- Konu Sahibi umut_iklimi
kızlar artık içimi döküp rahatlamak istiyorum gerçekten patlayacam yoksa ya kaynanam her daim kızını övüyo , her daim onu savunuyo ve kızı benim yanımda kendi görümcesine kaynanasına atıp tutuyo ben onlara gitmem ,etmem , yapmam vs. ben bi gün kaynanaama gitmesem hemen surat yapıp laf sokuyo kendi kızı her gün kendinde zaten evinin dibinde oturuyo ama ben hergün gitmek istemiyorum bunlarıda geçtim görümcem herşeyime karışıyo bıktım artık ya ben uzak bi yerden geldim bunların yanına yemek düzenim bile degişti herşeyim deişti. bugun yine aradı neden gelmedin die arayınca cıktım gittim laf etmesin dıe yok göümcen bugun çok yoruldu , yok görümcen bunu yaptı onu yaptı aman da aman ay kızım sen yoruldun git içeri yat ben çoçuğa bakarım diyo benimde bebeğim var ve ben üç gündür gec uyumadım bunu bildği halde ver ben bi kaç saat tutuimde sen yat ddemiyor ve buna benzer olaylar silsilesi ben burdan uzak bi yere taşınmak istiyorum ama malesef kaynanam esşime baskı yapıor tasınamazsanız ızın vermem dior napçamı şaşırdım görümcemin çenesine vr kaynanamın sürekli kızını tutup beni dışlamasına tahmmülüm kalmadı