- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Prenses mii güzellik mii çok itici yaa.. Adam boş sana karşi bence, takiliyor..sende birseyler bekleme ki uzulmeyesin..yipratir çunku kadini bunlar..Evli olmadığına eminim. Bende onun evine gittim gayet tek yaşayan bekar evi tipinde bir evi var. Bide evet hiç telefonda muhabbet etmememiz değişik . hiçmi aramaz insna hic aramıyor. mesajlardada yanyanayken gibi hayatım canım gibi sevgili sıfatı gibi şeyler değilde günaydın prenses yazıyo mesela napıyosun güzellik yazıyo . bu iki sıfatı kullanıyo sadece
İşte herkes istediği
İşte herkes dikediği gibi yaşıyor bu durumu anormal yapmıyor ki yani sizin bilmemeniz yada çevreniz de olmaması ?
Ben aşka ihtiyaç duymadım hiç lisede üni.de iş çevremde vs duyan kadında görmedim ?
Tekrar ediyorum herkes dilediği gibi yaşar buna lafım yok bunu anlatmıyorum
hakim boşadım seni diyeli 1 ay geçmedi ama ben 1 yılı aşkın süredir boşanmış olarak yaşadım zatenAdamı bırak konu sahibi daha bosanali 1 ay olmamış. Maşallah bu ne hız.
hergün mesajlaşıyoruz ya. sadece görüşceğimiz günler değil. sadece telefonda konuşmuyoruz pekBulusma gunleriniz disinda hic aramamasi garip geldi bana. Bence beklentiye girmeden akisina birakin.
hergün mesajlaşıyoruz ya. sadece görüşceğimiz günler değil. sadece telefonda konuşmuyoruz pek
Saygı duyarım. Duymak gerek..
Doğrusu bu..
Yaşam tarzımız bakış açımız farklı olsa da... Saygı duymaliyiz...
Kadınız çünkü... Ortak bir noktada her zaman bulusabiliriz :)
çunku kadinin beklentisi var.belliki bir yuva kurmak istiyor onunla
Sana katiliyorum da...
cunku erkeklerin bekaret sorunu yok. Dilediklerinde cekip gidebilirler.
cunku erkeklerin yas sikintisi yok. 30 yas gecilip evlenmediler mi secenekleri azalmaz.
cunku erkeklerin evde kaldim derdi yok. Onlarin talipleri her daim hazirdir.
cunku erkekler terk edildiklerinde bunu kisisellestirmezler. Onume bakarim derler.
cunku erkekler kullanildiklarini anladiklarinda bunu icsellestirmezler. Onlarin kafalari sadece kullanmaya yoneliktir.
Ben bu tarz erkeklere gunahimizi bile vermeme taraftariyim ama oyle islemiyor malesef.
tercih meselesi:)Boyle seyleri okuyunca ben cennetlik kizmisim diyorum yillardir sevdigim adamla TeLeFOnDa cinsellik konusmak istedi diye biraktim oysa neler yasaniyormus yaa hem uzuldum hem sasirdim...bizde sevgi vardi valla kazara gordum konuyu ondan yazdim adami bosuna mi reddettim millet nelerr yasiyo yaaaa
Yok ya öyle bir şey demedi ki canim. Nereye kadar gidecek böyle diye aklını kurcalamis ama gayet de memnun. Aklini kurcalamisi da sadece daha önce böyle bir şey yaşamamis olduğundandir. Tabi aşık olmaya başlaması da muhtemel.
Yani bekaret onlarda da var da işte kadinlara çoğu şeyi dayatan/sebep olan toplum yine canim. Erkektir yapar ama kadınin bekareti konuşulur. Erkek 60 70 yaşındayken 20lik kızla evlenir normal karşılanır haber siteleri boy boy fotolarini koyar ama kadin 60 erkek 45 bile olsa kötü bakilir gibi.
Kullanma olayı da kadini evlenme vaatleriyle belki olabilir ama kadın da memnun ya burda öyle bir durum yok.
Adam da sadece telde konusmuyormus ama diğer hareketleri normal. Tek garip olan madem baya sevgili gibiler neden hala böyle devam ediyor. Bu düşündürücü. Sevgili olabilirlerdi. Sadece cinsellik amaçlı olsa 45 günde 3 kez olmazdı sanki. Ama tabi isin içinde duygu olsa adı konurdu o da ayri.
güzel yorumunuz için teşekkür ederim:)Ben anormal bulmıyorum.
Kadınların da duygusal birliktelik yaşamadan cinsel ihtiyaçları olabilir.
Kadını artık duygusal açıdan zavallı ve devamlı biriletine ihtiyaç duyan varlıklar olarak algılamaktan vazgeçmeliyiz bence.Nasıl mutlu oluyosanız öyle yapın.İlle bi yere varması gerekmiyor.
Bu arada dipnot bazı yorumlar için: bi kadının hem kendine saygısı olabilir hem de evli olmadığı biriyle ilişki yaşayabilir.Bu bir özsaygı ölçütü değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?