sevgili olmadan birliktelik

bir erkek başka ne isterki dikkatlı olmanızda fayda var belirsizlik iyi değil bence

Sizin kararınız çokta bi şey demek düşmez ama nedir bu özledim tamam gel birlikte olduk ihtiyaçları giderildi hadi güle güle..
Bence bu durumu bi gözden geçirin. Yani nereye kadar sürebilir ki.

eğer her şey yolundaysa şimdilik akışına bırakın, eninde sonunda olacağına varır zaten.

Sogukluk yapmak mizaciniza ne kadar uygun ve duygusal gereksinimlerinizi karsiliyor mu?

Her seyin adi hemen konulmak zorunda degil. Koskoca insanlar `cikma teklifi` mi edecek birbirine? Akisina birakmak istemissiniz, yaptiginiz da tam olarak bu. Bence kendinizi kasmayin. Zamanla anlasilacak seyler bunlar. Zaten vicik vicik iliskilere gerek yok. Hergun gorus, 5 saat telefonda konus, birbirinin hayatini zehir et. Siz sorunlu bir donem gecirmissiniz, size iyi gelen bir seyden sirf sifatlar icin feragat etmenize ya da aceleye gerek yok. Zaten farkinda olmadan agizdan kacan kelimelerle anlarsiniz ne durumda oldugunuzu az cok. Mutluysaniz hic kafanizi bulandirmayin, mutsuz etmeye baslarsa ona gore yon verirsiniz.

Zamana bırakın
Anın tadını çıkarın
Çok detaylı düşünmeyin

Hayır sevgili olmak istemiyorum yani bu eski yaşadığım ilişkim gibi birşeyse eger o sevgililik birdaha hic istemiyorum .. Ya cok üzüntülü bi boşanma süreci yaşadım. Bende bazı izler bıraktı. Kavga gibi bi ses yükselmesi gibi sıkıştırılmam suçlanmam kıskanılmam gibi şeylerden cok korkuyorum. kalbim gümgüm atıyo ellerim titriyo hemen. Böyle free bi ilişki bana iyi geldi hoşuma gitti gayet. Ben sadece baya gururluyum . ama yinede aklımın bi ucunda benim hakkımda ne düşünüyor geciyor.

Canım o da senın gibi gununu yasıyor bence.sen en kötüsünü dusuneceksın anıden ortadan kaybolursa uzulur musun? yada senı baskasını ıcın terkederse ne yaparsın eger bunlar umrunda olmazsa devam et.bana bıraz takılma ılıskısı gibi gozuktu yanı tamamen cınsellıge baglı bıkınca ayrılınıcak ılıskı.ama sen mutluysan problem yok

Sizin için sonunu iyi görmüyorum, adam sizi bulmuş, bırakmayacaktır. Hesap soran yok, cinselliği problem eden yok. Şu anda siz onun için bulunmaz birisiniz.

Sonradan üzülmemeniz için bırakmanızı tavsiye ederim.

Aramaz, sormaz, merak etmez!!! Bunları yapmıyorsa erkek sevmiyordur, açık ve net!

Siz de geleceği merak ediyorsunuz çünkü kadının fıtratında var! Kadınlar bu tarz ilişkileri kabullenemez.

aynen seks ozlemesı o

" ne geciyor aklindan, nereye kadar gidecek bilmiyorum" cumlesini kuran bence bi beklenti icine girmeye dogru yol aliyor.
Nereye gittiginin ne onemi varki eger amac sadece anlik bi seks/ guzel vakit gecirmekse?
Hic bi yere gitmiyor. Bu kdr basit.
Ve hemen " aman amn benimle sevgili olmak istiyor" diyip etekleriniz tutusmamali. Cunku erkekler sebepsiz yere tamda zevk icin yapar boyle seyleri. Tamda bu soruyu sormus olmaniz, sizin beklenti icindr oldugunuza alamettir.

Beklenti içinde değilim diyorsunuz ama bence beklenti içinde olmamaya zorluyorsunuz sadece hislerinizi ... beklenti içinde değilmiş gibi görünmek istiyorsun .

Ha biterse şişenin dibine vurup , böğüre böğüre ağlamazsın belki ama üzülürsün .

Boşluğu yer eder içine. Hadi bu gitti ... yeni ten gelsin demezsin .

Yani ben yazdıklarından bunu çıkarttım . Yanılıyor olabilirim .

O ne düşünüyordur ? Bu sadece tahmin.

İlişkiniz haftada bir sadece evde geçen zaman ise ... dışarıda beraber vakit geçirmiyor ... bir yerlerde bir şeyler içmiyor , konsere...sinemaya...clube her ne ise sosyal hayatınız ... beraber planınız hiç yok ise ... o cinsel birlikteliği dayalı / duygusuz / bağ olmayan bir ilişki olarak bakıyordur ( FB değil demişsin ya sence )

Yani sana ne tavsiye edebilirim , adını koymak zorunda olmadığınızı tavsiye edebilirim ... yok giderek bağlanıyorum diyorsan , hisselerini ve soru işaretlerini paylaşmanı önerebilirim ...

Bahsettiğin ilişki tarzı benim hayatıma , düşünceme , inandıklarıma çok çook uzak. Kendi gözümden yazmadım , sen ne yapabilirsin onu yazmaya çalıştım nacizane.

Valla dibine kadar hoşuna gittiği kesin

Ama.ne düşünüyor dersen tanımadan bişey diyemem, ortalama Türk erkegi ise hiç iyi şeyler düşünmüyodur ama az biraz kitap gazete okumuşluğu 3 5 sinemaya konsere tiyatroya gitmisligi entelektüel birikimi varsa güzel vakit geçiriyoruz diyip sana değer veriyodur

Valla ben mesela cınsel bırlıktelık yaşasam bağlanırım.daha kolay kolay sevemem kımseyı.sımdı kolay gelır de yarın oburgun terkederse o zaman acı verır

Konu sahibi belirsizlikler sizi huzursuz etmiyrsa devam edin. Sorgulamayın. Sorgulatmayın. Sessizce devam edin. Madem mutlusunuz, bi kaygınız yok sorun ne? Ve sıkı korunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…