Sevgili olmadan annesiyle tanışmak

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Sevgili olmadan annesiyle buluşup tanışmak nasıl olur kızlar? Ben çekiniyorum acıkcası annesi tanışmak istiyormuş. Ama erkek arkadaşım olmadan nasıl olur bilmiyorum. Sizce daha mı kötü olur kolay mı olur :D

Bu sorunun gelicegini biliyordum ben baska bir sey soruyorum farkındaysanız

Ay bugün herkesin kafa bir milyon olmuş... ne yapmak istiyorsan onu yap o zaman. Şartlar ne, annesinin niyeti ne, sevgilin niye gelmiyor bunları bilmeden ne yorum yapalım?

Ne geregi var yanliz bulusmanin? Akranimisin sen kadinin? Ortak konusacak neyiniz var?kisir gececek muhabbet kadin bunalacak falan aksamda o kiz olmaz vs diyecek..surada kac konu okuduysam aksini pek yapan gormedim. Gerci evlilik falan planliyorsaniz once erkek arkadasinin seni annesiyle tanistirmasi lazimdi. Sonra kadin seni yanliz tanimak isterse tanir

Sevgili olmadan annesiyle buluşup tanışmak nasıl olur kızlar? Ben çekiniyorum acıkcası annesi tanışmak istiyormuş. Ama erkek arkadaşım olmadan nasıl olur bilmiyorum. Sizce daha mı kötü olur kolay mı olur :KK70:

Sevgilinde gelmeli bence. O zaman sende babanı sevgilinle yalnız görüştür.

sevgili olmadan deyince ben daha sevgili olmadan anladım:)
nerede tanışacaksınız ? dışarda buluşup bir kahve içecekseniz olur bence..

Sevgili olmadan annesiyle buluşup tanışmak nasıl olur kızlar? Ben çekiniyorum acıkcası annesi tanışmak istiyormuş. Ama erkek arkadaşım olmadan nasıl olur bilmiyorum. Sizce daha mı kötü olur kolay mı olur :KK70:
Geçende ablasıyla tanıştın. Hala akıllanmadın mı?

Bence tek buluşman pek iyi olmaz çünkü birbirinizi tanımiyorsunuz ve ortak konunuźda sevgiliniz dısinda yok mecburen kasılırsın ve ilk izlenim önemlidir senin kişiliğin hakkında farklı düsüncelere sahip olabilir

Başlığı okuyunca daha sevgili olmadan, hoşlandığınız çocuğun annesiyle tanışacaksınız sandım, kaleyi içten fethedeceksiniz diye düşündüm:kk77: Sevgiliniz olursa daha rahat edersiniz bence.

Sen sevgilim annesini daha çok seviyor diye sinirlenen kızsın dimi tanıdım seni:KK45:

Git git bence baya güzel olur kozlarınızı paylaşırsınız bakalım sevgilin kimin elinde kalacak.Mutlaka git:-):-)

Sen sevgilim annesini daha çok seviyor diye sinirlenen kızsın dimi tanıdım seni:KK45:

Git git bence baya güzel olur kozlarınızı paylaşırsınız bakalım sevgilin kimin elinde kalacak.Mutlaka git:-):-)
Oooo bence kadının aklında bin bir türlü şey vardır o zaman

P Put a lit on it bu konuda temkinli davran bence böyleyse tehlikeli olabilr !

oooo herşeyi bize sorup söylenenin tersini yapan bir de bir türlü akıllanmayan üye en bi sevdiğim. geçen açtığın konuda millet bir sürü şey söyledi sana sen de daha hala annesiyle tanışayım mı derdindesin. bir de millete "bin ini sirmidim firkindiysiniz" diye trip atıyosun.

git tanış güzelim ebesiyle atasıyla dedesiyle hepsiyle tanış :KK53:

uuuw annesi ilk seni görüp öyle izin verecektir muhtemelen.
Yook oğlum yoook ondan bize gelin olmaz der kesin :halay: Kayınvalide adaylarının yeniğ takdiği sanırım.

Back
X