- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
sana çok sasiriyorum ..Hayır sevgili olmak istemiyorum yani bu eski yaşadığım ilişkim gibi birşeyse eger o sevgililik birdaha hic istemiyorum.. Ya cok üzüntülü bi boşanma süreci yaşadım. Bende bazı izler bıraktı. Kavga gibi bi ses yükselmesi gibi sıkıştırılmam suçlanmam kıskanılmam gibi şeylerden cok korkuyorum. kalbim gümgüm atıyo ellerim titriyo hemen. Böyle free bi ilişki bana iyi geldi hoşuma gitti gayet. Ben sadece baya gururluyum . ama yinede aklımın bi ucunda benim hakkımda ne düşünüyor geciyor.
seni kinamiyorum konu sahibi şahsen ben eger nikahsiz bir erkekle iliskiye gireceksem rabbim bu yanlişi yapmadan benim canimi alsin..güzel yorumunuz için teşekkür ederim:)
fikir ve tavsiye almak için açtığım konuya önyargılı ve hakaretvari yapılan yorumları dikkate almıyorum. eleştirinin de adabı vardır. ben özgür aklıbaşında eğitimli bir insanım kendi yolumu kendim çizerim. öyle yorumlar var ki hayat kadınlığıyla yaftalanacağım neredeyse . (öyle bile olabilir gerçi bu benim hayatım)herkes kendi için yaşar nasıl mutlu olunuyorsa öyle yaşanmalı bence de. ben benzer durumu yaşayan arkadaşların ve iyi yada kötü medenice yorum yapan insanların yorumlarını dikkate alıyorum:)
bazılarıda öyle bir hırsla yazıyorki sanki kocalarıyla yapıyormuşum gibi ne manaysa
fblikten gerçek evliliğe gecmek istediğimi nasıl cıkardınız ki. ben hiç anlatamıyorum kendimi sanırım. kötü bir evlilik ve boşanma sürecinden sonra evlilikten en tiksinen insan benim heralde. hiç evlenmeyi düşünmüyorum istemiyorum. karşı taraftan öyle bir atak gelse öylede bir topuklarım ki birdaha izimi bulamaz.Bireysel dusunuyoruz da toplumun dusuncesini ne kadar degistirebiliyoruz. Turk toplumu ortada yani. Turk toplumunda yasayan bir kadinin fb olayina hazir olduguna inanmiyorum cunku 25 yasinda evde kaldim diyen kadinlarin sayisi az degil. Niyet evlilik, niyet fb den evlilige gecis degil. Erkekler dunden razi olabilir ama kadinlarimiz hazir degil ve ne yazik ki sonunda yine uzulen onlar oluyor.
Konu sahibine tam yorum yapamiyorum ama yarin obur gun karsidaki erkekten gelecek her turlu cevaba hazirlikli ise devam etmesinde sakinca yok. Yok kirilabilme ihtimali varsa o zaman bitirmesi onun icin daha hayirli.
güzel yorumunuz için teşekkür ederim:)
fikir ve tavsiye almak için açtığım konuya önyargılı ve hakaretvari yapılan yorumları dikkate almıyorum. eleştirinin de adabı vardır. ben özgür aklıbaşında eğitimli bir insanım kendi yolumu kendim çizerim. öyle yorumlar var ki hayat kadınlığıyla yaftalanacağım neredeyse . (öyle bile olabilir gerçi bu benim hayatım)herkes kendi için yaşar nasıl mutlu olunuyorsa öyle yaşanmalı bence de. ben benzer durumu yaşayan arkadaşların ve iyi yada kötü medenice yorum yapan insanların yorumlarını dikkate alıyorum:)
bazılarıda öyle bir hırsla yazıyorki sanki kocalarıyla yapıyormuşum gibi ne manaysa
Böyle bir hikaye yaşamaktansa Fanusta yaşamak tercihimdir.bu kadar rahat anlatmak da ayrı bir garabet.umarım ilerde çocuklarınıza örnek olmaz hayat tarzınızBazı hemcinslerimin fanusda yaşadığını düşünüyorum ...
olabilir tabi umarım yaşamazsınız allah korusun madem:)seni kinamiyorum konu sahibi şahsen ben eger nikahsiz bir erkekle iliskiye gireceksem rabbim bu yanlişi yapmadan benim canimi alsin..
cunku bu benim için hayatimin yok oluşu yaşama amacimi yok eder..
coknderine inmiyorum ..
hayat senin herkes kendi hayatini kendisi cizer..
ama ben boyle birsey yapaxagima ölmeyi tercih ederim..
bir insan sever aşik olur konuşur bunlar normal şeyler ama nikahsiz boriyle iliskiye girmek cok manasiz uygunsuz bana gore..
tekrar diyorum bana gore yapan varsa yapsin gunahi herkesin boynuna..
