- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Dizilerden firlama gibisin..nasil uyanmazlar bu insanlar? Ya gercekten uzucu bi durumbu saatler de cikiyorum onlar uyanmadan geri geliyorum ev balkonlu odam da balkon var cikip giriyorum deli cesareti iste yakalansam babamin yapacaklarini düşunmek bile istemiyorum herseyi gectim hayal kirikligina ugrar ama napiyim icimde bi sey hep git diyor
ilk basta sevgiliydik sonra ayrildik sonra ben tekrar hep yazinca hersey bu hale geldi iliskinin adi gitti ama gorusmeye devam ettikSevim koş koş 2017 model ıssız adam çakması geldi
Bence siz de onu sevgili olarak görmek istemeyip sadece sevişmek isteseydiniz sorun yoktu ama sırf elalemin herifini memnun edicem diye kendi istekleriniz /hisleriniz yokmuş gibi davranırsanız öz saygınızı kaybedersiniz. Yapmayın etmeyin.
Cok dogru soylemissiniz. Bu ulkenin yalnız erkekleri degil, kadinlari da boyle sadece bu konuya bakmak bile yeterli bunu anlamak icin.Bizim ülkede fuckbuddy olunmaz, bunun kültürünü bile özümseyemez bizim hödükler. Yıllar önce bir çocukla konuşuyordum, güya modern biri. Geçmişte beraber olduğu kadınlar için "tuvalete boşalmaktan hiçbir farkı yoktu benim için" deyip o kızları bana aşağıladı. Vaktinde köpek gibi peşinde koştuğu kızları iki dakikaya satar, fahişe muamelesi yapar bunlar. Fuckbuddy ilişkisi düşünseydim eğer bu milletten biriyle asla olmazdım. Saygı duymayı bilmiyorlar. O yüzdenomaylovee uzak dursan senin için daha iyi olur.
evet ilk birlikteligimi onunla yasadim birakamiyorum gecen eylulden beri bu durumdayiz ama ben ina neden bu durumdayiz desem ben sana benden karsilik bekleme demistim diyor biliyorum aramaman gerek ama elimde degilIlk iliskiniz mi? Fazlasiyla baglanmissiniz da. Neyse. Bazilari takintili sever. Sevdigi insani her seye ragmen birakmakta zorlanirlar. Bari birini bulun oyle kurtulun bu takintili durumdan. Baskasini sevemem diyorsunuz da seviliyor inanin.
hic kimseyle evlenecek bi tip degil ama yiyici bi tip bursumu da aliyor daha cok yediren bulsa birakir beni biliyorum farkindayim o da diyor asla evlenmem ama zengin olursa evlenirim diyor degisik bi tip keske hic tanimasaydimPara vererek yapmak var bide gel deyince geleno seni baskasiyla evlenene kadar birakmaz. Evlenince bitirir ve bide bastan soyledim sana diye hakli cikar. Hata yapman normal ama ayni hatayi bilerek tekrarlamak .. kendi sonunu hazirliyosun. Cok üzülürsün söyleyim
Bunu kendinize yapmayin lutfen. Ben kullanmak/kullanilmak laflarindan nefret ederim ama bu adam acik acik sizin ona olan sevginizi suistimal ediyor. Bunu kabul etmeyin ve o adami hayatinizdan cikarin bence, iyiliginiz icin.ilk basta sevgiliydik sonra ayrildik sonra ben tekrar hep yazinca hersey bu hale geldi iliskinin adi gitti ama gorusmeye devam ettik
haklisiniz kalbimle degil mantigimla düşünmeye calisicam sagolunBunu kendinize yapmayin lutfen. Ben kullanmak/kullanilmak laflarindan nefret ederim ama bu adam acik acik sizin ona olan sevginizi suistimal ediyor.
