sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Keşke böyle bir konuyu 6 yıl önce ben açsaydım :) kurtulmak zorundasın, tam olarak aynı durumu tecrübe eden biri olarak söylüyorum. Hayatının en güzel günlerini o sapığa harcıyorsun. Sonra onun başkasına aşık olduğunu öğreneceksin, acın daha büyük olacak. Eğer o kadar devam ederse birkaç ay sonra geriye dönüp baktığında elindeki tek şeyin boşuna çektığin acı olduğunu göreceksin.
Kararını ver ve ondan uzak dur!!!

Çok iğrenç bir durum.Adam sizi sadece cinsellik için kullanıyor,sizde buna izin veriyorsunuz.Bu kadar değersiz misiniz?

aslinda beni seviyor ama boyle hic biseye baglanmayan bi tip bi kayboluyor ailesi bile bulamiyor ama herkes onu cok sert gorurken benim omzumda agliyor sen farklisin diyor sevisiyoruz hos hersey guzel eve birakiyor bakiyorum bi mesaj beni arama

inanmak istemiyorum..
resmen seni cinsel arzularını gidermek için KULLANIYOR.. ya çok safsın görmüyosun yada sende cinsel arzun için onu kullanıyosun

Valla konuya girisinizi begenmedim o yuzdende okuma zahmetine girmedim; sadece başlığa yorum yapıcam , siz " F*** buddy " olmuşsunuz , başka birşey olacağını sanmiyorum

Niyetini açık açık belirtiyor, sana zorla bişey de yapmıyor. Bile isteye kendini kullandıran sensin.
Sana bişey söyleyeyim mi? Sevgilin(?!) gibi adamlar, siz gibilerle ihtiyaçlarını karşılıyor, biz gibilerle de nişanlanıp evleniyorlar. Bu durum ilerde biz tarafından öğrenilince de "onunla evlenmeyeceğimi söyledim, kendisi isteyerek devam etti" diyorlar.
Nerden mi biliyorum? bizzat şahit oldum. Tokat gibi bir cevap olsun seni belki kendine getirir.

evet oyle dovmeli kasli cok yakisikli mavi gözlu ve fazla seks düskunu sürekli kixlarla yaptiklarini anlatan bi tip etrafinda kiz cok cünku zengin bir votka ortamin da 10 kiz oluyor artik devir malum

:)

biz gibiler nasil oluyor sadece buraya yazdigimi biliyorsun başka birsey bilmiyorsun siz gibiler ne oluyor peki sadece kocasiyla sevişen süper namuslu dimi komiksin

En geri kafalısi benim.
Fake.
off en sevmedigim tip geecek dışi bi olay mi fake olsun ya bi bitmediniz ilgi icin niye boyle bi konu acayim etrafimdakilere sorsamyanlis olacak diye buraya yazdim allahim ya

Baskasiyla sevistigini ve onunla sevgili olduğunu soyle bakalim ne yapacak? Yuz yuze değil de telefonda soyle :) tersine mersine denk gelir şaka kaka olabilir.
beni kiskaniyor ama oyle kiskanmak degil sanki baskasiyla yapamayacagima emin tiye alarak bi kiskanma yapiyor

evet oyle dovmeli kasli cok yakisikli mavi gözlu ve fazla seks düskunu sürekli kixlarla yaptiklarini anlatan bi tip etrafinda kiz cok cünku zengin bir votka ortamin da 10 kiz oluyor artik devir malum
O zaman düzenli cinsel ilişkide bulunup onu zora sokmayacak kişisiniz, şimdi her zaman içki ısmarla,birkaç saat sohbet et falan mesai gerektiren işler. Onun yerine siz tanıdıksınız çokta uğraştırmıyorsunuz anlaşılan. Bence bu durumdan rahatsızsanız iletişimi kesin

biz gibiler nasil oluyor sadece buraya yazdigimi biliyorsun başka birsey bilmiyorsun siz gibiler ne oluyor peki sadece kocasiyla sevişen süper namuslu dimi komiksin
Hem geri kafalıyım hem komik ne mutlu bana. Siz gibileri ihtiyacları olduğunda hatırlıyor, biz gibilere dokunmuyolar evlenene kadar. Ve ikisini yapan da aynı adam. Kişiye göre muamele ediliyor demekki. Hem adamdan hem kadından geçer bu. ileri görüşlü olacağım derken kendini kullandırmayacaksın. sonrada acaba beni kullanıyor mu diye böyle konu açarsın. apaçık ortada sende farkındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…