- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Birlikte iyi vakit geciriyorsaniz acik ve rahat ol bence. Kendini kasma. Bu iliski cinsellige dayali olmus ama sen onu ozlemeye baslamissin bile. Bak seksi ozlemek farkli belli kisiyi ozlemek farkli.yok bende dedim:) görüştük
Evli olmadığına eminim. Bende onun evine gittim gayet tek yaşayan bekar evi tipinde bir evi var. Bide evet hiç telefonda muhabbet etmememiz değişik . hiçmi aramaz insna hic aramıyor. mesajlardada yanyanayken gibi hayatım canım gibi sevgili sıfatı gibi şeyler değilde günaydın prenses yazıyo mesela napıyosun güzellik yazıyo . bu iki sıfatı kullanıyo sadecetelefonda hıc konusmuyorsunuz
mesajlasıyorsunuz
mesajda canım demıyor
bu adamın evlı olmadıgına emınmısınız
sızınle vakıt gecırmekden hoslanan bekar bı bey nıye aramasın kı
yanlıs anlamayın lutfen belkı evlı sızden saklıyor?
arastırın derım
bırde boyle ılıskılerın saglıklı oldugunu dusunmuyorum
ruhen yıpratıcı bırsey
bakın sımdıden dusunmeye baslamıssınız bıle
Sizi kullanıyo
goturdugu ev bekar evıde olabılırEvli olmadığına eminim. Bende onun evine gittim gayet tek yaşayan bekar evi tipinde bir evi var. Bide evet hiç telefonda muhabbet etmememiz değişik . hiçmi aramaz insna hic aramıyor. mesajlardada yanyanayken gibi hayatım canım gibi sevgili sıfatı gibi şeyler değilde günaydın prenses yazıyo mesela napıyosun güzellik yazıyo . bu iki sıfatı kullanıyo sadece
He klasik kullanıyor lafı da geldi çok komik bu laf ya
Yanındaykenhayatım canım diye hitap ediyor(ben etmiyorum ama). ama mesajlaşırken pek demiyor. Zaten arayıp muhabbet etmek gibi bişey hic yapmıyor. telefonla hic konuşmuyoruz. Haftada bir gibi beniözlediğini söylüyor. Öyle görüşüyoruz.
Kilit nokta bence bu paragraf,yarın bigün önüne gelecek bir mesaj bir telefon görüşmesi yok, anlık, yüz yüze o an ne yaşanıyosa yaşanıyo, sevgi cümleleri o an var sonra yok, haftada bir seni özledim diyo oda zaten seks sıklığına denk geliyo
adam seni cinsellikte kullaniyor..Selam bayanlar,
25 yaşındayım ve 1 yıl kadar önce çok sarsıcı bir evlilikten sonra dahada sarsıcı gecen bir boşanma süreci geçirdim. neredeyse 1 yıl zombi gibi boş boş yaşadım. ne eski eşime karşı bir şey hissettim nede yeni birine o gözle bakabildim.
yaklaşık 2 aydır ise birisini tanıyorum. ilk görüşmemizde dışarıda vakit geçirdik bir şeyler içip saatlerce muhabbet ettik ve benimde içim ısındı ona karşı. Ve tamamen kendimi salmaya ve akışına bırakmaya kendimi kasmamaya karar verdim. İkinci görüşmemiz benim evimde oldu..
Ve devamını tahmin edersiniz. Cinsel bir birliktelik yaşadık. Biraz tedirgindim ama daha önce hiç böyle bişey yapmamış olmama rağmen ertesi gün mutlu uyandım. Kendimi hiç kötü hissetmedim. çünkü uzun zamandır tanıdığım biriymiş gibi hissettim onu. gece boyu bana sarıldı saçlarımı öptü. ben hiç uyuyamadım. Yaklaşık 1,5 aydır da haftada bir gibi bu şekilde görüşüyoruz. Bana her sabah günaydın yazan, birşeyler alacakken mutlaka fotosunu atıp fikrimi alan, yine sakalını bıyığını kestirecekken fikrimi soran, şöyle yapsam beğenir misin, böyle giyinssem hoşuna gidermi, kilo almışım sen nasıl seversin vereyimmi kilo? gibi soran birisi.
Onunla cinsellik yaşamakta beraber uyumakta hoşuma gidiyo. Yanındayken hayatım canım diye hitap ediyor(ben etmiyorum ama). ama mesajlaşırken pek demiyor. Zaten arayıp muhabbet etmek gibi bişey hic yapmıyor. telefonla hic konuşmuyoruz. Haftada bir gibi beni özlediğini söylüyor. Öyle görüşüyoruz.
