Sevgili kk üyeleri okursa çok mutlu olurum bir derdim var

Ömrünüzün en güzel çağlarından birindesiniz. 23 yaş umutsuzluk yaşamak için çok erken bir yaş.
Ne varmış mesleğinizde hem. Bakmayın milletin lafına. İş bulun çalışın. Baktınız sarmadı meslek yeniden okuyun.
23 yaş yahu mis gibi.

Bu kadar umutsuz ve karamsar olmamayı öğrenerek işe başlayabilirsin.
Hobilerin var mı bilmiyorum onlara yönelebilirsin
Bu arada cv bırakmaya devam et, yılma hiç iş aramaktan
Elbet dönüş yapan olacaktır
Sosyallik olmadan kendine güvenini geliştirmen pek mümkün olmaz.

Tesekkur ederim ama kendime guvenim yok hic onu yenemiyorum aslinda elimden her iş gelir ama baslamaya korkuyorum

Begenmememin sebebi istemedigim bir bölüm olmasiydi o yuzden birde arkadaslarimin aklina uydum onlar hep is buldu bunun cezasini cekiyorum bölümümle ilgili iste yok

Yazdigin yaziya en azindan bir nokta virgul koyabilirsin mesela. Lise diolomasi bile olmadigi halde (kaldi ki ilk okul mezunu yanlis bilmiyorsam )kulturune hayran oldugum bir abla taniyorum. Oyle bir kutuphanesi var ki dibin duser. Kaldi ki suan dibin dusecek bir kutuphane yaptıysam ve kizima en buyuk misarim bu kutuphaneyse o abla sayesindedir.

Yani kizma ama bi paragraf bir nokta bir virgul kullanmamis universite mezunu bir kadinin ayhh ben istemedigim bolum okudum olucem artik yhaa tarzi anlatim bana simarikca geliyor. Madem hayatindan okudugundan memnun degilsin oku o zaman...

Tesekkur ederim ama kendime guvenim yok hic onu yenemiyorum aslinda elimden her iş gelir ama baslamaya korkuyorum

Anlıyorum ama bir adım atmalısın. hep bu şekilde korkarak yaşayamazsın sonuçta.

Sizde bu konudan bunu mu çıkardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…