- 8 Mayıs 2019
- 25
- 5
- 1
- Konu Sahibi ruzgarrr92
-
Marsta koloni kurulacak ama şu martavallara hala inananlar var.5 senelik ciddi bir ilişkisi varmış ve aldatılmış bu yüzden sevgili olmaya birini hayatına almaya cesareti yok bir takım şeylerden korktuğunu ve bağlanıp aynı şeyleri yaşamaktan tedirgin olduğunu söylüyor kendime nasıl yakinlastirabilirim bana guvenecegini nasıl hissettirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?
5 senelik ciddi bir ilişkisi varmış ve aldatılmış bu yüzden sevgili olmaya birini hayatına almaya cesareti yok bir takım şeylerden korktuğunu ve bağlanıp aynı şeyleri yaşamaktan tedirgin olduğunu söylüyor kendime nasıl yakinlastirabilirim bana guvenecegini nasıl hissettirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?
Kızlar merhaba sevdiğim çocuk duygusal şarkılar anlamlı sözler ve kaza yaptığı arabanın resimlerini birde saçma sapan avcuna mermi koydugu fotoğraflari içtiği alkolün fotoğraflarini vs story atıyor sanki dikkat çekmeye çalışıyor gibi ben gördüğüm de de kaldırıyor tesadüftur diycem ama bu 1 değil 2 değil 3 değil sürekli oluyor ben görüyorum 1 dakika sonra story i kaldırıyor bilmiyorum anlayamadım ben mi yanlış anlıyorum ve ümitleniyorum biraz saçma geliyor ama başka anlam yukleyemiyorum beni aydınlatır mısınız ?
Konu sahibide aynı yapıda büyük ihtimal. Bu profilin kadını da çok ne yazıkki.Şu düşük profilin mi peşinden koşuyorsun sen gerçekten? O kadar mı yokluktasın?
O dediğin erkek türk filmlerinde oluyor. Gerçek hayat kaba tabirle sorumluluk almadan kârı kız götürmeye çalışan karaktersizler var sadece.5 senelik ciddi bir ilişkisi varmış ve aldatılmış bu yüzden sevgili olmaya birini hayatına almaya cesareti yok bir takım şeylerden korktuğunu ve bağlanıp aynı şeyleri yaşamaktan tedirgin olduğunu söylüyor kendime nasıl yakinlastirabilirim bana guvenecegini nasıl hissettirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?
5 senelik ciddi bir ilişkisi varmış ve aldatılmış bu yüzden sevgili olmaya birini hayatına almaya cesareti yok bir takım şeylerden korktuğunu ve bağlanıp aynı şeyleri yaşamaktan tedirgin olduğunu söylüyor kendime nasıl yakinlastirabilirim bana guvenecegini nasıl hissettirebilirim lütfen yardımcı olur musunuz ?
Konu sahibide aynı yapıda büyük ihtimal. Bu profilin kadını da çok ne yazıkki.
O konuda dikkat ederseniz kekoluğu farkedince kaçmak yerine "acaba bu paylaşımları benim içinmi yapıyor? Ümitleniyorum." demiş.
Sıkıntı nedir sizce yorumumla ilgili?Mune bi bakmalisin gibi geldi yoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?