• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgili kaynanam ve görümcem ...

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar artık içimi döküp rahatlamak istiyorum gerçekten patlayacam yoksa ya kaynanam her daim kızını övüyo , her daim onu savunuyo ve kızı benim yanımda kendi görümcesine kaynanasına atıp tutuyo ben onlara gitmem ,etmem , yapmam vs. ben bi gün kaynanaama gitmesem hemen surat yapıp laf sokuyo kendi kızı her gün kendinde zaten evinin dibinde oturuyo ama ben hergün gitmek istemiyorum bunlarıda geçtim görümcem herşeyime karışıyo bıktım artık ya ben uzak bi yerden geldim bunların yanına yemek düzenim bile degişti herşeyim deişti. bugun yine aradı neden gelmedin die arayınca cıktım gittim laf etmesin dıe yok göümcen bugun çok yoruldu , yok görümcen bunu yaptı onu yaptı aman da aman ay kızım sen yoruldun git içeri yat ben çoçuğa bakarım diyo benimde bebeğim var ve ben üç gündür gec uyumadım bunu bildği halde ver ben bi kaç saat tutuimde sen yat ddemiyor ve buna benzer olaylar silsilesi ben burdan uzak bi yere taşınmak istiyorum ama malesef kaynanam esşime baskı yapıor tasınamazsanız ızın vermem dior napçamı şaşırdım görümcemin çenesine vr kaynanamın sürekli kızını tutup beni dışlamasına tahmmülüm kalmadı

kızlar artık içimi döküp rahatlamak istiyorum gerçekten patlayacam yoksa ya kaynanam her daim kızını övüyo , her daim onu savunuyo ve kızı benim yanımda kendi görümcesine kaynanasına atıp tutuyo ben onlara gitmem ,etmem , yapmam vs. ben bi gün kaynanaama gitmesem hemen surat yapıp laf sokuyo kendi kızı her gün kendinde zaten evinin dibinde oturuyo ama ben hergün gitmek istemiyorum bunlarıda geçtim görümcem herşeyime karışıyo bıktım artık ya ben uzak bi yerden geldim bunların yanına yemek düzenim bile degişti herşeyim deişti. bugun yine aradı neden gelmedin die arayınca cıktım gittim laf etmesin dıe yok göümcen bugun çok yoruldu , yok görümcen bunu yaptı onu yaptı aman da aman ay kızım sen yoruldun git içeri yat ben çoçuğa bakarım diyo benimde bebeğim var ve ben üç gündür gec uyumadım bunu bildği halde ver ben bi kaç saat tutuimde sen yat ddemiyor ve buna benzer olaylar silsilesi ben burdan uzak bi yere taşınmak istiyorum ama malesef kaynanam esşime baskı yapıor tasınamazsanız ızın vermem dior napçamı şaşırdım görümcemin çenesine vr kaynanamın sürekli kızını tutup beni dışlamasına tahmmülüm kalmadı

Onlar gelir annelerine biz gidince anneye cok gidilmez evine alisamaz olunur. Benim gorumcede kaynanasina gorumcesine laf soyler gitmez onlara kavha bile etmis ama bizim oyle luksumuz yok. Smdide doguma kiz annesi gelir bakar diyorlar zaten annem gelir size birakmaz ama 40gun nasl kalsn abiminde bebegi var ona bakiyo kadin bana oyle diyor kaynanaam kendi 6kizi var 6sida dogum yaptiginda gitmemis ya sadece biz geliniz sadece o kaynana ya bende tasinmak istiyorum kocam ev yaptirmak istiyor daha iyi bir yerden burayida evlenirken yaptrmstk neyms efendim asla olmazmis gidemezmisiz kaynanam izin vermiyor bıktım valla kusura bakma canim senin derdinin aynisi bende oldugundan bende patladim. Inşallah birgun bizimde kendi hayatimiz olur inşallah

Ayy nedir bunlardan cektigimiz yaa bende cok sinirliyim suan annemler teyzem bizdeydi gorumcem eltime gelmis gorumcemin eside uzaktan akrabamiz olur teyzem gelsinde kahve fali baksin bana dedi rica et fln dedim indim tamam gelirim dedi teyzem kahvesini icti gelmedi esim aradi geliyorum dedi yine gelmedi 40dk oldu teyzem gec oldu biz kalkalim bosuna bekledik dedi gittiler anadolu yakasinda oturuyorlar

