Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet boy çok önemli, eğer uzun olsaydım ben de zayıf görünürdüm ama olsun boy takıntım yok
allah a şükür bendede yok.ben bana yetiyorumevet boy çok önemli, eğer uzun olsaydım ben de zayıf görünürdüm ama olsun boy takıntım yok

Ben çok severim minyon bayanları. Kiloları verdikten sonra tam çıtır olacaksınız demekki :)

minyon olmanın faydaları var tabi mesela ben 24 yaşındayım ama hangi liseye gidiyorsun diye soruyorlar, öğretmenim deyince şaşırıyorlar
 minyon olmanın faydaları var tabi mesela ben 24 yaşındayım ama hangi liseye gidiyorsun diye soruyorlar, öğretmenim deyince şaşırıyorlar 
Ben çok severim minyon bayanları. Kiloları verdikten sonra tam çıtır olacaksınız demekki :)
 kilo verince her kadın güzel olur bence
kilo verince her kadın güzel olur benceinşallah canımminyon olmanın faydaları var tabi mesela ben 24 yaşındayım ama hangi liseye gidiyorsun diye soruyorlar, öğretmenim deyince şaşırıyorlar

kızlar akşam yemeği olarak salata ve 4 kaşık patlıcan yemeği yedim:)

omletimde de bir adet yumurta, yarım çay bardağından az su, biraz peynir, biraz maydanoz biraz da taze nane doğradım. Bir tatlı kaşığı buğday kepeği ekledim (o yüzden kahvaltıda kepek ekmeği yemedim) yağ olarak da tavanın dibine tutmasını engelleyecek kadar çok çok az tereyağı kullandım
 omletimde de bir adet yumurta, yarım çay bardağından az su, biraz peynir, biraz maydanoz biraz da taze nane doğradım. Bir tatlı kaşığı buğday kepeği ekledim (o yüzden kahvaltıda kepek ekmeği yemedim) yağ olarak da tavanın dibine tutmasını engelleyecek kadar çok çok az tereyağı kullandım
 icimden dedim ah su kilolar bir gitsinde sen o zaman gor kahvaltilari lililililililili
 icimden dedim ah su kilolar bir gitsinde sen o zaman gor kahvaltilari lililililililili