Yeter ki onursuz olmasın aşk...olabilir tabi umarım yaşamazsınız allah korusun madem:)
Grinin elli tonunun Türkiye versiyonu diye düşündüm nedenseSelam bayanlar,
25 yaşındayım ve 1 yıl kadar önce çok sarsıcı bir evlilikten sonra dahada sarsıcı gecen bir boşanma süreci geçirdim. neredeyse 1 yıl zombi gibi boş boş yaşadım. ne eski eşime karşı bir şey hissettim nede yeni birine o gözle bakabildim.
yaklaşık 2 aydır ise birisini tanıyorum. ilk görüşmemizde dışarıda vakit geçirdik bir şeyler içip saatlerce muhabbet ettik ve benimde içim ısındı ona karşı. Ve tamamen kendimi salmaya ve akışına bırakmaya kendimi kasmamaya karar verdim. İkinci görüşmemiz benim evimde oldu..
Ve devamını tahmin edersiniz. Cinsel bir birliktelik yaşadık. Biraz tedirgindim ama daha önce hiç böyle bişey yapmamış olmama rağmen ertesi gün mutlu uyandım. Kendimi hiç kötü hissetmedim. çünkü uzun zamandır tanıdığım biriymiş gibi hissettim onu. gece boyu bana sarıldı saçlarımı öptü. ben hiç uyuyamadım. Yaklaşık 1,5 aydır da haftada bir gibi bu şekilde görüşüyoruz. Bana her sabah günaydın yazan, birşeyler alacakken mutlaka fotosunu atıp fikrimi alan, yine sakalını bıyığını kestirecekken fikrimi soran, şöyle yapsam beğenir misin, böyle giyinssem hoşuna gidermi, kilo almışım sen nasıl seversin vereyimmi kilo? gibi soran birisi.
Onunla cinsellik yaşamakta beraber uyumakta hoşuma gidiyo. Yanındayken hayatım canım diye hitap ediyor(ben etmiyorum ama). ama mesajlaşırken pek demiyor. Zaten arayıp muhabbet etmek gibi bişey hic yapmıyor. telefonla hic konuşmuyoruz. Haftada bir gibi beni özlediğini söylüyor. Öyle görüşüyoruz.
Sevgili deseniz değiliz. Sevgililer gibi sık konuşup sık görüşmüyoruz yada gün içinde birbirimizin ne yaptığından haberimiz yok. hayatımız hakkında cok şey bilmiyoruz. Fuckbuddy deseniz oda cok değiliz sanki. duygusal bir bağımız var. beraber film izleyip birşeyler yiyoruz muhabbet ediyoruz sevgililler gibi elele kolkola oturuyoruz. Böyle çok ortada kalmış bişey. Aslında bende mutsuz değilim. Cinsel ve duygusal tatminlik yaşıyorum ve stresim sorumluluğum kavgam kaygım yok. kimseye hesap vermiyorum. Bu şeyin büyüsünü bozmamak için ona hic soru sormuyorum dedğim gibi kendimi bıraktım. Ama o ne düşünüyor meraktan çatlıyorum aslında. Ne geciyor aklından nereye kadar gidecek acaba böyle merak ediyorum. Sizce ne düşüyor olabilir?
onur kelimesi ağzınıza yakışmadı..Yeter ki onursuz olmasın aşk...
fblikten gerçek evliliğe gecmek istediğimi nasıl cıkardınız ki. ben hiç anlatamıyorum kendimi sanırım. kötü bir evlilik ve boşanma sürecinden sonra evlilikten en tiksinen insan benim heralde. hiç evlenmeyi düşünmüyorum istemiyorum. karşı taraftan öyle bir atak gelse öylede bir topuklarım ki birdaha izimi bulamaz.
