çok iyi olmuşMerhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Hiç öyle düşünme, herkes öyle evlenmiyor.Aslinda bilmedigimden degil insanlardaki cesarete hayran kaldigim icin sorma geregi duydum. Aileler aradayken boyle seyler teklif etme cesaretini nerden buluyorlar anlamiyorum herkes bole mi evleniyor diyorum bazen
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
adam gerzekmi. görücü usulu beraberliğe başlayıp kapalı olduğunuzu bilip sevişmeden olmasz uyum şart demek ne demek.Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Ten uyumu evet önemli evlilikte sex unsuru göz ardı edilemez ama bu zaman ile kendiliğinden oluşur pat diye yatmayacaksak başlamayalım denmez densiz öküzmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?