he canım açık olsaydı hemen yatağa koşarlardı kol kolabazı insanlar evlenmeden önce nu konuda uyumlu olup olmadıklarını öğrenmek ister kınayamayız fakat başörtüsü takan, dini inançlarını yerine getirmeye dikkat eden bi kadına ne cürretle bu teklifte bulunabilir? bakınca anlaşılmıyormuş mu bu konudaki görüşlerin? ya gerçekten aptal bir insan; ya da bilinçli bi şekilde sinirlerini bozmak istemiş
he canım açık olsaydı hemen yatağa koşarlardı kol kolabazı insanlar evlenmeden önce nu konuda uyumlu olup olmadıklarını öğrenmek ister kınayamayız fakat başörtüsü takan, dini inançlarını yerine getirmeye dikkat eden bi kadına ne cürretle bu teklifte bulunabilir? bakınca anlaşılmıyormuş mu bu konudaki görüşlerin? ya gerçekten aptal bir insan; ya da bilinçli bi şekilde sinirlerini bozmak istemiş
yorumumu sığ bulmayın, açıklayayım. aileler aralarında bu görücü durumu için anlaşırken muhtemelen bu adam, kadının başörtülü olduğunu biliyordu. kadının görüşü hakkında bi detay bile bi fikir verebilirdi onahe canım açık olsaydı hemen yatağa koşarlardı kol kola
tövbe yaa
yorumumu sığ bulmayın, açıklayayım. aileler aralarında bu görücü durumu için anlaşırken muhtemelen bu adam, kadının başörtülü olduğunu biliyordu. kadının görüşü hakkında bu başörtü detayı bile bi fikir verebilirdi ona ve kadının vaktini boşuna çalmazdı
zaten adamın yaptığı hayvanlık. görüşme aileler aracılığıyla olmuş ve evlenme maksatlı. bu teklifi açık bir kadına yapması ile kapalı bi kadına yapması aynı saçmalıkta. yorumunuz "açık kadın olsa hadi neyse de sen kapalısın yani cık cık cık" kıvamında olmuş..yorumumu sığ bulmayın, açıklayayım. aileler aralarında bu görücü durumu için anlaşırken muhtemelen bu adam, kadının başörtülü olduğunu biliyordu. kadının görüşü hakkında bi detay bile bi fikir verebilirdi ona
ım. kötü niyetlisin. ben hiçbir şekilde bunu kastetmedim ki ben giyinişi açık olan bi kadınım. bu yorumları okumadığımı varsayıyorumzaten adamın yaptığı hayvanlık. görüşme aileler aracılığıyla olmuş ve evlenme maksatlı. bu teklifi açık bir kadına yapması ile kapalı bi kadına yapması aynı saçmalıkta. yorumunuz "açık kadın olsa hadi neyse de sen kapalısın yani cık cık cık" kıvamında olmuş..
Kimseye bahsettinizmi bu durumdanAslinda bilmedigimden degil insanlardaki cesarete hayran kaldigim icin sorma geregi duydum. Aileler aradayken boyle seyler teklif etme cesaretini nerden buluyorlar anlamiyorum herkes bole mi evleniyor diyorum bazen
konnuyu silmekle elinize birşey geçmiyor. nedenmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?