını pasif sekılde annenın yaptıklarını gormezden gelerek gecıreceksın ben gorerek geçirmeyi secıyorum.
Sakin benım sabrımı zorlayacak cumle kurma otur yemegını ye.

Eşinden boşuna bir şey bekleme, sen yapacaksın ne yapacaksan. Doğum gününü kutlamadın diye küsmüş ya, 2 ay konuşmamış oh ne güzel. Yine öyle bir şeyler yap, bir şekilde bu kadını kendine küstür, görüşmek istemesin seninle. Kurtulursun inşaallah.
Buna güldüm gerçekten, tamam amin inşallah🤗

Bize saygıyı öğrettiler kaynana değil anne demeyi öğretti kendi annem ama galiba enayi durumuna düştüm ki böyle yapıyor kayınvalidem

Kusura bakma ama problem sende. Kadının fotosunu eve asmamak saygısızlık mı yani?
Burada bi sen saygıyı bilmiyorsun. Bende gayet saygılıyımdır anne de derim. Ama bu demek değilki kadın gelsin evimin ta orta yerine kendini koysun. Bence sapla samanı öncelikle sen karıştırıyorsun.

Hiçbir maddi desteği olmadı hayır, ben işte altta kalamıyorum zaten çizgimi bozmadan karşılık veriyorum çünkü hakaret etmesine katlanamıyorum. Artık tamamen kalbini kırıp hayatımdan çıkarıcam sanırım çok sıkıldım çünkü bu durumdan, psikolojisi bozuk mu bilmem ben ne dersem o diyor işte

Çizgiyi hak eden birisi yok ki karşında. Ben olsam astığı tabloyu kaldırmakla başlarım. Senin evin sonuçta. Kime ne?

Daha önce bir konu açmıştım ve yapılan yorumlar neticesinde kendimde cesaret bulup tüp bebek yaptırmaya karar verdim, yine yapacağınız yorumlara ihtiyacım var ne olur yardım edin. Eşimle severek evlendik çok şükür kişisel hiçbir problemimiz yok, ama evlendiğimizden beri bi sorunumuz var:ANNESİ.
standart gelin-kayınvalide olayları değil bizimkisi, nasıl anlatayım kayınvalidem dikdatör biri ve eşimi de hep baskıyla büyütmüş her zaman her konuda anneleri ne derse o, biz evlendik bu yüzden çok sorun yaşadık,bir dönem beraber yaşadık nerdeyse eşimle boşanma noktasına gelmiştik en sonunda evi ayırma kararı aldık. Kayınvalidem aklınıza gelebilecek herşeye karışıyor, bi misafirliğe gideriz insanlar içinde bizi rencide eder, benim sözümden çıkamazlar çıkarlarsa ağızlarına sıçarım.. Anne bak bunu yapma diyorum,hakaret etme diyorum anlamıyor yine aynı. Evi ayırdık kafasına göre evime karışıyor, evime geldiği zaman o niye böyle bu niye böyle yine alttan alıyorum, benim iki annem iki babam var,(boşandılar,üvey olanlarla beraber)ama hiçbiri ne öz olanlar ne üvey olanlar bir gün olsun bize karışmazlar kötü birşey demezlet eşimi severler saygı duyarlar, babam kocamın önünde dört döner. Eşime desem annen böyle böyle diye biliyorum söyle ben ne yapayım diyor, hep annesi yüzünden huzursuz oluyoruz ben anlamıyorum bir hafta aramasam telefonu açtığında laf sokuyor evine gitsek yine laf sokuyor, ben daha kendi anneme doğum gününde hediye almıyorum,neymiş doğum gününü kutlamamışız bu yüzden 2 ay konuşmadı bizle.! Eşim annesine alıştığı için bizi rahatlıkla ezdirebiliyor tepki koymuyor annesine karşı. Kendi anneme anlatıyorum o kadın kim ki tüm bağlarını kopar oğlu gitsin görsün sana karışmasınlar diyor: ya ben bu kayınvalidemden bıktım bi söyleyin ne yapıcam? Gitmiş resmini tabloya bastırmış getirdi evime astı, ben orda başka tablo düşünmüştüm diyorum yok bu olacak dedi ve kaldı öyle.. Eşimi çok seviyorum ama annesinden bıktım usandım tükendim artık...
Alfa kaynana
Kaynanatör
Resim bastırıp astı demek:KK53:

Kusura bakma ama problem sende. Kadının fotosunu eve asmamak saygısızlık mı yani?
Burada bi sen saygıyı bilmiyorsun. Bende gayet saygılıyımdır anne de derim. Ama bu demek değilki kadın gelsin evimin ta orta yerine kendini koysun. Bence sapla samanı öncelikle sen karıştırıyorsun.
Tablo konusu değil, genel anlamda saygıyı kastettim ben eleştirim kendime, kendim kendime kızıyorum siz neyi yanlış anladınız şu an

Tablo konusu değil, genel anlamda saygıyı kastettim ben eleştirim kendime, kendim kendime kızıyorum siz neyi yanlış anladınız şu an

Pısıp oturmayı saygılı olmak sanıyorsunuz. Onu eleştirdim ben. Evinize müdahale ettirmeyince hop deyince saygısız olmuyorsunuz. Bize saygıyı öğrettiler dediniz, bizde saygının bu yaptıklarınız olmadığını belirttik.

Zaten aranız iyi değil ki alttan almanıza rağmen.

Bari sesinizi çıkarıp da kötü olun. Eşiniz annesiyle görüşssün siz görüşmeyin. Psikolojim kaldırmıyor,tüp bebek süreci vs.
deyin. Onun kabullenmiş olması sizin de bu duruma göz yummanızı gerektirmez.

Tabloyu da şu dakika indirin.
Aynen git al istediğin seyi as hayret bişey

Şu alttan almayı hak etmeyen insanlara alttan almayın mesela. Saygısızlık yapmamak için sesinizi çıkarmıyorsunuz ya bi çıkarın o sesi.
eşiniz bi halta karışmıyorsa siz kendi işinizi kendiniz halledin.
Bi kaynana kadar olamıyor musunuz.Öncelikle o tabloyu o duvardan çıkararak başlayın derim.

aynı şehirde isek ben gelip çıkarabilirim.:KK53:

Pısıp oturmayı saygılı olmak sanıyorsunuz. Onu eleştirdim ben. Evinize müdahale ettirmeyince hop deyince saygısız olmuyorsunuz. Bize saygıyı öğrettiler dediniz, bizde saygının bu yaptıklarınız olmadığını belirttik.
Bence de, doğru. Gerçekten doğru. Ben kendimi bu içimdeki vicdanı napıcam acaba, sorun zaten başta bende değil mi

Back
X