sevgili olmadan birliktelik

görüşüyoruz ama ailelerinden farklı şehirlerde ve tek tek yaşayan iki kişi için az görüşüyoruz. Beraber film izliyoruz yemek yiyoruz iki kere tatil planı yaptık ama birinde benim işimden diğerinde onun işinden dolayı gidemedik. annem cok geldi bu 1.5 ayda iki kere geldi ne ben gidebildim ne o gelebildi. o ev değiştirdi birsürü işleri oldu. dışarı planı da yapmıştık açık hava sinemasına gidelim demişti o bide kaz dağlarına kampa gidelim demişti ama kısmet mi olmadı diyeyim gidemedik biyere. dolayısıyla şimdi saydımda 3 kez görüşebilmişiz buzamana kadar evlerde

Özlemişim seni

Sevgili olmak zorunda değilsiniz.
Kendi kararlarını verebilen iki yetişkinsiniz ve ikinizi de aynı noktada duruyorsanız sorun yok zaten.

Gururla da alakası yok, öyle düşünmeyin. Sonuçta size bir şeyler zorla yaptırılmıyor veya siz aşıkken adam sizinle salt seks için görüşmüyor. Siz de aynı amaç doğrultusunda görüşüyorsunuz.

Ama istediğiniz bu değilse de kendinizi bir şeyler için zorlamayın.

Fuckbody olmuşsunuz senin için de sıkıntı yok ise ve abartmadan kendine saygını yitirmeden yaşa hayatını

Eğer beklentiniz yoksa mesele de yok ama beklentiniz varsa mutlaka konuşun yoksa ileride sorun yaşarsınız ve sonu hüsran olur.

Bence gittikçe bağlanıyorsun
Ama çaktırmak da istemiyorsun.
Çünkü sormaya başlarsan seninde dediğin gibi
büyünün bozulmasından korkuyorsun.

Nereye gidiyoruz şeklinde bir soru dahi senin
bu ilişkiyi farklı bir boyuta taşımak istediğini gösteriyor.

Şunun cevabını ver kendine.
Bu adam başka biriyle takılıyor ve sen bunu biliyorsun.

Bu durumu önemsemem diyorsan korkacak bir şey yok.
Sonuçta amaç şuan dediğin gibi dertsiz tasasız
sorumluluk olmayan bir birliktelik.
İstediğini alıyorsun yani problem yok.

Ama hayır yaaa böyle bir şey nasıl olabilir
İçim almaz gibi
bla bla bla bir ton mazeretle rahatsız hissederim
diyorsan kendine karşı dürüst değilsin derim.

Ne hissetiğini ne düşündüğünü de sana söyleyeyim

Evlenmiş boşanmış kafasına göre yaşıyor şimdide benle yatıyor olay bundan ibaret sende çok kafanda kurma düşünme yaşamana bak hayat senin ama dikkat et herkesle de yaşanmaz bela olabilinler de çıkar başına ve bu arkadaşın canı çektikçe arar sorar seni

ciddiyetini koru kimseye kendini bu şekilde kullandırtma daha çok üzülürsün yoksa cinsellik kadın ev erkek arasında bir sonuçtur sevgilerinin sonucu sizin aranızda baslangıc yok sadece amaç var cinsel uyum var ve de ... sevgi olmazsa ve zaten yok illa ki ayrılırsınız ve o zaman daha çok üzülürsün dikkat et.

Rahatsız olurum başkasını oldugunu duymam görmem olmaz devam etmem öyle delicesine üzülmem ama koparırım tabi bağı.

Rahatsız olurum başkasını oldugunu duymam görmem olmaz devam etmem öyle delicesine üzülmem ama koparırım tabi bağı.

E belli zaten kokusu bile burnunda tüten adamı
paylaşmak isteyecek değilsin :d

Bir konuş bakalım bey efendi ne düşünüyormuş.
Ona göre çizersiniz yolunuzu.

Gittikçe bağlanacağınız belli. Belki şimdi o soruyu sormaktan kaçıyorsunuz ama kafanızda netlik oluşsun istiyorsanız yüzleşin derim.

Fuckbuddy, sevgililik neyse ne. Hiçbiri küçültücü değil. Ayrıca benim şu an devam eden ilişkimde de bir "teklif" olmamıştı. Ne diyecek adam bana sevgili olalım mı mı? benimle çıkar mısın mı? Saçma geliyor.
Ancak siz durumunuzdan emin değilseniz ve zamanla biraz daha yakınlık kuramazsanız kendiniz bir çıkarımda bulunabilirsiniz. Ya da doğru zamanda açıkça da sorabilirsiniz bunda kötü bir şey görmüyorum.

Valla mutluysanız sorun yok ,keyfini çıkarın .Sizi üzmesin kalbinizi kırmasın diğerleri hallolur.

Adamın sevgilisi ya da eşi olabilir. Sabıkalıdır. Psikopattır. Araştırdınız mı kimdir necidir? Çabucak güvenip hayatınıza almayın bence.
Adam ne düşünebilir?
Hayatımın belli bir zamanını anlamlandıran kadın. Güzel vakit geçirdiğim hoş sohbet ettiğim vs .vs.
Boşanmış çabuk oltaya düşen bir av. Dul karılara yanaşın beyler.
Evlilikten sıkıldım ve farklı tatlar aradım buldum iyi oldu.
Üzerine düşerseniz sevgili olabilirsiniz. Ama adamdan böyle bir teklif gelir mi emin olamıyorum. İlişkide istediklerini alan erkekler pek teklif işlerine girmiyorlar gözlemlediğim kadarıyla.
Öylesine takılalım diyorsanız onun ne düşündüğünden çok kendi keyfinizi düşünün. Eğlenmenize bakın.

Hep adam mi ozledim diyor? 1 hafta dolmadan ozledim deyip siz cagirin bakalim ne diyecek?

telefonda hıc konusmuyorsunuz
mesajlasıyorsunuz
mesajda canım demıyor

bu adamın evlı olmadıgına emınmısınız
sızınle vakıt gecırmekden hoslanan bekar bı bey nıye aramasın kı
yanlıs anlamayın lutfen belkı evlı sızden saklıyor?
arastırın derım

bırde boyle ılıskılerın saglıklı oldugunu dusunmuyorum
ruhen yıpratıcı bırsey
bakın sımdıden dusunmeye baslamıssınız bıle

sosyal medya sağolsun stalklayabiliyoruz artık herşeyi bende baktım baya zaten. yok evli değil. Benimde evlenip boşandığımı bilmiyor. hiç eskilerden konuşmadık ve bende kendiliğimden söylemeye gerek duymadım..Sabıkalı değil çünkü doktor. psikopat gibide görünmüyor. sadece biraz duygusal gibi. tabi bende hiç hiç bişey bilmeden bunları bilmeden en başta yatagıma almadım. tamam bi gün görüştük ondan önce ama baya oturduk neredeysse bir tam gün muhabbet ettik gezdik. Yok üzerine düşmem ben sevgili olmasakta olur. ama böyle duygusallıkla fuckbuddy arasında kalan bi ilişki olunca o duygusallık kısmı beni etkiliyo bazen bişey hissedecek gibi oluyorum .bari tam fuckbuddylik olsa olacaksada napayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…