Gorumcemin kizi bizdeydi uyumustu aradim abla uyudu getireyyimmi uyusunmu dedim gittilermi dedi evet cok beklerdiler gittiler dedim ha ozaman indirin dedi esim indirdi eltimin ablasida aa uyuyan cocuk kaldirilirmi demis esimde bezi yok altinda demis
ayyy cagirsan gelmezler cagirmasan cagirmadi bak derler biktim ya

aynen valla bak durumlarımız sanki aynı ben ıkı hafta memlekte annmelerin yanına gitiim ağzımdan burnumdan getirdi ama kendi kızı hergün kendinde anlamıyorum ya bide sürekli kendi kızının çoçğuna mama alıo bez alıo herşey alıo benimkine hiç bişey ..kızına pazar alışverişi yapıo bana evinde eksiğin varmı demio ay geçrekten neden böyle ya eşimde anneci ve sürekli ona gitmemizi istiyo bıktım artık

kendi istese ama sen gitmesn gelin yapmadı etmedi gelmedi derler kızlar gerçekten içimi dökmek istedim dertleşmek isteyenler yazın birbirimize destek olalım

aynen valla bak durumlarımız sanki aynı ben ıkı hafta memlekte annmelerin yanına gitiim ağzımdan burnumdan getirdi ama kendi kızı hergün kendinde anlamıyorum ya bide sürekli kendi kızının çoçğuna mama alıo bez alıo herşey alıo benimkine hiç bişey ..kızına pazar alışverişi yapıo bana evinde eksiğin varmı demio ay geçrekten neden böyle ya eşimde anneci ve sürekli ona gitmemizi istiyo bıktım artık

Ah canim bizimkiler aynı taa sivastan memletlerinden kizlarina para gonderirler kontör alirlar

Ay bide bugun neymiş gorumcemin oğlu cok guzel cocukmus durmadan milletin nazari degiuomus neymis efendim 1 yasindaymis ama 4 yaas gibi gosteriyomus benim kizim zayif mis yemiomus vs. Kilo almiomus herkes onun oglunu seviyomus zorla cocuktan da gicik kaptircaklar ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep boyle olur zaten senin morelini bozmak icin inceden inceye laf sokarlar ama sen ima etsen senden kötüsü yok offff ben bugece uyuyamam umut iklimi gorumce heryerde gorumce ama buyuk gorumcemi seviyorum o beni kizim diye sever ama ortanci gorumcem ah ah

Walla bu gece bende de hersey alt ust tum dengem bozuldu bunlari dusunmekten bide iyice kotu bi huyum war benim hic unutmuom.bozuk plak gibi onu demişti bunu demisti ole olmutu bolemolmustu kafayi tirlattim

Allah sabir versin hepinize arkadaslar.biz esimle ayni sehirdeniz ama ailelerden uzaktayiz .ayni sehirde nasil yasanir bilmiyorum ama buyuk ihtimal sizinki gibi olurdu.boyle gelmis boyle gidecek galiba bu kayinvalidelerin gelinlere takintisi kizlarini kayirmasi..

Yarin gorursem hic bisey olmamis gibi mi davranayim yoksa surat mi yapayim bilmiyorum belki cocugu indirttim diye bana kizmistir biktimmm bunlardan 4gorumce 2elti:47:

Aynen canim bence seninki en iyisi ne kadar uzakmo kadar iyi gercekten insanin yasama istegini curutuyolar bk evleneli 2 yıl bile olmadi hic basbasa ne dogumgunu yapabildik ne yilbasina birlikte girebildik hersey o kadar igrenc ki artik tahammul edemiorum buraya yazip rahatlamak istedim bu aksam

Senin durumun daha zormus bence o nasil davranirsa sende ole davran sen o zaman iyi idare ediosum.bunlari ben bi tanesiyle zor bas ediom walla sana helal arkadasim

Senin durumun daha zormus bence o nasil davranirsa sende ole davran sen o zaman iyi idare ediosum.bunlari ben bi tanesiyle zor bas ediom walla sana helal arkadasim

Ahh canim sorma 2si uzakta calisiyorumda oradan kurtariyorum biraz rahatladim sağolasın ben asla boyle bir gorumce olmayacagim

Allah tez zamanda hepimizi kurtarsin insAllah valla dua ediorum artik.baska bi çarem kalmadi benim

