Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Merhaba güzel Kadınlar

Nasılsınız ????
Ben süperim hatta bomba gibiyim

Bir konu hakkında sizler çok saygı değer KK hatunlarına soru sormak istiyorum. Sizlerin neler düşündüğünü bilmek ve bir nevze olsun şu küçük sıkıntıyı içimden atmak için...

Beni bilen bilir daha önceki konularımdan. 26 yaşındayım, 4 yıllık ilişkim oldu ve geçtiğimz ay bitti.
İlk ilişkim, ilk aşk, ilk birlikteriğim ve ilk sevgilimdi.

Hep sonsuz aşka inanmıştım... ve bu yüzden aşık olmadan hiç kimseyle ne sevgili oldum ne de ilişki yaşadım.

Bu aşk hüsranla noktalandı ve noktalandığından bu yana tüm ilişkiler bana samimiyetsiz geliyor.
Sanki her ilişkinin içinde aldatan, kandıran varmış gibi.

Tabi ki de genelleme yapmamak lazım.
Aldatıldım ve çevremde bir çok insanın da ilişkisinin doğru düzgün olmadığını gözlemliyorum yıllardır.

Zaman geçtikçe artık aman ne evleneceksin Aylin diyorum kendime ki bugüne kadar hiç bir zaman evlenmeyi düşünmedim, o şahısla da çok aşık olmama rağmen hiç evlilik planları oluşmamıştı kafamda.

Benim için ilişkimde güzel vakit geçirmek anı yaşamak, sevmek sevilmek, dürüst olmak, arkadan plan yürütmemek önemliydi her zaman.

Artık sevgili olaylarına da o her zaman düşündüğüm güzel ilişkilerinde yalan olduğunun kanatindeyim.

Cinsel çekim hissetiğim biri var ve onunla sevgili olmadan ilişki yaşamak istiyorum ama bir yandanda ne bileyim ürküyorum.
Ya aşık olursam korkusu daha çok...

Piskolojime gelecek olursam kendimi iyi hissediyorum. Her zaman ki hayatıma devam ediyorum işte.
İlişkim bitikten uzun süre boyunca ağır tramva yaşamadım çok sevmeme rağmen ve öğrendiklerimin korkunçluğuna rağmen.
İşime gidiyorum, odaklanıyorum, spor yapıyorum, arkadaşlar ile seyahatler, geziler vs...

Ama işte 26 yaşındayım genç bir kadınım ve hayatın zevklerini de yaşamak istiyorum (anladınız).

Sorum daha önce bu tarz ilişki yaşayanlara.
Duygularınız sonra dan değişti mi ? Aşık olmak gibi ?
Çünkü hayatımda uzun bir süre ilişki yaşamak istemiyorum.

Cevaplar için teşekkür ederim hatunlarım

Dip Not : Karşılıklı kendiside böyle bir ilişki istiyormuş benimle.

Her birey farkli farkli huylara sahiptir. Mesela sevmedigim bir kadinla dahi tokalasmak bile istemem. Değil ki bir erkekle herseyi yasamak..
Cinsellik bence askla birlikte özel ve güzel bir seydir. Bir bütündür.. kadin olarak fitratimiz özel bir an yasadiysak aşık olmaya meyillidir. Yada ancak asik oldugumuz icin bir adim daha ötede yakinlasmak isteriz. Bu sekilde düşünüyorum.
Ve asla bir kadin ile bir erkegin bu noktada ayni seyi hissedecegini ayni seyi dusunecegine inanmiyorum

Biz erkekler gibi sadece doğamız gereği beraber olmuyoruz bence. Bir erkek her önüne gelen kadınla beraber olabilir, ama biz bu şekilde yapamayız. Yapsak bile bir süre sonra duygusal bağ oluşur. Bizim doğamıza duygusallık hakim daha çok. Karşındaki insan da sadece cinsellik için beraber olmak istiyormuş ama yine de dikkatli ol derim Aylin. Maalesef duygusal boşlukla aşık olma ihtimalin çok yüksek ve karşındaki insan sadece cinsellik için beraber olmak istediği için sonu kötü bitebilir. Şu an zaten uzun süreli bir ilişkiden çıktığın için ne kadar iyi olursan ol, duyguların karışık. Bir adamla beraber olup bir şeyler paylaşacaksın sonuçta, çok iyi düşün taşın derim. He aşk olmayacağına emin olsam beraber olun gitsin derdim ama pek emin olamadım

yanı kısacası sevgililik durumu olmadan hiç bir duygu paylaşımı vs olmuycak sadece cinsellik yaşamak istıyoruz dıyorsunuz ikinizde buda bir ihtiyaç sonuçta istemen normal ama bu şekilde istemen nekadar normal bilemedim kendi tercihin istiyorsan yaşayabilirsin aşk konusuda yanı hiç belli olmaz zamanla anlarsın

bu tarz ilişkilerde iyi bir kimya yakalanırsa sonunda parnerlerden biri diğerine (ya da her ikisi de birbirirne) aşık oluyor, ikisi de olursa sıkıntı yok da, taraflardan biri olunca sonu hüsran, o yüzden ya aşık olursam şüphesi varsa kafanda hiç girme o işe, yok ya takılırım diyorsan iyi eğlenceler

İstediğiniz gayet normal.

Yetişkin bir kadınsınız ve cinsellik ihtiyacınızı gidermek istiyorsunuz. Hayatınızda bir sevgili yoksa da bunu ya hiç yapmayacaksınız, ya çeşitli alternatifleri değerlendireceksiniz.

İki taraf da bu konu üzerinde netse, kimsenin farklı bir beklentisi yoksa gayet olabilecek bir durum. Sizin emin olmanız gereken bunu gerçekten bu boyutta tutabilecek misiniz yoksa zamanla duygusal ihtiyaçlarınız da olacak, duygusal beklentilere girecek misiniz. Bunu kendi kafanızda netleştirmeniz lazım.

ıssız kadın dıyorsun yanı

hayırlısı.

Bence sonradan aşık olma ihtimaliniz yüksek
Biz kadınların yaradılışı böyle

Ben aşık olmazsam Brad Pitt'le bile sevişemem.
Aşk olmadan olmaz.

Zaten diğeri de mutlu etmez.

Mesele sadece doyuma ulaşmak değil, öyle olsa idi özel cihazlar var, onları kullanırdık. Erkekler de şişme olanları kullanırdı.

Zevkin büyük kısmı duygu içermesinde bence.

Bence sonradan aşık olma ihtimaliniz yüksek
Biz kadınların yaradılışı böyle

Ben aşık olmazsam Brad Pitt'le bile sevişemem.
Aşk olmadan olmaz.

Zaten diğeri de mutlu etmez.

Mesele sadece doyuma ulaşmak değil, öyle olsa idi özel cihazlar var, onları kullanırdık. Erkekler de şişme olanları kullanırdı.

Zevkin büyük kısmı duygu içermesinde bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…