- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Sogukluk yapmak mizaciniza ne kadar uygun ve duygusal gereksinimlerinizi karsiliyor mu?Ya ben de kendimin ne hissettiğimi derdimide anlamadım. DAha önce yaşamadığım değişik birşey yaşıyorum. devam etmek istiyorum durumdan memnunum aşırı bağlanmak istemiyorum zaten o kadar sık konuşup sıksık görüşüpte. Sorumluluksuz bir ilişki yaşamak cok güzelmiş aslında. Ama garipsiyorum bende kendimi. :/ birkaç gündür kokusu burnumda hep anlayamadım. Özledim biraz böyle yanımdayken yanaklarını ısırasım sımsıkı sarılasımda geliyoda yapmıyorum. Sanırım ben istediğim için böyle bi ilişki yaşıyoruz ve sevgili değiliz sevgililik ben istemiyorum zaten soğuğum ben algısı yaratıp kendimi korumaya almaya çalışıyorum.
Selam bayanlar,
25 yaşındayım ve 1 yıl kadar önce çok sarsıcı bir evlilikten sonra dahada sarsıcı gecen bir boşanma süreci geçirdim. neredeyse 1 yıl zombi gibi boş boş yaşadım. ne eski eşime karşı bir şey hissettim nede yeni birine o gözle bakabildim.
yaklaşık 2 aydır ise birisini tanıyorum. ilk görüşmemizde dışarıda vakit geçirdik bir şeyler içip saatlerce muhabbet ettik ve benimde içim ısındı ona karşı. Ve tamamen kendimi salmaya ve akışına bırakmaya kendimi kasmamaya karar verdim. İkinci görüşmemiz benim evimde oldu..
Ve devamını tahmin edersiniz. Cinsel bir birliktelik yaşadık. Biraz tedirgindim ama daha önce hiç böyle bişey yapmamış olmama rağmen ertesi gün mutlu uyandım. Kendimi hiç kötü hissetmedim. çünkü uzun zamandır tanıdığım biriymiş gibi hissettim onu. gece boyu bana sarıldı saçlarımı öptü. ben hiç uyuyamadım. Yaklaşık 1,5 aydır da haftada bir gibi bu şekilde görüşüyoruz. Bana her sabah günaydın yazan, birşeyler alacakken mutlaka fotosunu atıp fikrimi alan, yine sakalını bıyığını kestirecekken fikrimi soran, şöyle yapsam beğenir misin, böyle giyinssem hoşuna gidermi, kilo almışım sen nasıl seversin vereyimmi kilo? gibi soran birisi.
Onunla cinsellik yaşamakta beraber uyumakta hoşuma gidiyo. Yanındayken hayatım canım diye hitap ediyor(ben etmiyorum ama). ama mesajlaşırken pek demiyor. Zaten arayıp muhabbet etmek gibi bişey hic yapmıyor. telefonla hic konuşmuyoruz. Haftada bir gibi beni özlediğini söylüyor. Öyle görüşüyoruz.
Sevgili deseniz değiliz. Sevgililer gibi sık konuşup sık görüşmüyoruz yada gün içinde birbirimizin ne yaptığından haberimiz yok. hayatımız hakkında cok şey bilmiyoruz. Fuckbuddy deseniz oda cok değiliz sanki. duygusal bir bağımız var. beraber film izleyip birşeyler yiyoruz muhabbet ediyoruz sevgililler gibi elele kolkola oturuyoruz. Böyle çok ortada kalmış bişey. Aslında bende mutsuz değilim. Cinsel ve duygusal tatminlik yaşıyorum ve stresim sorumluluğum kavgam kaygım yok. kimseye hesap vermiyorum. Bu şeyin büyüsünü bozmamak için ona hic soru sormuyorum dedğim gibi kendimi bıraktım. Ama o ne düşünüyor meraktan çatlıyorum aslında. Ne geciyor aklından nereye kadar gidecek acaba böyle merak ediyorum. Sizce ne düşüyor olabilir? Ve böyle bir birlikteliğin gercek bir ilişkiye dönme olasılığı nedir sizce?
Hayır sevgili olmak istemiyorum yani bu eski yaşadığım ilişkim gibi birşeyse eger o sevgililik birdaha hic istemiyorumbence sevgili olmak istiyorsun aslında, ama onun tepkisinden çekiniyorsun. bu yaşadığın şeyler sende duygusal olarak bağlanma yaratıyor. o da sevigli olmak istemiyor yoksa arardı öyle davranırd dışarda buluşrdu. benim fikrim ilerde üzülmemek için şimdiden net olarak beklentini ortaya koy
Canım o da senın gibi gununu yasıyor bence.sen en kötüsünü dusuneceksın anıden ortadan kaybolursa uzulur musun? yada senı baskasını ıcın terkederse ne yaparsın eger bunlar umrunda olmazsa devam et.bana bıraz takılma ılıskısı gibi gozuktu yanı tamamen cınsellıge baglı bıkınca ayrılınıcak ılıskı.ama sen mutluysan problem yokSelam bayanlar,
25 yaşındayım ve 1 yıl kadar önce çok sarsıcı bir evlilikten sonra dahada sarsıcı gecen bir boşanma süreci geçirdim. neredeyse 1 yıl zombi gibi boş boş yaşadım. ne eski eşime karşı bir şey hissettim nede yeni birine o gözle bakabildim.
yaklaşık 2 aydır ise birisini tanıyorum. ilk görüşmemizde dışarıda vakit geçirdik bir şeyler içip saatlerce muhabbet ettik ve benimde içim ısındı ona karşı. Ve tamamen kendimi salmaya ve akışına bırakmaya kendimi kasmamaya karar verdim. İkinci görüşmemiz benim evimde oldu..
