şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
aslinda beni seviyor ama boyle hic biseye baglanmayan bi tip bi kayboluyor ailesi bile bulamiyor ama herkes onu cok sert gorurken benim omzumda agliyor sen farklisin diyor sevisiyoruz hos hersey guzel eve birakiyor bakiyorum bi mesaj beni aramaGeri kafalı değilim ama adam seni kullanıyor. Yarın bir gün gidip başkasını bulup onunla evleninceye kadar da kullanacak. Yapma izin verme, kendine saygın olsun biraz.
Sevgiliyiz dese, adınız olsa, inan hic sorun değil sevisiyor olmaniz. Ama adam sana böyle söylüyor ki ilerde seni bıraktığında "sana vaat mi verdim ki? zorla mı yaptım?" diyebilmek için.
Bi de değer verdiğini nasıl hissettin ki? Sevismek dışında ne yapıyor da değer verdiğini düşünüyorsun mesela?
evet oyle dovmeli kasli cok yakisikli mavi gözlu ve fazla seks düskunu sürekli kixlarla yaptiklarini anlatan bi tip etrafinda kiz cok cünku zengin bir votka ortamin da 10 kiz oluyor artik devir malumTen uyumu ikili ilişkide önemli elbet ama bir şeye takıldım, güzellik göreceli derler amiyane olacak ama siz olmasanız "düşürebilecek" kapasitede bir adam mı? Ona göre cevap vermek istiyorum, hoş ne demek istediğim anlaşılmıştır
tesekkur ederim size yemin ederim bu cevap gozlerimi doldurduKendini seviyosan ayril.
Kendine yeni bir hat al sana ulasamasin.
Sen cok degerlisin.
:)Niyetini açık açık belirtiyor, sana zorla bişey de yapmıyor. Bile isteye kendini kullandıran sensin.
Sana bişey söyleyeyim mi? Sevgilin(?!) gibi adamlar, siz gibilerle ihtiyaçlarını karşılıyor, biz gibilerle de nişanlanıp evleniyorlar. Bu durum ilerde biz tarafından öğrenilince de "onunla evlenmeyeceğimi söyledim, kendisi isteyerek devam etti" diyorlar.
Nerden mi biliyorum? bizzat şahit oldum. Tokat gibi bir cevap olsun seni belki kendine getirir.
biz gibiler nasil oluyor sadece buraya yazdigimi biliyorsun başka birsey bilmiyorsun siz gibiler ne oluyor peki sadece kocasiyla sevişen süper namuslu dimi komiksinNiyetini açık açık belirtiyor, sana zorla bişey de yapmıyor. Bile isteye kendini kullandıran sensin.
Sana bişey söyleyeyim mi? Sevgilin(?!) gibi adamlar, siz gibilerle ihtiyaçlarını karşılıyor, biz gibilerle de nişanlanıp evleniyorlar. Bu durum ilerde biz tarafından öğrenilince de "onunla evlenmeyeceğimi söyledim, kendisi isteyerek devam etti" diyorlar.
Nerden mi biliyorum? bizzat şahit oldum. Tokat gibi bir cevap olsun seni belki kendine getirir.
off en sevmedigim tip geecek dışi bi olay mi fake olsun ya bi bitmediniz ilgi icin niye boyle bi konu acayim etrafimdakilere sorsamyanlis olacak diye buraya yazdim allahim yaEn geri kafalısi benim.
Fake.
Anlamadim geceleri aradiginda tel de mi sex yapiyosunuz ?biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum
beni kiskaniyor ama oyle kiskanmak degil sanki baskasiyla yapamayacagima emin tiye alarak bi kiskanma yapiyorBaskasiyla sevistigini ve onunla sevgili olduğunu soyle bakalim ne yapacak? Yuz yuze değil de telefonda soyle :) tersine mersine denk gelir şaka kaka olabilir.
hayir evi var gece beni aliyorAnlamadim geceleri aradiginda tel de mi sex yapiyosunuz ?
O zaman düzenli cinsel ilişkide bulunup onu zora sokmayacak kişisiniz, şimdi her zaman içki ısmarla,birkaç saat sohbet et falan mesai gerektiren işler. Onun yerine siz tanıdıksınız çokta uğraştırmıyorsunuz anlaşılan. Bence bu durumdan rahatsızsanız iletişimi kesinevet oyle dovmeli kasli cok yakisikli mavi gözlu ve fazla seks düskunu sürekli kixlarla yaptiklarini anlatan bi tip etrafinda kiz cok cünku zengin bir votka ortamin da 10 kiz oluyor artik devir malum
Hem geri kafalıyım hem komik ne mutlu bana.biz gibiler nasil oluyor sadece buraya yazdigimi biliyorsun başka birsey bilmiyorsun siz gibiler ne oluyor peki sadece kocasiyla sevişen süper namuslu dimi komiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?