Sevgili Ne İster

bal olsun bitanem bende yeni demlenmiş mis gibi çay içiyorum karşılıklı gibi olduk

bal olsun bitanem bende yeni demlenmiş mis gibi çay içiyorum karşılıklı gibi olduk

wayyyyy afiyet olsun tatlim bende severim 1saat once içmisdim cok tesekkur ederim sanada afiyet olsun karsilikli icelim 5dk muftaga gideyimde makinem hemencik bol köpüklü bir tü4rk kahvesi yapsinda içeyim :d hizmtte sinir tanimiorum kendime hehehehe :)))

sevdim bunu :))) genelde kahvenin yanina cilota sahane gider durunda ben bir turk kahvesi yapip içeyim sizleride davet edicem de :))) keske gelebilseniz karsilikli icerdik bir fincan kahvenin kırk yil hatri var

size afiyet olsun
teşekkür ederim genede karşılıklı içmek güzel olurdu ama malesef
içmiş kadar oldum
ama ben nescafe içiyorum türk kahvesini pek sevmiyorum bide yapmaya üşeniyorum

size afiyet olsun
teşekkür ederim genede karşılıklı içmek güzel olurdu ama malesef
içmiş kadar oldum
ama ben nescafe içiyorum türk kahvesini pek sevmiyorum bide yapmaya üşeniyorum

:))))) rica ederimm :)))) bende nefcafe gun içinde coook tuketirim :))) hihihihi ara sira bendede olur o üsengeclik :)))

ben çoookk tüketemiyorum
dr yasakladı bana fazlası bagımlılık yapıyor
içmedigim zaman ellerim falan titremeye başlıyor
keş gibi oluyorum

ilahi alemsin fazlasi tabiki bagimlilik yapior az tuket cnm fazlasinin sanada bunyenede zarari olur ciddi diorum azalt bagimlilik kötü yanii...

ilahi alemsin fazlasi tabiki bagimlilik yapior az tuket cnm fazlasinin sanada bunyenede zarari olur ciddi diorum azalt bagimlilik kötü yanii...

valla dogrusuda o da
sinirlenince çikolatayla iyi gittigi için yüklendim
o da bana yüklendiartık ayrılmalısınız dedi dr
bizde ayrıldık kendisiylearamızda mesafe var artık
ciddi ama iş ciddiye binene kadar ben anlamamıştım

Kızlar oyun topiklerinde muhabbet etmek yasak konu dışı oluyor ..

Sevgilinin ne istediği çözülememiş bir sır ama hep diyorum dayak istiyolar dayaaaaaaakkkk

hayata pozitif bakayım ister
ama hayat byle değil maalesef o bunun farkında değil hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…