- 15 Kasım 2012
- 850
- 669
- 158
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Biz erkekler derkenBiz erkekler gibi sadece doğamız gereği beraber olmuyoruz bence. Bir erkek her önüne gelen kadınla beraber olabilir, ama biz bu şekilde yapamayız. Yapsak bile bir süre sonra duygusal bağ oluşur. Bizim doğamıza duygusallık hakim daha çok. Karşındaki insan da sadece cinsellik için beraber olmak istiyormuş ama yine de dikkatli ol derim Aylin. Maalesef duygusal boşlukla aşık olma ihtimalin çok yüksek ve karşındaki insan sadece cinsellik için beraber olmak istediği için sonu kötü bitebilir. Şu an zaten uzun süreli bir ilişkiden çıktığın için ne kadar iyi olursan ol, duyguların karışık. Bir adamla beraber olup bir şeyler paylaşacaksın sonuçta, çok iyi düşün taşın derim. He aşk olmayacağına emin olsam beraber olun gitsin derdim ama pek emin olamadım
Onu diyince konusu taşındı cinselliğeF*** buddy diyosun kibarca?
Kızzzz takip et beni gebertirim seni bakFuckbuddy mi ?
Oha !
Biz erkekler derken
Bu dediğiniz F*** buddy değil friends with benefits oluyor yalnız. İkisi ilişkinin dinamikleri açısından farklı durumlar.Sürekli sohbet edip, yemek yiyip, sadece 'takıldığın' kişiyi, uzun zaman görmeyince; özlemeye, her fırsatta bir bahane ile aramaya, dolayısıyla aşık olmaya başlarsın..
.
bız erkekler ...gıbıBiz erkekler derken
KimsinnnKızzzz takip et beni gebertirim seni bakBil ki ben kimim acabaaaaaaa
Biz erkekler derken
Onu diyince konusu taşındı cinselliğe
Anacım adı o ama
Biz erkekler derken
Bu dediğiniz F*** buddy değil friends with benefits oluyor yalnız. İkisi ilişkinin dinamikleri açısından farklı durumlar.
Bu konuda ne var ki onaydan geçemeyecek?konular editör onayından geçmiyor muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?