Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Aşık olmadan sonuçlanması %1 ihtimal falan.

Friends with benefits diye bir film vardı. Aynı bu konuyu işliyordu. Önce kız aşık oluyordu tabi ))

Cinsellik yaşadığın birine aşık olmamak zor. Erkekler için bile böyle. Tabi ki eskortlara aşık olmaktan bahsetmiyorum ) ama cinsellik yaşadığımız insana aşık olmak çok yüksek ihtimal.

Çünkü sevişirken oksitosin hormonu boş durmuyor ve partnerleri duygusal olarak da birbirine bağlıyor.

Eyyorlamam bu kadar.

Ben ortalama bir Türk kadının böyle bir ilişki içinde duygusal hasar görmeden yuvarlanıp gidebileceğini düşünmüyorum, entelim dantelim dese de kişi hem kadın doğası hem Türkiyenin havası suyu buna imkan tanımayacaktır bir süre sonra o duygular akar adamın aklı hala apış arasında olursa sevimsiz olur

İlk başlarda o kişiye yani partnerim olmak isteyen kişiye aşık olduğumu düşünmüştüm ama nasıl yani dedim kendi kendime daha yeni ilişki bitmiş üstelik hayatımın aşkıydı.
Bu duygular nedir dedim kendi kendime...
Sonra o kişi ile konuştukça bu şekilde bir ilişki yaşayacağımızı benim aklıma yattı ve sadece o anlamda onu gördüğümü anladım yani aşk meşk yok.

Ama ben aşırı derecede duygusal bir insanım.

Sadece beni aldatan şahıs ile birlikte oldum ve sevgili oldum şu yaşıma kadar. Sonsuz aşka inanırdım ama başıma gelenler beni bambaşka biri yaptı...

Olur tabi niye olmasın
Ama nasıl olucak belirli zamanlarda aynı kişiyle sadece cinsellik için biaraya mı gelinecek ?
Yoksa ıhh bunun tadına baktım diyip herseferinde başkası mı bulunucak ?

Bilmiyorum ki... yaşadıktan sonra bileceğim herhalde...

Evlendiğin zaman da kocanla anı her anlamda yaşayabilirsin...

Tabiii eğer fantazileriniz uyarsa

Olur tabi niye olmasın
Ama nasıl olucak belirli zamanlarda aynı kişiyle sadece cinsellik için biaraya mı gelinecek ?
Yoksa ıhh bunun tadına baktım diyip herseferinde başkası mı bulunucak ?

Tadına bakmak yetmiyor
İyice doydum, bıktım yeter
Her gün baklava olsan yenmez demeli

bu soru tartışmaya açık bir soru olmamalı bence.
herkesin hayata bakış açısı farklı.
burda evlenmeden önceki hayatında öpüşünce hamile kalındığını sanmış olan kadınlar da var sonuçta.
nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.
ben olsam içimden geçeni yapardım yalnız türk erkeği ve türk toplumu mentalitesinin bu iş için uygun olduğunu düşünmüyorum.başınız ağrıyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…