Sevgili olma amaci nedir ?

ervanur

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
78
19
623
İstanbul
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?

çok iyi olmuş
düşünmeyin üzerinde bile densizin..

Aslinda bilmedigimden degil insanlardaki cesarete hayran kaldigim icin sorma geregi duydum. Aileler aradayken boyle seyler teklif etme cesaretini nerden buluyorlar anlamiyorum herkes bole mi evleniyor diyorum bazen
Hiç öyle düşünme, herkes öyle evlenmiyor.
Mesela o soruyu sormasa belki senin isteğinle yaşayacaksınız bişeyler, ama bu adam bu soruyu soruyor tamamen densizlik. Sonuçta bu şeyi yaşamak istiyosan senin kararın da önemli.

senin görüşüne saygı duymayanla olmaması iyi olmuş sürekli onun istekleriyle yaşayamazsın değil mi ? uyumu görmeyiversin lafa bak !!! ya canım bırak artık düşünme evlenmek isteyen bunu istemezdi ya

Adam hem görücü üsülü bir kadinla tanismak istiyor hem sevismek ..
Görücü üsülünün icine ediyorlar iyice .. Dünya batacak herhal yakinda

adam gerzekmi. görücü usulu beraberliğe başlayıp kapalı olduğunuzu bilip sevişmeden olmasz uyum şart demek ne demek.
ailesinin duymasındandamı korkmaz insan
gariplik var bu işte

madem aileler haberdardı, "hmmm ben bunu bi babama sorayım" deseydin. sonra da geri vitesi seyretseydin.

Höst! tamam evlenmeden ilişkiye karşı bir insan değilim de ben sen ne akla hizmet görücü usulu yeni tanıştığın birinden bunu isteyebiliyorsun? oldu da o konuda uyuşamadınız, anasına babasını seviştik beğenmedim evlenmeyeceğim mi diyecekti? Özgüvene gel, insan yıllarca hayatında olanla bunu ilk defa konuşurken bile bir çekiniyor, adam özgüven patlaması yaşamış. Geçmiş olsun kurtulmuşsunuz bence

diretirdi demek ki cinsellik onun için önemli bi unsur. Başlıktaki soruna cevap vereyim; sevgili olma amacı evlenip sevişmektir en kısa açıklamayla.

haha adam troll herhalde. kapalı, görücü usulü tanışılmış birine ne diyo. kafa buluyo bence.
onun dışında herkesin beklentisi farklıdır o bunu talep edebilir sen de kabul etmezsin.kimse zamanını harcamamış olur. ben de sevişmeden evlenmem ama ben kadınım karşımda yok ben evlenene kadar saklıcam kendimi diyen erkek olamaz o yüzden de bunu dile getirmem gerekmez. ama erkekte durum farklı. kadın bunu yaşamak istemeyebilir. evet dile getirmek kaba da olsa adam da zaman harcamak istemiyor. herşey hızlı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…