Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Kadın ve erkek insan hakları olarak eşit olsalar da; yaratılış olarak hem bedenen, hem ruhen birbirinden apayrıdır.
Biri daha düz mantıktır, biri detaycı.. biri daha maddeseldir, biri daha sezgisel..
Bu liste daha uzar ve fakat sonuçta; başta her ne kadar takılmak olarak düşünsen de, iş duygusallığa doğru gider..
Şahsen yaşamasam da, çevremde birçok kez şahit olduğum bir ilişki durumu..
Sürekli sohbet edip, yemek yiyip, sadece 'takıldığın' kişiyi, uzun zaman görmeyince; özlemeye, her fırsatta bir bahane ile aramaya, dolayısıyla aşık olmaya başlarsın..
Başta sorunsuz gibi gelse de, pek kadın ruhuna ve de bedenine uygun bir ilişki durumu değil bana göre..

.

Biz erkekler derken

ben sahsen surekli cinsel birliktelik yasadigim insana karsi duygusal bag gelistiremeyecegimi dusunemiyorum. yani aslinda bir kadin olarak benim icin cinsel birlikteligin ilk sarti duygusal baglanmadir. tek gecelik iliski olur onu anlarim, bir gece kulubunde tanisirsiniz, elektrik alirsiniz, birlikte olursunuz ve bir daha gormezsiniz, duygusal baglanma olmaz bu durumda. ama surekli bir araya geleceginiz biriyle ister istemez farkli baglar kurarsiniz diye dusunuyorum. tabi bu benim kisisel gorusum ve kendi kisiligim, siz belki birine cok kolay baglanamiyorsunuzdur, onu bilemem. erkekler icin bircok sey daha basit. onlar uzun sureler boyunca hicbir sey hissetmedigi kisiyle de cinsel birliktelik yasayabilirler. iyi dusunun derim, cunku genelde bu tip iliskilerin sonu kadinlar icin uzucu olabiliyor. iki taraf da baslangicta "baglanmak yok" sartini kabul ettigi halde kadin "ben artik daha fazlasini istiyorum" diyince erkek geri adim atabiliyor.

Sürekli sohbet edip, yemek yiyip, sadece 'takıldığın' kişiyi, uzun zaman görmeyince; özlemeye, her fırsatta bir bahane ile aramaya, dolayısıyla aşık olmaya başlarsın..
.
Bu dediğiniz F*** buddy değil friends with benefits oluyor yalnız. İkisi ilişkinin dinamikleri açısından farklı durumlar.

Biz erkekler derken
bız erkekler ...gıbı
bız erkekler gıbı
bizler erkek gibi
biz kızlar erkekler gibi

calıs, baban gıbı essek olma
calıs baban gıbı, essek olma

:)

yanlıs anladınız yanı :)

Bi erkek dicek seni sadece cinsel açıdan istiyorum, gözüne yumruk atardım.
Sen yatak arkadaşlığı istiyorsun sanırım ama riskli.
Erkekler duygusuz birlikte olabiliyor ama kadınlarda bu oran çok düşük, illa ki bağlanırsın.
Hiç o sulara girme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…