Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Kapalı insanların bu işi yaptıklarını sevgilileriyle düşünemiyorumKAPALI OLMAKLA İŞİN CİNSEL BOYUTUNUN NE ALAKASI VAR !
ÜNİVERSİTEDE GEÇİCİ İMAM NİKAHLARI KIYDIRIP SEVGİLİLERİYLE AYNI EVDE KALIP YURTTA BAŞIMIZA DERT OLAN SADECE 3 KAPALI ODA ARKADAŞIM OLDUKapalı insanların bu işi yaptıklarını sevgilileriyle düşünemiyorum
çivisi çıkmış arkadaş bu nedir bizim oğlan size bir yürüsün bakalım memnun kalcak mı araba mı alıyorlarmış da test sürüşüne çıkcakmış tövbe tövbe yaaMerhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
onlar kapalı değil kapatma oluyorlar zorla kapanmış ruhlarında f.şelik olan insanlar daha sonra böyle genellemeyapıyorlar kapalılar böyle diye kafayı kapatmakla ruh kapanmazÜNİVERSİTEDE GEÇİCİ İMAM NİKAHLARI KIYDIRIP SEVGİLİLERİYLE AYNI EVDE KALIP YURTTA BAŞIMIZA DERT OLAN SADECE 3 KAPALI ODA ARKADAŞIM OLDU
Ben yinede evliyken bile cok tutucu olduklarını düşünürken sevgiliyken ense saplak g.te gidebileceklerini şu sosyal kafam bi turlu hayal edemediÜNİVERSİTEDE GEÇİCİ İMAM NİKAHLARI KIYDIRIP SEVGİLİLERİYLE AYNI EVDE KALIP YURTTA BAŞIMIZA DERT OLAN SADECE 3 KAPALI ODA ARKADAŞIM OLDU
"AÇIK BAYAN HER HALTI YER AMA KAPALI BAYAN NAMUSLUDUR" BEN DE BU ÖNYARGIYA KARŞIYIM ! GÖZLERİMLE GÖRMESEYDİM BELKİ BEN DE KAPALI BAYAN MI ASLAAAA YAPMAZ DERDİMonlar kapalı değil kapatma oluyorlar zorla kapanmış ruhlarında f.şelik olan insanlar daha sonra böyle genellemeyapıyorlar kapalılar böyle diye kafayı kapatmakla ruh kapanmaz
Dediği doğru, yani evliliğin önemli bir kısmının cinsel hayat olduğu düşünülünce ten uyumu olmadan biriyle hayat geçmez.Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
bende bunu savunmadım ki ruhunda olan herkes yapar çoğu insan dışarıdan kapalı ama ruhu bildiğimiz gibi çoğu bayan da açık ama o kadar hanım ki asla yapmaz derim yani bunun kafa kapatmayla alakası yok"AÇIK BAYAN HER HALTI YER AMA KAPALI BAYAN NAMUSLUDUR" BEN DE BU ÖNYARGIYA KARŞIYIM ! GÖZLERİMLE GÖRMESEYDİM BELKİ BEN DE KAPALI BAYAN MI ASLAAAA YAPMAZ DERDİM
Sizi tanıştıranlar biliyor mu ne adi bir insanla tanıştırdıklarını?Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Pes diyorum yani ..Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?