Sevgili olma amaci nedir ?

he canım açık olsaydı hemen yatağa koşarlardı kol kola

tövbe yaa

tövbe yaa

tövbe yaa
yorumumu sığ bulmayın, açıklayayım. aileler aralarında bu görücü durumu için anlaşırken muhtemelen bu adam, kadının başörtülü olduğunu biliyordu. kadının görüşü hakkında bi detay bile bi fikir verebilirdi ona

çapkınlık yapmak için görücü usulu tanıştığı kızı seçen birini de ilk defa duydum. niyeti iyi değilmiş yani bana göre kendisinin. madem rahat bir yaşantı istiyor niye dindar bir kızla görücü usulu tanışmayı tercih ediyor o da ilginç

zaten adamın yaptığı hayvanlık. görüşme aileler aracılığıyla olmuş ve evlenme maksatlı. bu teklifi açık bir kadına yapması ile kapalı bi kadına yapması aynı saçmalıkta. yorumunuz "açık kadın olsa hadi neyse de sen kapalısın yani cık cık cık" kıvamında olmuş..

ım. kötü niyetlisin. ben hiçbir şekilde bunu kastetmedim ki ben giyinişi açık olan bi kadınım. bu yorumları okumadığımı varsayıyorum

Aslinda bilmedigimden degil insanlardaki cesarete hayran kaldigim icin sorma geregi duydum. Aileler aradayken boyle seyler teklif etme cesaretini nerden buluyorlar anlamiyorum herkes bole mi evleniyor diyorum bazen
Kimseye bahsettinizmi bu durumdan

ilişkimde bana ilk anda biri cinsellikten söz etse anında soğurum ben.
arkadaşların da dediği gibi belki söz etmese ben bi gecede yatıcam onunla?
ama yok adam onu deyince bizim kadın psikolojisi devreye giriyor: bu adam bunun için mi beraber...

ya bu adam cok isterse elbette gelir ama flörtte seks arıyorum diyen bi adam ne kadar güvenilir eş olur?
aileler tanıştırmış bi güvence olmalı bu. ailenin tanıştırdığı adam yatalım diye geliyor. ay ben artık ilişkileri bırakıcam ya. kedilerimle öleyim.

ahh ıyıkı aklına geldi daha önceki 8 denemede bı turlu yakalayamadım ben o uyumu hemen deneyelim deyip kafaya terlik ayakkabı ne varsa geçirmedinmi nasıl durdun

Bencede bitmesi iyi olmuş... Değer veren bir erkek eşi olmasını istediği kadının değerlerine saygı duyar. ve... bekler evliliği.

Niyeti ap acik ortada Allah'tan bastan soylemiste gercek yuzunu gostermis birde gorucu usul ! terbiyesize bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…