sevgili olmadan birliktelik

neden konusmuyorsun onla kı , naber askım dıye bı mesaj yazsan ne bıleyım tepkı ölcsen ?

Kadinlar icin sadece cinsellik yetmez duygusallik daha ön plandadir. Bu işin sonu iyi olmayacak gibi.

Prenses mii güzellik mii çok itici yaa.. Adam boş sana karşi bence, takiliyor..sende birseyler bekleme ki uzulmeyesin..yipratir çunku kadini bunlar..

Saygı duyarım. Duymak gerek..

Doğrusu bu..

Yaşam tarzımız bakış açımız farklı olsa da... Saygı duymaliyiz...
Kadınız çünkü... Ortak bir noktada her zaman bulusabiliriz :)

Bulusma gunleriniz disinda hic aramamasi garip geldi bana. Bence beklentiye girmeden akisina birakin.

Bu adam ya evli ya sevgilisi var ya da onun için sadece cinsel objesiniz hepsi bu.
Saçlarınızi öpmesi , sıkılana kadar bir sonraki haftaya yatırım.

Biliyorum acımasızca oldu ancak bu ilişkide uzuleceginiz çok açık.

hergün mesajlaşıyoruz ya. sadece görüşceğimiz günler değil. sadece telefonda konuşmuyoruz pek

Erkekler bizim gibi degil. Mesela suan cinsellik yasiyosunuz, sevgili gibi el ele kol kola vakit geciriyosunuz, surekli mesajlasiyosunuz. Yani adam cinsel ve duygusal olarak aradigi her seyi zaten buluyor sizde o yuzden belki size asik olsa bile iliskinin nereye gittigi ile ilgili konu acmayabilir ki siz o kisiye duygulariniz oldugu halde bi yandan sevgililik konusunu acmak istemiyorum diyosaniz o hayli hayli acmaz istese bile. Hemen degil ama bence bi sure sonra gercekten ne istediginizi belli edebilirsiniz.

Saygı duyarım. Duymak gerek..

Doğrusu bu..

Yaşam tarzımız bakış açımız farklı olsa da... Saygı duymaliyiz...
Kadınız çünkü... Ortak bir noktada her zaman bulusabiliriz :)

Tabi ki öyle bende size saygı duyuyorum umarım anlamışsınızdır beni de güzel tartışma adına da teşekkürler :)

Ben anormal bulmıyorum.
Kadınların da duygusal birliktelik yaşamadan cinsel ihtiyaçları olabilir.
Kadını artık duygusal açıdan zavallı ve devamlı biriletine ihtiyaç duyan varlıklar olarak algılamaktan vazgeçmeliyiz bence.Nasıl mutlu oluyosanız öyle yapın.İlle bi yere varması gerekmiyor.

Bu arada dipnot bazı yorumlar için: bi kadının hem kendine saygısı olabilir hem de evli olmadığı biriyle ilişki yaşayabilir.Bu bir özsaygı ölçütü değildir.

Son düzenleme:
çunku kadinin beklentisi var.belliki bir yuva kurmak istiyor onunla

Yok ya öyle bir şey demedi ki canim. Nereye kadar gidecek böyle diye aklını kurcalamis ama gayet de memnun. Aklini kurcalamisi da sadece daha önce böyle bir şey yaşamamis olduğundandir. Tabi aşık olmaya başlaması da muhtemel.

Yani bekaret onlarda da var da işte kadinlara çoğu şeyi dayatan/sebep olan toplum yine canim. Erkektir yapar ama kadınin bekareti konuşulur. Erkek 60 70 yaşındayken 20lik kızla evlenir normal karşılanır haber siteleri boy boy fotolarini koyar ama kadin 60 erkek 45 bile olsa kötü bakilir gibi.
Kullanma olayı da kadini evlenme vaatleriyle belki olabilir ama kadın da memnun ya burda öyle bir durum yok.

Adam da sadece telde konusmuyormus ama diğer hareketleri normal. Tek garip olan madem baya sevgili gibiler neden hala böyle devam ediyor. Bu düşündürücü. Sevgili olabilirlerdi. Sadece cinsellik amaçlı olsa 45 günde 3 kez olmazdı sanki. Ama tabi isin içinde duygu olsa adı konurdu o da ayri.

Şimdilik heyecan verici ve seni mutlu edici olabilir ama uzun vadeli böyle mutlu olacağına inanmıyorum canım. Ama zaten ileriye dönük düşünmek istemiyorum diyorsan anı dolu dolu yaşa.

Bildiğin F*** buddy işte, değili fazla... Haftada bir gün seni özledim diye mesaj atıp o gün birlikte birşeyler yapıyorsanız durum sadece cinsellikten ibaret demektir. Eğer durumu takmıyorsan, sonradan aşık olurum çok severim ya duygusal bir ilişki yaşamazsak diye korkarım sonra perişan olurum demiyorsan takılmaya devam et. Ha belli olmaz tabii, aranızda duygusal bir bağ oluşmasına imkan yok diyemeyiz, zaman gösterecek.

Boyle seyleri okuyunca ben cennetlik kizmisim diyorum yillardir sevdigim adamla TeLeFOnDa cinsellik konusmak istedi diye biraktim oysa neler yasaniyormus yaa hem uzuldum hem sasirdim...bizde sevgi vardi valla kazara gordum konuyu ondan yazdim adami bosuna mi reddettim millet nelerr yasiyo yaaaa

tercih meselesi:)

Bireysel dusunuyoruz da toplumun dusuncesini ne kadar degistirebiliyoruz. Turk toplumu ortada yani. Turk toplumunda yasayan bir kadinin fb olayina hazir olduguna inanmiyorum cunku 25 yasinda evde kaldim diyen kadinlarin sayisi az degil. Niyet evlilik, niyet fb den evlilige gecis degil. Erkekler dunden razi olabilir ama kadinlarimiz hazir degil ve ne yazik ki sonunda yine uzulen onlar oluyor.

Konu sahibine tam yorum yapamiyorum ama yarin obur gun karsidaki erkekten gelecek her turlu cevaba hazirlikli ise devam etmesinde sakinca yok. Yok kirilabilme ihtimali varsa o zaman bitirmesi onun icin daha hayirli.

güzel yorumunuz için teşekkür ederim:)
fikir ve tavsiye almak için açtığım konuya önyargılı ve hakaretvari yapılan yorumları dikkate almıyorum. eleştirinin de adabı vardır. ben özgür aklıbaşında eğitimli bir insanım kendi yolumu kendim çizerim. öyle yorumlar var ki hayat kadınlığıyla yaftalanacağım neredeyse . (öyle bile olabilir gerçi bu benim hayatım)herkes kendi için yaşar nasıl mutlu olunuyorsa öyle yaşanmalı bence de. ben benzer durumu yaşayan arkadaşların ve iyi yada kötü medenice yorum yapan insanların yorumlarını dikkate alıyorum:)
bazılarıda öyle bir hırsla yazıyorki sanki kocalarıyla yapıyormuşum gibi ne manaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…