sevgili olmadan birliktelik

sana çok sasiriyorum ..
yani aslinda su zamnda boyle seyler normal aslinda devir degisti uat kalk sev sonra ayril bana ters arkadaş..
yani ne bileyim bosanmissin daha senin hakkinda ne dusunduhinu bile bilmedigin bir erkekle iliskiye goruorsun bence cok itici

seni kinamiyorum konu sahibi şahsen ben eger nikahsiz bir erkekle iliskiye gireceksem rabbim bu yanlişi yapmadan benim canimi alsin..
cunku bu benim için hayatimin yok oluşu yaşama amacimi yok eder..
coknderine inmiyorum ..
hayat senin herkes kendi hayatini kendisi cizer..
ama ben boyle birsey yapaxagima ölmeyi tercih ederim..
bir insan sever aşik olur konuşur bunlar normal şeyler ama nikahsiz boriyle iliskiye girmek cok manasiz uygunsuz bana gore..
tekrar diyorum bana gore yapan varsa yapsin gunahi herkesin boynuna..

fblikten gerçek evliliğe gecmek istediğimi nasıl cıkardınız ki. ben hiç anlatamıyorum kendimi sanırım. kötü bir evlilik ve boşanma sürecinden sonra evlilikten en tiksinen insan benim heralde. hiç evlenmeyi düşünmüyorum istemiyorum. karşı taraftan öyle bir atak gelse öylede bir topuklarım ki birdaha izimi bulamaz.
benim konu açmamda ki aklımda ki tek şey şuydu; evet bu 1.5 ayda cinsellik bazlı bir ilişki yaşadım. fakat bu ilişki şöyle değil, günlerce konuşmayıp hiç iletişim kurmayıp haftada bir hadi görüşelim bi sevişelim tarzında olmadı. Onun bi ev taşıma süresi oldu o süreç bitene kadar işler bitsin görüşelim sinemaya gidelim şuraya gidelim buraya gidelim tarzı planlar kurduk ama bişey oldu olamadı. bir kere görüştükten sonra annem bana geldi 10 gün kadar kaldı sabahları işe gittim akşamlarıda annemle vakit geçirdim.10 gün sonrası için mesela kampa gitme planı kurduk ama bu sefer ona haftasonu nöbet yazıldı gidemedik. falan filan bu şekilde sürdü gitti. tabi bu süre içerisinde mesajlaşmaya devam ettik gün içinde 1 kere olsun yazışıyoruz. ama kısa. yani yeni sevgili olmaya adım atmış iki insan gibi harıl harıl birbirini tanımaya çalışmalar falan olmuyor. yada bugun nerdeydin naptın kimle gittin kimle gittin konuları cok olmuyor. ama ben bu durumdan memnunum cok . karşılıklı rahatszı değiliz yanı. dolayısıyla benim karşımda hep sorun çıkarmayan pozitif bir adam var onun karşısındada pozitif bir kadın.
peki benim merakım ne; ben acaba bu adam arkamdan yadan içinden hakkımda kötü düşünüyor mudur rol müdür yaptıkları stresine giriyorum ara sıra. Bana aşık olunmasa da değer görmek istiyorum bu ilişkide. yada herhangi bir ilişkide doğal olarak. bu kendimi kötü hissetmemem için olmalı. benim tam olarak mutlu olmam için bana benim ona baktığım gözle bakmalı. güzel rahat bir ilişki birbirimizi memnun ve mutlu ediyoruz. rahatız. gibi

ne dusundugunu bilmem ama bence de cok ters. kullanmis ve kullanilmis hissetirdiniz gibi arada duygu ve duygusuzluk arasi bi seyler varsa gecici tatminlik ve bagimsizlik hisleri de mevcutsa bundan ne anlasilir karar veremedim dogrusu. ama bunlar rica ederim mesrulastirilmasin ve normallestirilmesin nerde kaldi duygu birliktelik baglilik aile kavrami. kimseyi elestirmek hakkimiz degil ama burda konu yoruma acilmisken dini boyutuyla da degerlendiriyorum kusura bakma konu sahibi ama la tekrabuz zina diyorum lutfen konuyu farkli algilamayin siz ozgurce bunu yazabiliyorsaniz bende bunu yazabilmeliyim di mi.herkesin hesabi kendine ama cok da normal degil bunu belirtmek istedim...

konuyu esime okuttum sirf bi erkek yorumu alayim diye,,

erkekler hicbir zaman cinsel anlamda kullanildigini dusunmez sadece finansal anlamda kullanildigini dusunur,ozgur takilan kadinlarda cinsel anlamda kullanildigini dusunmez ama belli bi yere kadar.kafalarimiz farkli calisiyor cunku..
bugun kullanildigini dusunmese de yarin dusunmeye baslayacak bu kiz..
duygusallasip beklentiye girecek ki girmeye baslamis sadece gurur yapiyor.
adama haftanin bir gunu de olsa bedava guzel vakit gecirme firsati verilmis,neden tepsin?
insan arayip sormadigi haftanin bigunu gorustugu kizi ozlemiyor yedekte tutuyor demektir,diger gunlere baska aktivite ve eglenceler sIkistirmistir karsisindaki issiz adam.

bakin bu da size kin kusmayan bi erkek yorumu..