Ve devamını tahmin edersiniz. Cinsel bir birliktelik yaşadık. Biraz tedirgindim ama daha önce hiç böyle bişey yapmamış olmama rağmen ertesi gün mutlu uyandım. Kendimi hiç kötü hissetmedim. çünkü uzun zamandır tanıdığım biriymiş gibi hissettim onu. gece boyu bana sarıldı saçlarımı öptü. ben hiç uyuyamadım. Yaklaşık 1,5 aydır da haftada bir gibi bu şekilde görüşüyoruz. Bana her sabah günaydın yazan, birşeyler alacakken mutlaka fotosunu atıp fikrimi alan, yine sakalını bıyığını kestirecekken fikrimi soran, şöyle yapsam beğenir misin, böyle giyinssem hoşuna gidermi, kilo almışım sen nasıl seversin vereyimmi kilo? gibi soran birisi.
Onunla cinsellik yaşamakta beraber uyumakta hoşuma gidiyo. Yanındayken hayatım canım diye hitap ediyor(ben etmiyorum ama). ama mesajlaşırken pek demiyor. Zaten arayıp muhabbet etmek gibi bişey hic yapmıyor. telefonla hic konuşmuyoruz. Haftada bir gibi beni özlediğini söylüyor. Öyle görüşüyoruz.
Sevgili deseniz değiliz. Sevgililer gibi sık konuşup sık görüşmüyoruz yada gün içinde birbirimizin ne yaptığından haberimiz yok. hayatımız hakkında cok şey bilmiyoruz. Fuckbuddy deseniz oda cok değiliz sanki. duygusal bir bağımız var. beraber film izleyip birşeyler yiyoruz muhabbet ediyoruz sevgililler gibi elele kolkola oturuyoruz. Böyle çok ortada kalmış bişey. Aslında bende mutsuz değilim. Cinsel ve duygusal tatminlik yaşıyorum ve stresim sorumluluğum kavgam kaygım yok. kimseye hesap vermiyorum. Bu şeyin büyüsünü bozmamak için ona hic soru sormuyorum dedğim gibi kendimi bıraktım. Ama o ne düşünüyor meraktan çatlıyorum aslında. Ne geciyor aklından nereye kadar gidecek acaba böyle merak ediyorum. Sizce ne düşüyor olabilir? Ve böyle bir birlikteliğin gercek bir ilişkiye dönme olasılığı nedir sizce?
aynen seks ozlemesı oYanındaykenhayatım canım diye hitap ediyor(ben etmiyorum ama). ama mesajlaşırken pek demiyor. Zaten arayıp muhabbet etmek gibi bişey hic yapmıyor. telefonla hic konuşmuyoruz. Haftada bir gibi beniözlediğini söylüyor. Öyle görüşüyoruz.
Kilit nokta bence bu paragraf,yarın bigün önüne gelecek bir mesaj bir telefon görüşmesi yok, anlık, yüz yüze o an ne yaşanıyosa yaşanıyo, sevgi cümleleri o an var sonra yok, haftada bir seni özledim diyo oda zaten seks sıklığına denk geliyo
Hayır sevgili olmak istemiyorum yani bu eski yaşadığım ilişkim gibi birşeyse eger o sevgililik birdaha hic istemiyorum.. Ya cok üzüntülü bi boşanma süreci yaşadım. Bende bazı izler bıraktı. Kavga gibi bi ses yükselmesi gibi sıkıştırılmam suçlanmam kıskanılmam gibi şeylerden cok korkuyorum. kalbim gümgüm atıyo ellerim titriyo hemen. Böyle free bi ilişki bana iyi geldi hoşuma gitti gayet. Ben sadece baya gururluyum . ama yinede aklımın bi ucunda benim hakkımda ne düşünüyor geciyor.
e katılıyorm ne düşünsün şükürler ediyordurZaten beklentin yok ne düşünürse düşünsün ama bana kalırsa Yarabbi şükür diyo ne düşünecek
Valla ben mesela cınsel bırlıktelık yaşasam bağlanırım.daha kolay kolay sevemem kımseyı.sımdı kolay gelır de yarın oburgun terkederse o zaman acı verırSizin için sonunu iyi görmüyorum, adam sizi bulmuş, bırakmayacaktır. Hesap soran yok, cinselliği problem eden yok. Şu anda siz onun için bulunmaz birisiniz.
Sonradan üzülmemeniz için bırakmanızı tavsiye ederim.
Aramaz, sormaz, merak etmez!!! Bunları yapmıyorsa erkek sevmiyordur, açık ve net!
Siz de geleceği merak ediyorsunuz çünkü kadının fıtratında var! Kadınlar bu tarz ilişkileri kabullenemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?