Canım böyle saçma sapan bir sevgi mi olur? Sen de basbaya adamla sevişmeyi seviyorsun , sana açık açık sadece sevişirsen görüşürüz diyen adamı nasıl sevebilirsin?ben onu nasil kullaniyorum anlayamadim? ben onu seviyorum geceleri ailemi karsima alip gizlice evden cikiyorum seni sevmiyorum demesine ragmen hergun 100 kere ariyorum bende kurtulmak istiyorum bu sabah uyandigim da onu sevmemek istiyorum ama elimde degil yoksa niye hayatima ezikce devam edeyim ama yapamiyorum iste anlamiyosunuz
Yazdiklarindan ilk iliskin oldugunu tahmin etmistim. Bu sebepten fazlasiyla baglanmissin bence. Baskasini dusunemiyorsun bile. Suan sana bir daha baskasina dokunamazsin baskasini sevemezsin gibi geliyor ama oyle degil. Yeniden sevebilirsin hem de karsilikli bir sekilde. Eger bu iliskiden en kisa zamanda kurtulmazsan bu isin nasil bitecegini soyliyeyim. Kalbini cok fena kiracak. Acik acik istemedigini soyluyor simdiden , zamani gelince agir seyler soyleyip seni ortada birakip baskasina gitmekten cekinmeyecek. O zaman bu aski da hissetmeyeceksin kafana dank edecek. Yazik etme kendine.evet ilk birlikteligimi onunla yasadim birakamiyorum gecen eylulden beri bu durumdayiz ama ben ina neden bu durumdayiz desem ben sana benden karsilik bekleme demistim diyor biliyorum aramaman gerek ama elimde degil
İşiniz bitince de geri yolluyor değil mi?hayir evi var gece beni aliyor
benim için sevismek zevk asla önemli degil konu şu ki o benimle sevismekten baska aktivite yapmadigi icin durum bu sekilde yoksa hergun gezsek tozsak sevismek aklima dahi gelmez tabi ki onu seviyorum sevismeyi de seviyorum onunla ama tek istedigim bana aşik olmasi baska bisey degilCanım böyle saçma sapan bir sevgi mi olur? Sen de basbaya adamla sevişmeyi seviyorsun , sana açık açık sadece sevişirsen görüşürüz diyen adamı nasıl sevebilirsin?
İşte sex arkadaşı olmuşsunuz birbirinizin sen onu o da seni kullanıyor , ailenden gizli görüşmeye gitmen sevişirken zevk aldığın gerçeğini azaltmaz hatta artırır. Emin ol kaçak göçek olmasa zaten bu kadar büyük olmaz tutkun.
Ha seni tam olarak anlayamıyor olabilirim ama adamı anlıyorum emin ol senle zerre kadar geleceğe dair düşüncesi Yok. Karşısına kendine uygun evlenebileceği biri çıktığı anda görüşmeyi kesecek. Baştan söylediği için herşeyi en ufak bir problem çıkarma ihtimalin de olmayacak. Sen belki saplanır kalırsın o adam için ama adam evlenir mutlu mesut yaşar bundan bikaç sene sonra.
Bikaç sene daha birlikteliğine devam et yada şimdi bitir. Bu da senin kararın. Ama C seçeneği yok buna emin olabilirsin
biliyorum aslinda bunlarin farkindayim ama benim degerimi anlar beni sever diye düşünüyorum hep ve asla kendimi baskasiyla düsünemiyorum bir daha aşik olmam gibi cunku onun yaninda cok rahattkm baskasiyla o uyuma yakalayamam artikYazdiklarindan ilk iliskin oldugunu tahmin etmistim. Bu sebepten fazlasiyla baglanmissin bence. Baskasini dusunemiyorsun bile. Suan sana bir daha baskasina dokunamazsin baskasini sevemezsin gibi geliyor ama oyle degil. Yeniden sevebilirsin hem de karsilikli bir sekilde. Eger bu iliskiden en kisa zamanda kurtulmazsan bu isin nasil bitecegini soyliyeyim. Kalbini cok fena kiracak. Acik acik istemedigini soyluyor simdiden , zamani gelince agir seyler soyleyip seni ortada birakip baskasina gitmekten cekinmeyecek. O zaman bu aski da hissetmeyeceksin kafana dank edecek. Yazik etme kendine.
yanindayken cok iyi davraniyor seviyor deger veriyor ama geri eve biraktiginda ertesi gunu asla aramalari acmiyor kendi cani isteyene kadar aramiyor sormuyor sonra hop bi gece yine ariyor cik geliyorum diyorİşiniz bitince de geri yolluyor değil mi?
Iste erkeklern totosunu boyle kaldiriyoruz iki gun sonra tekmeyi yiyince bz oturp Kalioz totomuzn üstünehic kimseyle evlenecek bi tip degil ama yiyici bi tip bursumu da aliyor daha cok yediren bulsa birakir beni biliyorum farkindayim o da diyor asla evlenmem ama zengin olursa evlenirim diyor degisik bi tip keske hic tanimasaydim
Kac yasinda oldugunu sorabilir miyim?biliyorum aslinda bunlarin farkindayim ama benim degerimi anlar beni sever diye düşünüyorum hep ve asla kendimi baskasiyla düsünemiyorum bir daha aşik olmam gibi cunku onun yaninda cok rahattkm baskasiyla o uyuma yakalayamam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?