Ben seni anlıyorum ama benden sana tavsiye.Burda yeni üyesin, buranın olayı aşağı yukarı bu.Aynı ortamda erkekle çalışmayı yanlış bulanlar hatta kadınların çalışmasını falan bile yanlış gören tipler vardı en son.Boşa kimseye laf anlatıp kendini yıpratma burda.Dediğim gibi nası mutlu olacaksan öyle yap.

olabilir tabi umarım yaşamazsınız allah korusun madem:)

Grinin elli tonunun Türkiye versiyonu diye düşündüm nedense

Ust paragrafi senin icin yazmadim kucuk piraye. Alt paragraf senin icindi. Konu sahibi ile baslamisim.

O adam her turlu dusunebilir genelde toplumun fb konusundaki dusuncesi iyi yonde degil. Bunu da ozellikle goresin ve sonradan kirilmayasin diye yazdim. Bunu senin de farkediyor olman gerekiyordu. Aslinda bunu merak etmen bile duygusal bir beklenti icinde oldugunu gosterir ama sen ozgur/istedigimi yaparim havalarinda isen umarim yere cakilmazsin diyeyim ben de.

hayatimda en nefret ettigim kelime naber birde guzellik ..
bana gore bu iki kelime yilişik insanlarin lafi bana gore..
birde adama hayret ettim seni hakkinda hicbirsey bilmiyor beraber oluyor bu ne cesaret..
yani cozemedim adami..
çapkin erkeklerin bir numarali duygusallikla kadinlari etkiliyorlar..
filmlerden ogreniyoruz goruyoz..

Bu arada şu kullanma kullanılma mevzusuna da değinmeden edemicem.
Konu sahibinin kullanıldığını düşünen arkadaşlara soruyorum arkadaşlar siz eşya mısınız?
Eşyalar kullanılır biliyosunuz değil mi?
Bedeninizi, "kadın bedenini" eşya olarak mı görüyosunuz ki kullanılsın?
Cinsel ilişkiye sadece eşiniz zevk alsın diye mi giriyosunuz siz?
O zaman eşinize eşya olarak gördüğünüz bedeninizi evlilik sözleşmesiyle süresiz kullanım hakkı vermiş oluyosunuz
yani farkında mısınız?
Çok komik gerçekten.

A AklinYolu1 ayy Lucky demin cevap yazdim yazdim gitmedi ne yazdigimi ben de karıştırdım artık

Grinin elli tonunun Türkiye versiyonu diye düşündüm nedense

Ben de kk da bunu anlamıyorum iste (sizin bu konudaki düşüncenizi bilmiyorum genel söylüyorum) erkek istedigiyle yatar kalkar ya da fb herneyse çapkın olur, kadin yapinca grinin elli tonu

Böyle bir hikaye yaşamaktansa Fanusta yaşamak tercihimdir.bu kadar rahat anlatmak da ayrı bir garabet.umarım ilerde çocuklarınıza örnek olmaz hayat tarzınız

Öncelik ile okuduğunuzu algılayamamışsınız fanusta yaşamak derken böyle bir hikaye yaşamak demel değildir. Etrafında nelerr olduğunu bilmeyen dünyayı kendi dünyası sanan kadınlarında cinsel hayatları olabileceğini hatta olduğunu bilmeyen insanlar için söyledim. İdrak edememiş olursanız ben anlamadım demeniz yeterli sabır ile tekrar anlatırım.

Gelelim dilinize doladığınız gelecekte ki çocuklarıma.

Benim çocuklarım fanus da yaşamayacak her şey hakkında bilgisi olacak etrafını tanıyacak bilecek etkileşim halin de olacak. Başları sıkıntıdayken annem babam ailem beni öldürecek demeyecek ailesine gelecek yardım isteyecek özellik ile kızım çok güçlü bir kadın olacak kendi hayatını istediği şekilde oluştururken başta annesinin desteğini bilecek. Oğlum ise erkek değil adam olacak kadına nasıl davranması ve davranmaması gerektiğini bilecek.

Katılıyorum.Bunu bu kadar ahlaksızca bulan birinin grinin elli tonunu bilmesi çelişkisine kaç puan peki

Böyle bir hikaye yaşamaktansa Fanusta yaşamak tercihimdir.bu kadar rahat anlatmak da ayrı bir garabet.umarım ilerde çocuklarınıza örnek olmaz hayat tarzınız
ayy zeran agzini seveyim canim benim ya..
agzina saglik bende fanusda balik oluyum kafeste kuş olayim ama ben bu sekilde yasamayim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…