Merhaba arkadaşlar :)
Ben aranızda yeniyim. Canım kilolarımla başım dertte benimde, git diyorum gitmiyolar
Şaka bir yana ciddi ciddi problem yaşıyorum artık. Ben kendimi bildim bileli kilolu bir insanım. Bundan 2 yaz evvel bana gelen bir azim sonucu 2 ay gibi bir sürede düzenli yürüyüş yaparak ve düzenli yiyerek 90 kilodan 80 kiloya düşmüştüm. diyeti bıraktıktan sonra da 1 sene boyunca yürüyüş yapmayıp düzensiz yemek yeme alışkanlığıma döndüysemde verdiğim 10 kiloyu geri almamıştım. Taki 6 ay öncesine kadar. Geçtiğimiz 6 ayda tam 23 kilo aldım. İnanabiliyor musunuz tamı tamına 23 tane 1 kilo!!!
Stres vesaire evet sıkıntılarım oldu ama ben almış olduğum 23 tane 1 kilo için artık bir neden üretmek istemiyorum. Azimliyim, kararlıyım bu kiloları vereceğim. Ama bunu yalnız başıma yapmak yerine sizin gibi tatlı bayanlarla birlikte yardımlaşarak, birbirimizi motive ederek, hoş sohbet eşliğinde yapmak istiyorum.
Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız, sizleri diyet günlüğümde görmekten mutluluk duyarım
Ben aranızda yeniyim. Canım kilolarımla başım dertte benimde, git diyorum gitmiyolar

Stres vesaire evet sıkıntılarım oldu ama ben almış olduğum 23 tane 1 kilo için artık bir neden üretmek istemiyorum. Azimliyim, kararlıyım bu kiloları vereceğim. Ama bunu yalnız başıma yapmak yerine sizin gibi tatlı bayanlarla birlikte yardımlaşarak, birbirimizi motive ederek, hoş sohbet eşliğinde yapmak istiyorum.
Eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız, sizleri diyet günlüğümde görmekten mutluluk duyarım