- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Ben de karşıyım bu tarz seylere ama kendileri memnunsa beni ilgilendirmez yani. Ancak kadının yine kadin tarafindan (eşit olmalarına rağmen) erkekten aşağı görülmesine, erkeklerin üstünluk taslamasindan da cok gıcık oluyorum. Bizim ulkede ahlak; saçma sapan örf adet gelenek görenek ne varsa hepsi kadina işler.
Pompa iyidir :)))
ya 1 yıl oldu evliliğin bitmesinin üstünden.yaramın izi kaldı ama kendisi kesinlikle yok. yeterincede dinlendim diye düşünüyorum. ama büyük yıpratıcı kavgalar iftiralarla bir evlilik bitirdim. zor zamanlar gecirdim. bide evlendiğim kişiyle öncesindede 3 yıllık bir ilişkim vardı. boşandıktan sonra neden evlendim ben ya dedim. sürekli kıskançlık güvensizlik sıkma basma kontrolcülük yapan ama sevgide veren bi insandı ve been bir ilişki böyle olur zaten sanarak normali bu gibi gelerek evlendim sürdürmeye çalıştım.Neyi ispatlamaya calisiyorsun anlamadım. Bu kadınlar birkaç degil, bircok.. peki, ee?
Bu hanım kötü bi evlilik ve kotu bi boşanma süreci yaşamış.. duygusal manada sağ ve salim mi sizce?. Yaralarını sarmış mi hayata adapte olmus mu? Başka şartlarda olsaydı henüz tanıştığı biriyle bu şekilde bi ilişkiyi oncelikli tercih eder miydi ? Söylemek istediğim bu.
oyyy çok kötüSizinki F*** body kusura bakma ama öyle. .
Arkadaşım çok yaralandı bu tarz bi ilişkiden. . Sizin icin soyluyorum .. Üstelik karşı taraf başka bi kıza aşık oldu evlendi gitti.. Arkadaşıma da sen benim çocuğumun annesi mi olabileceğini sanıyordun dedi giderken....
teşekkür ederim yorumunuz için çok medenice yazmışsınız :)Öyle düşünme... Çünkü ben de şöyle düşünüyorum...
Kocaman bir o kadar da küçücük bir dünyada yaşıyoruz...
Herkes bir aile içinde doğup çevresel faktörlerle birseylerden etkilenip ahlaki özünü oluşturur...
Herkes aynı fikirde olmak zorunda olmadığı gibi katılıp katılmamak fikir beyan etmek selbest...
Kimi rahat yaşar kimi "fanus" ta...
Herkes kendi doğruları ve yanlışları ile yaşar...
Biz ne dersek boş nihayetinde...
Konu Sahibine diyeceğim şu...
Ben duygusal bir bağ kurdugunu hissediyorum..
Ayrılığın bu ilişkide konu sahibini yaralayabilme ihtimali olsa da..
Devamı onu mutlu edecekse...
Karar yine kendisinin diye düşünüyorum..
evet ya neredeyse benimkinin aynısını yaşamışsınız bile apaynı . ne diyeyim bilemedim :/Acık olacagım ilişkiye dönme olasılıgı yok
7 ay gbi bi süre cinsellık dısında benzer seyleri yasdım
Evinde kalıyordum bana cok sefkat gösteriyordu
Film izliyorduk pizza yıyorduk
Gecenin bi vaktı dısarı cıkıp arabada sarkılar soyluyorduk
Hiç bçyle güzel vakit gecirdiğimi bilmiyordım ben
Bana hep yavrum derdi
Ben yeni bosanmıstım benden 3 yas kucuk idi
Aşık oldum ona resmen
Ama baktım bi araya gelme durumumuz disinda hiçbişi paylasmıyoruz
Hep güzel seyler yasıyoruz ama eksik birseyler var
Cook cok nadir arardı beni
Cok nadir de watsap konusurduk
Dısarıda bulusmayı cok istemezdi
Genelde evde grsurduk
Bi gün ben rest cektim buna
Biz neyiz dedim
Sevgili gbiyiz ama değilz de dedim
Snr baya bi aramadı beni
Snr özledim falan die mesajlar attı
Sevgilimsin sen benim diodu ama ikimiz dısında hiç 3. Bi kişi
Olmuyordu yanımızda ve ben birdaha grsmeme kararı aldım
Snr cok ağladım
Hatta bi gün ona cok ihtiyacin vardı
Bulusmak istedim , bana sehir dısında olucam dedi
Genelde boyle derdi ailesi swhir dısında idi:)
Snr arabamla yasadıgı siteye gttim baktım arabası orda
Isıgı da yanıyor bana yalan soylediğini anladım
Sürekli bana cok güzelsin derdi
Benim güzelimsin derdi
Ağzı cok ii laf yapardı
Ben de yeni bosanmısım hosuma giderdi
Neyse ben grsmeyı kestikten 5-6 ay snr benden 7 yas kucuk bi kızla nişanlanmış
Facede gördüm
Kızın profile girdim ailesinin yasadıgı sehirden bi kızdı
Ve o zaman daha ii anladım
Bu adam beni yedeğe almıs
Sizde de durum bu sekilde
Adam sizle olmaktan hoslanıyo ama ciddiödüşünmuuo
Belki sevgilisi var belki nişanlı
Verin yolu gtsın
yok artık daha neler :)Ooh ne guzel.adamin keyfi tikir istedigi vakit gonlunu eglendiriyorsunuz. bi zahmet sacinizida oksayiversin,fikrinizide soruversin fenami onda bile adamin cikari var kadin gozuyle senden fikir aliyor.hakkinda duşunduklerinide ne sen sor ne ben soylim
çunku kadinin beklentisi var.belliki bir yuva kurmak istiyor onunla
Meslek hususunu yanlış anladın...Kadılmıyorum dediklerinize kadın mantığı ile de hareket eder eğlenmek ister dibine kadar yaşar bu meslek edinmek değildir emin ol erkek ırkından daha hızlı kadınlar var
Ben çevremde çevrede çok gördüm görmeyene duymayana da şaşarım günümüz de kadınlar eve erkek atıyor ve yeni nesil daha hızlı
yok ya 25im üye olurken attım doğum tarihini ama. oda 27 hatta. evli değil bu adam ya değiiil cok eminimPardon yaa konu sahibi neden yanlis bilgi veriyorsunuz 41 yasinda gorunuyorsnz 25 im diyorsunuz bende o zmn diyorum ki gorustugunuz adam evliiiiii
Evet cnmevet ya neredeyse benimkinin aynısını yaşamışsınız bile apaynı . ne diyeyim bilemedim :/
Meslek hususunu yanlış anladın...
Başka bir şey kast ettim orada...
İlişkilerde kadının duygusal yapısından da bahsettim. Mantıksız demedim. Erkeğin çoğu zaman aşka ihtiyaç duymadan sex yapabilme ihtimalinden bahsettim.
Senin cevrende olabilir böyle insanlar. Benim çevremde yok. Var ya da yok... Sonuçta herkes dilediği gibi yaşar.
Pompa iyidir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?