Sevgili olma amaci nedir ?

KAPALI OLMAKLA İŞİN CİNSEL BOYUTUNUN NE ALAKASI VAR !

tabi bence adamımn niyeti sadece cinsellikti,
Bencede sevgiliyken bi ten uyumuna bakılmalı denenmeli ama bu acık acık soylenmemelı

çivisi çıkmış arkadaş bu nedir bizim oğlan size bir yürüsün bakalım memnun kalcak mı araba mı alıyorlarmış da test sürüşüne çıkcakmış tövbe tövbe yaa

ÜNİVERSİTEDE GEÇİCİ İMAM NİKAHLARI KIYDIRIP SEVGİLİLERİYLE AYNI EVDE KALIP YURTTA BAŞIMIZA DERT OLAN SADECE 3 KAPALI ODA ARKADAŞIM OLDU
onlar kapalı değil kapatma oluyorlar zorla kapanmış ruhlarında f.şelik olan insanlar daha sonra böyle genellemeyapıyorlar kapalılar böyle diye kafayı kapatmakla ruh kapanmaz

ÜNİVERSİTEDE GEÇİCİ İMAM NİKAHLARI KIYDIRIP SEVGİLİLERİYLE AYNI EVDE KALIP YURTTA BAŞIMIZA DERT OLAN SADECE 3 KAPALI ODA ARKADAŞIM OLDU
Ben yinede evliyken bile cok tutucu olduklarını düşünürken sevgiliyken ense saplak g.te gidebileceklerini şu sosyal kafam bi turlu hayal edemedi

adamın niyeti gerçekten evlenmek miydi onu bilemeyiz ama sevişemedi diye ilişkiyi bitirmesi senin için hayırlı olmuş bence canım.

onlar kapalı değil kapatma oluyorlar zorla kapanmış ruhlarında f.şelik olan insanlar daha sonra böyle genellemeyapıyorlar kapalılar böyle diye kafayı kapatmakla ruh kapanmaz
"AÇIK BAYAN HER HALTI YER AMA KAPALI BAYAN NAMUSLUDUR" BEN DE BU ÖNYARGIYA KARŞIYIM ! GÖZLERİMLE GÖRMESEYDİM BELKİ BEN DE KAPALI BAYAN MI ASLAAAA YAPMAZ DERDİM

Dediği doğru, yani evliliğin önemli bir kısmının cinsel hayat olduğu düşünülünce ten uyumu olmadan biriyle hayat geçmez.
Ama bu da tanışır tanışmaz -üstelik görücü usulü- ve bu şekilde söylenmez. Evlenmeden sevişmek doğal olarak gelişen bir şey olmalı. "Hadi yapıp bakalım" olarak değil.

O öküzün uyumuna şey edeyim

Evet ten uyumu çok önemli ama bu önceden planlanıp sipariş verilecek bir şey değil ki.
İlişkinin, sevginin, bağlılığın, güvenin, inancın getirdiği nokta o zamanı belirler.
O sevişmeye kadın arıyormuş resmen.
Sana da söylemiş, sevişmezsek olmaz diye.
Ki, olmaması da en iyisi olmuş.

"AÇIK BAYAN HER HALTI YER AMA KAPALI BAYAN NAMUSLUDUR" BEN DE BU ÖNYARGIYA KARŞIYIM ! GÖZLERİMLE GÖRMESEYDİM BELKİ BEN DE KAPALI BAYAN MI ASLAAAA YAPMAZ DERDİM
bende bunu savunmadım ki ruhunda olan herkes yapar çoğu insan dışarıdan kapalı ama ruhu bildiğimiz gibi çoğu bayan da açık ama o kadar hanım ki asla yapmaz derim yani bunun kafa kapatmayla alakası yok

Sizi tanıştıranlar biliyor mu ne adi bir insanla tanıştırdıklarını?
Adi bir insanmış, ne diye benle gerçekten evlenmek isteseydi evlenir miydi diye düşünüyorsunuz.

Pes diyorum yani ..
Böyle bir sebep olabilir mi ..
Sonuçta Türkiye de yaşıyoruz ..
Bildiğin istemediğini alamayınca bahane etmiş .

Ciddi olamasın ya gerçeketen sevişmemi teklif etti , uyum nasıl oluyor bir dedi hay Allahım ne günlere kaldık .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…