benim konu açmamda ki aklımda ki tek şey şuydu; evet bu 1.5 ayda cinsellik bazlı bir ilişki yaşadım. fakat bu ilişki şöyle değil, günlerce konuşmayıp hiç iletişim kurmayıp haftada bir hadi görüşelim bi sevişelim tarzında olmadı. Onun bi ev taşıma süresi oldu o süreç bitene kadar işler bitsin görüşelim sinemaya gidelim şuraya gidelim buraya gidelim tarzı planlar kurduk ama bişey oldu olamadı. bir kere görüştükten sonra annem bana geldi 10 gün kadar kaldı sabahları işe gittim akşamlarıda annemle vakit geçirdim.10 gün sonrası için mesela kampa gitme planı kurduk ama bu sefer ona haftasonu nöbet yazıldı gidemedik. falan filan bu şekilde sürdü gitti. tabi bu süre içerisinde mesajlaşmaya devam ettik gün içinde 1 kere olsun yazışıyoruz. ama kısa. yani yeni sevgili olmaya adım atmış iki insan gibi harıl harıl birbirini tanımaya çalışmalar falan olmuyor. yada bugun nerdeydin naptın kimle gittin kimle gittin konuları cok olmuyor. ama ben bu durumdan memnunum cok . karşılıklı rahatszı değiliz yanı. dolayısıyla benim karşımda hep sorun çıkarmayan pozitif bir adam var onun karşısındada pozitif bir kadın.
peki benim merakım ne; ben acaba bu adam arkamdan yadan içinden hakkımda kötü düşünüyor mudur rol müdür yaptıkları stresine giriyorum ara sıra. Bana aşık olunmasa da değer görmek istiyorum bu ilişkide. yada herhangi bir ilişkide doğal olarak. bu kendimi kötü hissetmemem için olmalı. benim tam olarak mutlu olmam için bana benim ona baktığım gözle bakmalı. güzel rahat bir ilişki birbirimizi memnun ve mutlu ediyoruz. rahatız. gibi
hayatimda en nefret ettigim kelime naber birde guzellik ..Evli olmadığına eminim. Bende onun evine gittim gayet tek yaşayan bekar evi tipinde bir evi var. Bide evet hiç telefonda muhabbet etmememiz değişik . hiçmi aramaz insna hic aramıyor. mesajlardada yanyanayken gibi hayatım canım gibi sevgili sıfatı gibi şeyler değilde günaydın prenses yazıyo mesela napıyosun güzellik yazıyo . bu iki sıfatı kullanıyo sadece
Grinin elli tonunun Türkiye versiyonu diye düşündüm nedense
Vakti zamaninda ev arkadasim sevgilim icin bu adam sadece seninle yatmak icin takiliyor demisti, bi de max 1 ay veriyorum 1 ay sonra seni sutlayacak demisti. Ustunden tam 15 yil gecti bu konusmanin. Biz 11 yillik evliyiz, esim de hala geyigini yapar, seni kullanmak icin evlendim nihaaaaahahhaha olene kadar kullanicam seni diye
Iliskileri sadece kendi yasanmisliklarimiz ya da karakterimiz bazinda degerlendirsek yanilmama ihtimalimiz yok, dunyada kac milyar insan yasiyorsa o kadar farkli karakter, o kadar farkli iliski bicimi ve beklentisi var.
Siz de burdan okuduklarinizla degil kendi gozlemleriniz ve yasadiklarinizla bir cikarim yapmalisiniz. Bu iliski pislige de batabilir, mutlu bir aska da donusebilir. Daha 3 kere gorusmussunuz zaten, adini koymak icin oyle erken ki.
Bende 11 yıllık evliyim :) . En yakın arkadaşım 'bu adam seni kullanıyor' diyeli 15 yil gecmis. Benimki de hep kafa bulur. Ne kadar benzer çıktı evliliğini :) dediklerine de katılıyorum, sansliyiz. Bu arada biz ilk tanıştığımiz gün yedik içtik gezdik tozduk başka bir gün yine aynı ve o günden beri hiç ayrılmadık sukur. Ten teması, sevgi saygı. Şükür hala birlikteyiz.
Konu Sahibi uzulmem diyorsunuz ya inan ben de siz gibiydim ilişkinin başında. Ama sonrası deli gibi kendimi yedim bitirdim. Çünkü deli gibi bağlanmıştım.
Böyle bir hikaye yaşamaktansa Fanusta yaşamak tercihimdir.bu kadar rahat anlatmak da ayrı bir garabet.umarım ilerde çocuklarınıza örnek olmaz hayat tarzınız
A AklinYolu1 ayy Lucky demin cevap yazdim yazdim gitmedi ne yazdigimi ben de karıştırdım artık
Ben de kk da bunu anlamıyorum iste (sizin bu konudaki düşüncenizi bilmiyorum genel söylüyorum) erkek istedigiyle yatar kalkar ya da fb herneyse çapkın olur, kadin yapinca grinin elli tonu
ayy zeran agzini seveyim canim benim ya..Böyle bir hikaye yaşamaktansa Fanusta yaşamak tercihimdir.bu kadar rahat anlatmak da ayrı bir garabet.umarım ilerde çocuklarınıza örnek olmaz hayat tarzınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?