Cok tesekkur ederim evet galiba kendi degerimi unuttumMezun oldugu bransta calismayanlar da var. Onemli olan sevdigin isi yapmak. Ne is yapmak istiyorsun? Yasin genc. Ikinci kez universite okuyabilirsin. Sinavsiz ikinci universite hakkin var ama belirli bolumlerde. Onlarda da sevdigin bolum yok ise yeniden sinava gir. Anxak once su ozguven meselesini cozmen lazim. Kendi degerini unutmussun. Sana deger katan seyler mezun oldugun bolum degil, sensin. Kendini yeniden sevmeyi ogren.
Cok tesekkur ederim.Evde oturma, maaşa bakmadan güzel bi iş bul en azından çevren genişler.
Keske bende o güce sahip olabilsem sizin adiniza cok sevindim amaBen seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de senin gibiydim başta ben de dedim ki kendi kendime en iyisi bir yerden başlamak gerekir Zor olmayan kolayca yapacağım bir işe başladım Tamam başta istemedim ama sonra düşündüm belki bundan sonrası daha iyi olacak dedim ve ilk İşe başladığım zaman çok zorlandım ama ne oldu biliyor musun kendime güvenim geldi ve ondan sonra bilmediğim bir sürü iyi huylarım ortaya çıktı emin ol insanoğlu bir süre sonra diyor ki ben neymişim vay be diyor... O çalışma ortamında kendini daha iyi hissediyorsun sonra zaten gerisi doğal olarak geliyor... O süre içinde kendine seni anlayacak dinleyecek insanlarla karşılaşıyorsun... Yeter ki bir yerlerden başla unutma ki hayat bazen çok güzel sürprizlerle dolu...
Disardan kamu yonetimi ve onlisans turizm mezunuyumne mezunusun?
Ben umutsuz vakaydım normalde ama emin ol o ortama girince istediğin gibi oluyor...Keske bende o güce sahip olabilsem sizin adiniza cok sevindim ama
Cok tesekkur ederim sanki herseye geç kalmis gibi hissediyorum niyeyseÇok iyi bölümlerden mezun olup okuduğu alanda çalışmayan bir sürü insan olduğu gibi, geçerli mesleklere sahip ama işini yaparken mutsuz olan da bir dolu insan var. Meslek seçimi yaparken umduğun hayal ettiğin şeyi çalışma hayatında bir çok kimse bulamıyor İnan. Daha yaşın çok küçük hayatının baharındasın ne iyi bir iş bulma ne de eş seçimi için geç kalmış değilsin. Vakti gelince hepsi olur, umutsuzluğa kapılma.
Disardan kamu yonetimi ve onlisans turizm mezunuyum
Özeldede is bulamıyorum birakmadigim cv kalmadi sadece oyalanacagim iş bulsam onada gideceğimkpssye hazırlanabilirsin.
olmazsa özelde çalışırsın.
işsizlik genel bi problem.
Sen bunlardan birini lisansa falan yükseltsen iyi olur aslında. Sonra belki yüksek lisans yapıp akademisyen olabilirsin böyle bir ilgin varsa. Ben turizm lisans bölümünden mezun oluyorum yazın inşallah yurt dışına gideceğim staj için, fırsatlar hep geliyor ama yakalamayı bilmek lazım.Disardan kamu yonetimi ve onlisans turizm mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?