Sevgili deseniz değiliz. Sevgililer gibi sık konuşup sık görüşmüyoruz yada gün içinde birbirimizin ne yaptığından haberimiz yok. hayatımız hakkında cok şey bilmiyoruz. Fuckbuddy deseniz oda cok değiliz sanki. duygusal bir bağımız var. beraber film izleyip birşeyler yiyoruz muhabbet ediyoruz sevgililler gibi elele kolkola oturuyoruz. Böyle çok ortada kalmış bişey. Aslında bende mutsuz değilim. Cinsel ve duygusal tatminlik yaşıyorum ve stresim sorumluluğum kavgam kaygım yok. kimseye hesap vermiyorum. Bu şeyin büyüsünü bozmamak için ona hic soru sormuyorum dedğim gibi kendimi bıraktım. Ama o ne düşünüyor meraktan çatlıyorum aslında. Ne geciyor aklından nereye kadar gidecek acaba böyle merak ediyorum. Sizce ne düşüyor olabilir? Ve böyle bir birlikteliğin gercek bir ilişkiye dönme olasılığı nedir sizce?
Yarın birgun beni bıraktı diye konu acmaz siniz insallah
daha ıyı bı fıkrın var mı :)
Bir arkadaşınında evi olabilir, habersiz bir gün gidip zili çalın.Bir hafta aramaması normal degil, sizinle sadece cinsellik yaşıyor gibi geliyor, hayatında başka bir kadın varsa devam etmek yanlış olur, tabiki herkesin yetişme tarzı başkadır, bana göre nikahsız birliktelik zina ve günahtır.Evli olmadığına eminim. Bende onun evine gittim gayet tek yaşayan bekar evi tipinde bir evi var. Bide evet hiç telefonda muhabbet etmememiz değişik . hiçmi aramaz insna hic aramıyor. mesajlardada yanyanayken gibi hayatım canım gibi sevgili sıfatı gibi şeyler değilde günaydın prenses yazıyo mesela napıyosun güzellik yazıyo . bu iki sıfatı kullanıyo sadece
ya hayır zaten 1.5 aydır görüşüyoruz 1.5 aydır tanıdıgım kimse için kahrolmam mümkün değil. cok dertlenecek kadar üzülmem diye düşünüyorum ya. mutluyum evet yaşadığım şeyden ötürü. dediğiniz gibi devamı kısmet yarın ne olacagını kimse bilmiyoMutluysan sorun yok. Bırakırsa vs bıdı bıdı demişler yok üzülürsün yok bilmemne. Yaw adı sevgili olsa ve ayrılsan üzülmeyecekmisin ? Adının önemi var mı ? Şuan mutlusun,anı yaşa. Yarın üzülürsen onu yarın konuşuruz.
Boşanıp dibi görmüşsün bu saatten sonra hangi aşkın acısı nekadar koyar ? Keyfinebak,mutluysan gerisi hikaye. Beni bıraktı diye konu açarsınızcılara bakmayın:)ya hayır zaten 1.5 aydır görüşüyoruz 1.5 aydır tanıdıgım kimse için kahrolmam mümkün değil. cok dertlenecek kadar üzülmem diye düşünüyorum ya. mutluyum evet yaşadığım şeyden ötürü. dediğiniz gibi devamı kısmet yarın ne olacagını kimse bilmiyo
daha ıyı bı fıkrın var mı :)
yaav yok kendi evii. eşyaları kıyafetleri herşeyi dizili adamın benle görüşürken taşındı zaten oraya tüm eşyaları beraber sectik. bide bir hafta aramıyo değil hergün mutlaka mesajlaşıyoruz ama işimiz gücümüz varya ondanda cok görüşemiyoruz bence. o bide doktor nöbetleri var falan filan. bide herkes evli olmadığına eminmisin diyorya googlea adını soyadını yazınca tüm şeceresi çıkıyo insanın sosyal medya hesapları falan. evli olmadığına eminim yaBir arkadaşınında evi olabilir, habersiz bir gün gidip zili çalın.Bir hafta aramaması normal degil, sizinle sadece cinsellik yaşıyor gibi geliyor, hayatında başka bir kadın varsa devam etmek yanlış olur, tabiki herkesin yetişme tarzı başkadır, bana göre nikahsız birliktelik zina ve günahtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?