Sevgili konusu

Bu konuyu hâlâ çözemediniz mi? Benzer konularınızı çok gördüğümü hatırlıyorum.

Genellikle bu konuya takıntılı kişilerin hayatına hiç kimse girmiyor. Akışına bırakıp kendinizle mutlu olmayı deneseniz daha iyi olur

25 yasindayim sevgilim olmadi. Beni kimse sevmicek bence artik umudum kalmadi. Kalbimde kirik. Ne olur sizce ne yapmaliyim bu durumda?
Babaannem bu gibi durumlarda "Haso dışarı çıkmıyor, kurt içeri girmiyor” diye bir söz söylerdi. Acaba sosyal hayatınız olmamasından dolayı sevgiliniz olmuyor olabilir mi?

Babaannem bu gibi durumlarda "Haso dışarı çıkmıyor, kurt içeri girmiyor” diye bir söz söylerdi. Acaba sosyal hayatınız olmamasından dolayı sevgiliniz olmuyor olabilir mi?
Suan yok ama oldugu zamanlar oldu

Başka şeylerle oyalan hiç beklemediğin anda seni bulur biraz sosyallikle de alakalı

Allah hayirli goca versin guzuumm
Saka bi yana sosyallesmek ve birazda karsi cins ile diyalog kurmak lazim sevgili icin biraz cool biraz atilgan biraz nazli biraz istekli hepsini yansitman lazim. Karsi cinse olanak taninacak ortam olusturmak lazim bunun icin gerekirse ilk hamleyi senin yapman lazim

Ne cok sey istedin

aynen ama beklemekten de sıkıldım. Birde utangacim bu konularda
İste utangaclik biraz pasif birakiyo insani birak insanlar sana yaklasirken sende kirmizi cizgin ile yaklasmalarina musade et. İlla sevgili olsun diyede sevgili yapma valla psikopat dolu etraf iyice olc tart kismetin ne zamanda o zaman gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…