Sevgili olma amaci nedir ?

bu nedir ya şaka gibi seninle flört etmek istiyorum ama baştan böyle bir şartım var . bu ne demek. fazlasıyla geniş bir insan olduğu belli. yapmak istemediğin bir şeyi kimse için sakın yapma hiçbirşeye mecbur değilsin. iyiki de bitmiş hakkında hayırlısı olsun

Sizin inançlarınıza, tercihlerinize saygı göstermeyecek ve istediğini alamayınca sizi tanımaya bile çalışmayacak bir öküzden kurtulduğunuz için şanslısınız.

ailesi zorla tanıstırdı herhalde o da seni kacırmanın yolunu boyle buldu
Ya da tam bir gerizakalı baska acıklaması yok...

Ben olsam karsı taraftan kim onayak olduysa ona derim bunu boyle boyle dedi diye

Niyetini belli etmiş baştan
senin gibi kaç kişiyle tanıştı onu bir sorsaydın
olmadı deyip kullan kullan at mı yapıyor acaba

Evlenmeden önce yaşanmasını aslında onaylıyorum ama emin olmak lazım kişiden.
İlk önce kişiyi sevmeli .
Sonra belki.
Ne bu böyle kontrat mı imzalıyoruz ?
Bu yüzden bitirmesi bahane gibi olmuş, sonuçta kapalı olduğunu görüyor yani.

kadınlar deneme tahtası değildir uyum olacakmı değilmi falan baya akıllıymış bu adam da şaka gibi yahayırlısı olmuş gitmesi

Bazı erkekler işin iyice suyunu çıkarıyor. Rezile bak. Bir erkek bunu bana söylese, 'ne diyon la sen' gibi nazikçe bir tepki verir kıçına tekmeyi basarım anında.

çüs sapıkmış sen ne düşünüyorsun o düşünsün ne evliliği düşünmesi o evlenmek istiyorsa senin gibi mutaassıp gözüken birinden böyle birşey istemeye utanır. düşünme hiç iyi olmuş

Reddetmeyeyim ama o beni reddetsin kafası bu.
Bir çocukluk arkadaşım var, annesi teyzeleri falan habire birileriyle tanıştırıyor. Bu istemiyor ama inatla buluşmalar ayarlanıyor emrivaki yapılıyor. Son tanıştırdıkları iki üç kıza bu da aynı yöntemi uygulamış. (Çok kızdım ama birazcık da hak verdim). Birine ben küçük meme sevmem evlenmeden önce silikon taktırırsın demiş, diğerine absürd fantaziler anlatmış falan. Normalde efendi bir çocuktur. Ama anneyi bu işten vazgeçirmek için bu yöntemi bulmuş, arada olan kızlara olmuş. Bu da öyle bişey gibi geldi bana. Yoksa aklı başında bir adam kapalı bir kıza bunu söylemez.

Söylediğin mantıklı olabilir bir de tam tersi olabilir ama kızı denenek için söylemiş olabilir hoş böyle denmez ya gerçekten kapalı dinine bağlı biri mi sahte kapalılardan mı diye de yapmış olabilir hoş öküz öküzdür ya ne ise

ten uyumu diye birşey varki olmazsa olmaz.
evlenmeden yakınlaşma olmalı diye düşünenlerdenim..
lakin bu böyle pat diye söylenecek ve olacak birşey değildir.
tanıdıkça paylaştıkça kendiliğinden gelişir zaten.
iyi olmuş bittiği..

Bu da mantıklı. Ama öyle olsa hayır deyince gitmezdi.
Adamın sapık olma ihtimalİ çok düşük ama bence. Kafada başka şeyler dönüyor.

Bu da mantıklı. Ama öyle olsa hayır deyince gitmezdi.
Adamın sapık olma ihtimalİ çok düşük ama bence. Kafada başka şeyler dönüyor.

Haklısın gitmezdi tabi ki doğrusun

Bu işte başka bişey var gibi ama gibi işte birden pat diye sevişek mi demez bir insan ya soğutmak için yaptı ya da bu konuda görüşünü merak etti. Yada aklında başka biri vardı ailesinşn gönlü olsun diye görüştü başından savdı dediğin gibi

Sephoraa ikidir yapacağım yorumları yapıyorsun bu böyle olmaz. Geçen gün de -saniye arayla- benden önce aynı yorumu yapmışsın. Mune'ye söylerim ona göre.

Şaka mısınız? O istese siz evlenecektiniz yani?
Dindarsınız, tesettürlüsünüz ama bir erkekden fiziken hoşlanmak evlenmek için yeterli size?

ilk bunu sorduğunda soğuman gerekirdi senin canım hala neyin hoşlanmasını yaşıyorsun? hoşlandığına eminmisin senden?

Sansimi deneyeyim demis yani bos gecmiyim mantigi..

Belki de acik acik soyluyor ilerde bunlari gorursen sasirma diye, hani iliski ilerledikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…