kadınlar deneme tahtası değildir uyum olacakmı değilmi falan baya akıllıymış bu adam da şaka gibi yaMerhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Reddetmeyeyim ama o beni reddetsin kafası bu.
Bir çocukluk arkadaşım var, annesi teyzeleri falan habire birileriyle tanıştırıyor. Bu istemiyor ama inatla buluşmalar ayarlanıyor emrivaki yapılıyor. Son tanıştırdıkları iki üç kıza bu da aynı yöntemi uygulamış. (Çok kızdım ama birazcık da hak verdim). Birine ben küçük meme sevmem evlenmeden önce silikon taktırırsın demiş, diğerine absürd fantaziler anlatmış falan. Normalde efendi bir çocuktur. Ama anneyi bu işten vazgeçirmek için bu yöntemi bulmuş, arada olan kızlara olmuş. Bu da öyle bişey gibi geldi bana. Yoksa aklı başında bir adam kapalı bir kıza bunu söylemez.
Bu da mantıklı. Ama öyle olsa hayır deyince gitmezdi.Söylediğin mantıklı olabilir bir de tam tersi olabilir ama kızı denenek için söylemiş olabilir hoş böyle denmez ya gerçekten kapalı dinine bağlı biri mi sahte kapalılardan mı diye de yapmış olabilir hoş öküz öküzdür ya ne ise
Bu da mantıklı. Ama öyle olsa hayır deyince gitmezdi.
Adamın sapık olma ihtimalİ çok düşük ama bence. Kafada başka şeyler dönüyor.
Reddetmeyeyim ama o beni reddetsin kafası bu.
Bir çocukluk arkadaşım var, annesi teyzeleri falan habire birileriyle tanıştırıyor. Bu istemiyor ama inatla buluşmalar ayarlanıyor emrivaki yapılıyor. Son tanıştırdıkları iki üç kıza bu da aynı yöntemi uygulamış. (Çok kızdım ama birazcık da hak verdim). Birine ben küçük meme sevmem evlenmeden önce silikon taktırırsın demiş, diğerine absürd fantaziler anlatmış falan. Normalde efendi bir çocuktur. Ama anneyi bu işten vazgeçirmek için bu yöntemi bulmuş, arada olan kızlara olmuş. Bu da öyle bişey gibi geldi bana. Yoksa aklı başında bir adam kapalı bir kıza bunu söylemez.
Şişt öğretmene şikayet etmiyoruz ama..Sephoraa ikidir yapacağım yorumları yapıyorsun bu böyle olmaz.Geçen gün de saniye arayla benden önce aynı yorumu yapmışsın. Mune'ye söylerim ona göre.
Şaka mısınız? O istese siz evlenecektiniz yani?Merhaba arkadaslar.. Gorucu usulu biriyle tanistirildim.. Bu kisinin flort anlayisinda sevisme mutlaka olmaliymis uyumu gormek acisindan. Bu arada ben dindar ve kapali biriyim. Isin cinsellik boyutuna giremeyecegimi soyledim. Birbirimizden hoslandik fakat bu sartini kabul etmedigim icin bitirdi. Gercekten benimle evlenmek isteseydi diretir miydi ?
Hiç öyle düşünme, herkes öyle evlenmiyor.
Mesela o soruyu sormasa belki senin isteğinle yaşayacaksınız bişeyler, ama bu adam bu soruyu soruyor tamamen densizlik. Sonuçta bu şeyi yaşamak istiyosan senin kararın da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?