Sevgili olmaktan bağlanmaktan korkan erkek

bayaa özgür takılan bir sosyal çevrem var buna rağmen sevgilisini aldatan bir sayıyla sadece 1 kadın gördüm. kk'da ilişkiden evlilikten kaçan ne kadar erkek varsa maşallah eski sevgilileri tarafından aldatılmış. nerde yaşıyor bu kadınlar cidden merak ediyorum.

Kaldı mı hala bu bahaneleri yiyen ay ıssız adam sendromuna yakalanmış. Bir kızı severse ben o tipleri görürüm.

Benim ilk sevgilim de aldattığımı söylemiş herkese. Bana kadar geldi. Ezikliğine acıdım çünkü aldatmanın a'sı yoktu.
Kafası kırıktı zaten biraz. Benim de salak zamanlarım, adam ederim sandım galiba.
Ondan sonra kriterlerimi güncelledim zaten çok şükür.

Bu "aldatıldım ühühü" yalanının altında şu yatıyor bence:

Ulan bu kız beni terk etti, acaba neden? Oysa ki mükemmelim. Bakayım... Vallahi öyleyim.
Anam da şahit zaten. Hep "benim akıllı oğluşum, kızlar kurban olsun sana" der. Bu o.pu demek ki başkasını buldu. Yoksa beni terk etmek mümkün değil.

Bir kısmı buna inanıyor.

Bir kısmı da "ya şimdi niye ayrıldınız diyen olursa yaptığım öküzlükleri anlatamam. En iyisi aldattı diyeyim de sempati puanı kazanayım biraz" diyor.
Buradaki konulara bakılırsa işe yarıyor.

Yıl olmuş 2019 hayla bu numaraya inanan var ya ya arkadaşım seni beğenmiyor hoşlanmamış illa bunu bizzat kendisinden duymadan inanmıycakmısınız ? vallahş okuyunca bu tarz konuları sinirim zıplıyor kıçı kırık bir erkek için düştüğünüz hallere bak ya

çıldırmaya az kaldı valla ben de bunu şimdi gördüm bilsem yorum yazmazdım be bu tarz kızlar kadınlar yüzünden bu kekolar bile kendini bi halt sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…