sevgili olmadan birliktelik

Sana katiliyorum da...

cunku erkeklerin bekaret sorunu yok. Dilediklerinde cekip gidebilirler.
cunku erkeklerin yas sikintisi yok. 30 yas gecilip evlenmediler mi secenekleri azalmaz.
cunku erkeklerin evde kaldim derdi yok. Onlarin talipleri her daim hazirdir.
cunku erkekler terk edildiklerinde bunu kisisellestirmezler. Onume bakarim derler.
cunku erkekler kullanildiklarini anladiklarinda bunu icsellestirmezler. Onlarin kafalari sadece kullanmaya yoneliktir.

Ben bu tarz erkeklere gunahimizi bile vermeme taraftariyim ama oyle islemiyor malesef.

Son düzenleme:
ya 1 yıl oldu evliliğin bitmesinin üstünden.yaramın izi kaldı ama kendisi kesinlikle yok. yeterincede dinlendim diye düşünüyorum. ama büyük yıpratıcı kavgalar iftiralarla bir evlilik bitirdim. zor zamanlar gecirdim. bide evlendiğim kişiyle öncesindede 3 yıllık bir ilişkim vardı. boşandıktan sonra neden evlendim ben ya dedim. sürekli kıskançlık güvensizlik sıkma basma kontrolcülük yapan ama sevgide veren bi insandı ve been bir ilişki böyle olur zaten sanarak normali bu gibi gelerek evlendim sürdürmeye çalıştım.
ama böylesine bir ilişki hiç yaşamadım hayatımda. ama rahatsızda olmuyorum. yukarıda bir arkadas cok güzel demiş benimle duygusal bir şekilde konuşuyor ilgileniyor sarılıp uyuyor gece bi anda uykusundan uyanıp öpüyor evine kendine bişey alacakken fikrimi soruyor. benimle izin günü için tatil planı yapıyor. sadece bu 1.5 ayımız cinsellik bazlı gecti. oda 3 gün oldu. sadece cinsellik olsa odunca öyle devam edecegim belki ama öylede değil işte azsa az ama bir şekilde ilgi veriyor. tam olarak ne düşünerek böyle davranıyor diye düşünmüyor değilim. ama sorupta büyüsünü bozmak istemiyorum. hatta en başta ciddi ilişki moduna ben geçmek istemiyorumki. böyle devam etsin isteiyorum. ama bana beni sadece sex objesi olarak görmediğini , hoşlandığı biri olarak gördüğünü bilmek yeter aslında. bunlardan hangisi onu çözemiyorum.bilmek istiyorum. çünkü tamam ben ona aşık değilim olmazsa olmazım değil ama hoşlanıyorum tabiki beğeniyorum bazen özlüyorum.

buarada aslında libidosu cok yüksek birisi değilimdir. duramıyo değilim cinsellik yaşamadan. ayrıca tavrını tarzını kendini begenmediğim elektrik alamadığım birisiyle zaten beraber olamam. şimdi bu kişiyle bitse ayyy hemen yeni birini bulmam gerek duramıyorum diye birşeyim yok. bugüne kadar olmadı bundan sonrada yok. herşey doğaçlama gelişiyor. ama aşık olmadanda birlikte olabiliyormusum demekki şuan anladım

oyyy çok kötü

teşekkür ederim yorumunuz için çok medenice yazmışsınız :)

Bu ne ya birde fuckbady moda oldu herşeyin adı değişti sanki normal gibi oldu arkadaşlara katılıyorum haftada bir olması rahatsız etmiyormu yani demiyormu sun acaba sex içinmi arıyor diye

Ben kendimi böyle bir durumda düşünemiyorum. Yeni boşanmışsınız daha dikkatli adım atmak gerekirken tanımadığınız bir insana 2. Görüşmede cinsellik yaşayacak kadar güvenmeniz bana çok cesurca geldi. Bu iliskide bir gelecek göremiyorum fuckbodyliğin ötesinde. Sanırım ben cinselligin güven duyulmayan biriyle yaşanmaması gerektigi düşüncesinde oldugum icin sizin yanlış yolda oldugunuzu düşünüyorum. Karar sizin biz ne desek önemsiz

evet ya neredeyse benimkinin aynısını yaşamışsınız bile apaynı . ne diyeyim bilemedim :/

yok artık daha neler :)

Meslek hususunu yanlış anladın...
Başka bir şey kast ettim orada...
İlişkilerde kadının duygusal yapısından da bahsettim. Mantıksız demedim. Erkeğin çoğu zaman aşka ihtiyaç duymadan sex yapabilme ihtimalinden bahsettim.
Senin cevrende olabilir böyle insanlar. Benim çevremde yok. Var ya da yok... Sonuçta herkes dilediği gibi yaşar.

Pardon yaa konu sahibi neden yanlis bilgi veriyorsunuz 41 yasinda gorunuyorsnz 25 im diyorsunuz bende o zmn diyorum ki gorustugunuz adam evliiiiii
yok ya 25im üye olurken attım doğum tarihini ama. oda 27 hatta. evli değil bu adam ya değiiil cok eminim

Bence zaten sıkıntılı bir süreçten geçmişsiniz , bu tarz bi ilişki size güzel ve rahat gelmiş olabilir, bence ilişki/evlilik streslerinden uzak durmak sadece güzel vakit geçirmek odaklı yaşamak size iyi gelecektir bir süre. Ancak benim sizin yazdıklarınızdan anladığım biraz içten içe duygusal olarak bağlanmışsın gibi geldi. o yüzden eğer ona karşı duygularınız olduğunu düşünüyorsanız bence konuşabilirsiniz eğer onun duyguları da senin gibi gitgide büyüyorsa belki ilişkiniz başka bir yöne evrilir, öyle değilse de zaten arkasından çok üzüleceğini sanmıyorum. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum ki sizin ilişkiniz aslında fuckbuddy'lik yani sadece sevişeceğiniz zaman görüşüp o gün takılıp , kolkola oturup ,konuşup film izliyormuşsunuz. Fuckbuddy diyince insanlar sadece 1 saatliğine buluşup , sevişip konuşmadan evden çıkıp gittiklerini düşünüyorlar heralde

İşte herkes istediği

İşte herkes dikediği gibi yaşıyor bu durumu anormal yapmıyor ki yani sizin bilmemeniz yada çevreniz de olmaması ?

Ben aşka ihtiyaç duymadım hiç lisede üni.de iş çevremde vs duyan kadında görmedim ?

Tekrar ediyorum herkes dilediği gibi yaşar buna lafım yok bunu anlatmıyorum

Bi erkeğin isteyecegi ilişkiye sahip adam ne düşüsün
Dırdır yok
Hesap sorma yok
Kıskançlık yok
Cinsellik var
Haftada 1 gun mutlu ediyor , eden razı edilen razı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…