Aynen canim bence seninki en iyisi ne kadar uzakmo kadar iyi gercekten insanin yasama istegini curutuyolar bk evleneli 2 yıl bile olmadi hic basbasa ne dogumgunu yapabildik ne yilbasina birlikte girebildik hersey o kadar igrenc ki artik tahammul edemiorum buraya yazip rahatlamak istedim bu aksam

Doğum gunlerine özen gosteririm kocam sevmez biz 6yil ciktik oyle evlendik adam ozennmis bu yil bana bişeler hazirlamak istemis benim hamileligim sorunlu gectigi icin disarida degil evde kutlamk istemiş aksam olmadan gorumcem kaynim eltim gorumcemin cocuklari hepsi kaynanama geldi altli ustlu oturuyoruz ee pasta yemeye geldik dediler onlarla birlikte pasta kestik aglayacaktim ya. Gecen gunde kocamn doğum günüydu hediyesini aldim biselr yapacaktm gorumcem arams ee aksama ne yapiyonz dogum gunu ya dedi bende hic bise yapmayacam kocamin cani skkin arkadasi kaza yapti kutlama yapacak havada degiliz dedim oysa hep hayal etmistm dogum gununde yemek yapacaktm pasta basbasa kutlayacak tik yillarca hayal ettm ama mumkunmu. Bazen kiziyorum kendime benmi cok yuz veriyorum diye ama sizde aynisiniz huzur kacmasin diye alttan aldikca onlar ne huzur borakiyor ne bisey yemin ederm hasta oldum bende eskiden hic biseyi takmayan ben smdi defalarca dusunur oldum :((

Annen uzakta, seni savunacak kimse yok ya yanında, ondan böyle oluyor.
Madem böyle, o zaman iş başa düşüyor, sen kendi hakkını savunacaksın.
Bırak surat yapsın tavır yapsın, her gün her gün gidilmez ki senin de kendine göre düzenin var, hem bebeğin de varmış bak.
Alıştırdığın için böyle sanırım. Gitme, tavır koy, bi surat asar iki tavır yapar üç şikayet eder, sonra mecburen alışır kabullenir.
Çok da sinirini bozarsa, ben sizi örnek alıyorum, ben yine iyiyim görümcem hiç gitmiyor kaynanasına baksana dersin.
Çektiğin strese değer mi, bırak onun içine dert olsun söylensin dursun, sen evinde keyfine bak. :ssz:

Herseyi denedim canim inan gitmemeyi de ve benim bebegin mevllutunde gorumcem olay cikardi ondan beridir aramiz gergindi onla öyleyiz die kaynanama gitmedim.cunku kendi surekli orda ama bu sefer de kaynanam surekli telden arayip onun orda olmadigi saatlerde beni cagirdi ben olmasam esimi cagirdi sacma gelebilir ama gergin olmamak olay cikmasin die hep alttan aldim yedi sulalrsini cekiom yine de yaranamiom eline saglik demez kızlar ole uzgunum ki inanin kurutulusum yok gibi

Neden gelmedin dediğinde, sen niye sürekli gitmiyorsan ondan de çık, şakayla karışık. Siz kendinizi dusunmezseniz kayinvalideniz hiç düşünmez...

Doğum gunlerine özen gosteririm kocam sevmez biz 6yil ciktik oyle evlendik adam ozennmis bu yil bana bişeler hazirlamak istemis benim hamileligim sorunlu gectigi icin disarida degil evde kutlamk istemiş aksam olmadan gorumcem kaynim eltim gorumcemin cocuklari hepsi kaynanama geldi altli ustlu oturuyoruz ee pasta yemeye geldik dediler onlarla birlikte pasta kestik aglayacaktim ya. Gecen gunde kocamn doğum günüydu hediyesini aldim biselr yapacaktm gorumcem arams ee aksama ne yapiyonz dogum gunu ya dedi bende hic bise yapmayacam kocamin cani skkin arkadasi kaza yapti kutlama yapacak havada degiliz dedim oysa hep hayal etmistm dogum gununde yemek yapacaktm pasta basbasa kutlayacak tik yillarca hayal ettm ama mumkunmu. Bazen kiziyorum kendime benmi cok yuz veriyorum diye ama sizde aynisiniz huzur kacmasin diye alttan aldikca onlar ne huzur borakiyor ne bisey yemin ederm hasta oldum bende eskiden hic biseyi takmayan ben smdi defalarca dusunur oldum :((

Onlar düşüncesizmiş ama hatanın büyüğü sizde. Akşam ne yapıyorsunuz diye sorduklarında başbaşa kutlayacağız diyemiyor musunuz?

Back
X