sevgili olmadan birliktelik

yok bende dedim:) görüştük
Birlikte iyi vakit geciriyorsaniz acik ve rahat ol bence. Kendini kasma. Bu iliski cinsellige dayali olmus ama sen onu ozlemeye baslamissin bile. Bak seksi ozlemek farkli belli kisiyi ozlemek farkli.
Ben sevgili olmak istemiyorum gibi ahkamlar kesme.
O an ne hissediyorsan onu soyle.
Kokusu burnunda mi tuttu. Mesaj at.
Kasma.kendini olacagina varsin.ilki okuzdu diye bu da oyle.olmak zorunda degil.
Adam.nasil.olsa duygusal bag yok diye baska kadinla florte devam eder asik olur, sen de kalirsin geride gozu yasli.

Evli olmadığına eminim. Bende onun evine gittim gayet tek yaşayan bekar evi tipinde bir evi var. Bide evet hiç telefonda muhabbet etmememiz değişik . hiçmi aramaz insna hic aramıyor. mesajlardada yanyanayken gibi hayatım canım gibi sevgili sıfatı gibi şeyler değilde günaydın prenses yazıyo mesela napıyosun güzellik yazıyo . bu iki sıfatı kullanıyo sadece

goturdugu ev bekar evıde olabılır

sadece yan yanayken sıze canım cıcım dıyor daha samımı konusuyorsa sızı aska getırmeye calısıyor

ben acık acık hıssımı yazayım mı
sızı kullanıyor

umarım ılerde uzulmezsınız
herkesın dogrusu kendınedır burda tek onemlı olan sey sızın ıcın hata olabılecek sızı uzmeyecek dogru seyler yasamaktır
onemlı olan bu

Seviyorum seni adam olacak kızz

adam seni cinsellikte kullaniyor..
daha ne dusunuecek adam..
erkeklerin cocugunun uçkurundan baska derdi yok maalesef ..
hem bosanmissin aci cekmissin hemde ikincide kendini salmissin bence sen bi dojtora gorun iyi degilsin..
ayrica gun ixinde konismiyorsunuz aramiyorsunuz bunun adi nedir ben tam anlamdim sizi...

daha ıyı bı fıkrın var mı :)

Hayır fikir demeyelim de düşüncemi diyelim :) kullanıyor da karşıda ki kullanırken ne yapıyor acaba ? Konu sahibi sen üstüne alınmada her sevişme ardından aa kullanıyor seni denmesi komik :)

Mutluysan sorun yok. Bırakırsa vs bıdı bıdı demişler yok üzülürsün yok bilmemne. Yaw adı sevgili olsa ve ayrılsan üzülmeyecekmisin ? Adının önemi var mı ? Şuan mutlusun,anı yaşa. Yarın üzülürsen onu yarın konuşuruz.

Bir arkadaşınında evi olabilir, habersiz bir gün gidip zili çalın.Bir hafta aramaması normal degil, sizinle sadece cinsellik yaşıyor gibi geliyor, hayatında başka bir kadın varsa devam etmek yanlış olur, tabiki herkesin yetişme tarzı başkadır, bana göre nikahsız birliktelik zina ve günahtır.

ya hayır zaten 1.5 aydır görüşüyoruz 1.5 aydır tanıdıgım kimse için kahrolmam mümkün değil. cok dertlenecek kadar üzülmem diye düşünüyorum ya. mutluyum evet yaşadığım şeyden ötürü. dediğiniz gibi devamı kısmet yarın ne olacagını kimse bilmiyo

Vakti zamaninda ev arkadasim sevgilim icin bu adam sadece seninle yatmak icin takiliyor demisti, bi de max 1 ay veriyorum 1 ay sonra seni sutlayacak demisti. Ustunden tam 15 yil gecti bu konusmanin. Biz 11 yillik evliyiz, esim de hala geyigini yapar, seni kullanmak icin evlendim nihaaaaahahhaha olene kadar kullanicam seni diye

Iliskileri sadece kendi yasanmisliklarimiz ya da karakterimiz bazinda degerlendirsek yanilmama ihtimalimiz yok, dunyada kac milyar insan yasiyorsa o kadar farkli karakter, o kadar farkli iliski bicimi ve beklentisi var.
Siz de burdan okuduklarinizla degil kendi gozlemleriniz ve yasadiklarinizla bir cikarim yapmalisiniz. Bu iliski pislige de batabilir, mutlu bir aska da donusebilir. Daha 3 kere gorusmussunuz zaten, adini koymak icin oyle erken ki.

Boşanıp dibi görmüşsün bu saatten sonra hangi aşkın acısı nekadar koyar ? Keyfinebak,mutluysan gerisi hikaye. Beni bıraktı diye konu açarsınızcılara bakmayın:)

yaav yok kendi evii. eşyaları kıyafetleri herşeyi dizili adamın benle görüşürken taşındı zaten oraya tüm eşyaları beraber sectik. bide bir hafta aramıyo değil hergün mutlaka mesajlaşıyoruz ama işimiz gücümüz varya ondanda cok görüşemiyoruz bence. o bide doktor nöbetleri var falan filan. bide herkes evli olmadığına eminmisin diyorya googlea adını soyadını yazınca tüm şeceresi çıkıyo insanın sosyal medya hesapları falan. evli olmadığına eminim ya

1,5 ay değil mevzu. Cinsel birliktelik kadın için sadece bedensel bi durum değildir..Genelde tersi olur kadin önce sever, sonra birlikte olur. Ama sizin durumda cinsellik aradaki muhabbeti artırır. Yani duygusal olarak bağlanmak bence kaçınılmaz bi son. Bu konu da onun kanıtı işte.

Erkeğin aksine kadın için seks, sadece seks demek değil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…