Hayir malesefBu konuyu hâlâ çözemediniz mi? Benzer konularınızı çok gördüğümü hatırlıyorum.
Evet ama eskisi kadar konu acmam herhaldeAy yaklaşık 8 aydır sevgilim yok konusu açmıyordun rainy. Sahalara geri mi döndün?
Hahhahha25 defa saat yönünde dön...
3 saga 3 sola üfle
Bi 25 de saat yönünün tersinde...
Babaannem bu gibi durumlarda "Haso dışarı çıkmıyor, kurt içeri girmiyor” diye bir söz söylerdi. Acaba sosyal hayatınız olmamasından dolayı sevgiliniz olmuyor olabilir mi?25 yasindayim sevgilim olmadi. Beni kimse sevmicek bence artik umudum kalmadi. Kalbimde kirik. Ne olur sizce ne yapmaliyim bu durumda?
Suan yok ama oldugu zamanlar olduBabaannem bu gibi durumlarda "Haso dışarı çıkmıyor, kurt içeri girmiyor” diye bir söz söylerdi. Acaba sosyal hayatınız olmamasından dolayı sevgiliniz olmuyor olabilir mi?
kafandan at bak neler oluyor
Oda zor istekafandan at bak neler oluyor
Ne cok sey istedinAllah hayirli goca versin guzuumm
Saka bi yana sosyallesmek ve birazda karsi cins ile diyalog kurmak lazim sevgili icin biraz cool biraz atilgan biraz nazli biraz istekli hepsini yansitman lazim. Karsi cinse olanak taninacak ortam olusturmak lazim bunun icin gerekirse ilk hamleyi senin yapman lazim
Yorucu is dimi bosver gitsin bulacak olan gelsin bulsun hihhhNe cok sey istedin
Yorucu is dimi bosver gitsin bulacak olan gelsin bulsun hihhh
İste utangaclik biraz pasif birakiyo insani birak insanlar sana yaklasirken sende kirmizi cizgin ile yaklasmalarina musade et. İlla sevgili olsun diyede sevgili yapma valla psikopat dolu etraf iyice olc tart kismetin ne zamanda o zaman gelir zatenaynen ama beklemekten de sıkıldım. Birde utangacim bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?