Sevgili şiddeti

Canım bu paylaşımı senin için yapıyorum bi insan davranışı sadece anlık değiştirir olay zaman ve durum tekrarlanaca yaptığı ne ise tekrarlanacak sen bir tanesin senin hayatın bi tane lütfen kendine hayatına geleceğine karakterine sevdiklerine bunu yapmak bi insan bi kadın bi ablan olarak sana söylüyorum sen kendine layık görme bunu bi insanın kendine layık gördüğünü 7 mahalle toplansa yapamaz emin ol gercek sevgiyi görünce kendine diyeceksin ben bu adamı hayatımda neden tuttum ben bunu yaşamış insan olarak söylüyorum yapma
Teşekkürler yorumlarınız için

Hala
Merhaba arkadaşlar,

Hızlıca konuya gireyim. Sevgilimle 7 senedir görüşüyoru evlilik yolundayız. Tanıştığımızın 2. Senesinde bazı tartışmalarımızdan dolayı bana fiZiksel bir kaç şiddet eğilimi oldu. Kolumu sıkıp morartıyordu sinirlenince. Sonra pişman olup özürler dileyip affettiriyordu. Genelde kendi dediği olmazsa böyle tepkiler veriyordu. Zamanla konuşa konuşa tepki koya koya onu bu durumdan bir nebze uzaklaştırdım ve sinirlenince eşyaya zarar vermeye başladı. Benden çıkarmak yerine telefon kumanda fırlatmak eşya kırmak gibi. Sonra bir kaç sene geçt uzak mesafe ilişkisi yaşamak durumunda kaldık. Bu süreçte uzakta olduğumuz için bir kaç ayda bir
Günübirlik göeüştüğümüz için şuan ne durumda bilmiyorum. Ama evlenirsek ben onun şehrine taşınıcam ve ileride bu tar kavgalarımız olursa tekrarlar mı bilmiyorum. O zaman napayım bilmediğim bir yerde. Bu yüzden ciddi adım atmaktan da korkuyorum. o dönemler ayrılmayı çok düşündüm ancak sevgim ağır bastı yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Evlenmek niyetindeyseniz en azindan dugune kadar aynı ilde yasasanız. Sık gorüsür daha iyi gözlemlersiniz. Degismez vence ama iste yine sizin adiniza cozüm onerisi

Şöyle ki ilk bir iki şiddetinden sonra biraz duruldu son bir iki senedir ise ayrı şehirlerde oldupumuz için Az görüştük günü birlik yani ben önceki dönemlerdeki durumuna istemeden soruyorum gerekirse ayrılmakta çekinmem çünkü bu önemli bir konu boşuna açmadım konuyu buraya. Böyle bir durum yaşayıp zamanla düzelten oldu mu. Evlendikten sonra hergün aynı evde olacağımız için korkuyorum
Saka misiniz siz ya? Evlenince kim duzelmis? Bu kafadaki bir adamla evlendikten sonra o adamin mali olursunuz farkinda degil misiniz siz bunun? Duzeldi mi? Sonra ne oldu? Siddet orneklerine hep ayni soruyu soruyorsunuz karisini doven, soven hangi adam duzelmis? Evlilik oyle bir sey degil, insan sevildikce nutlu olur, guzellesir, kolu bacagi morarmaz, aman sinirlenmesin diye kalbi pir pir dolasmaz. Bu ne bicim bi caresizlik ne bicim bir bagimlilik? Kendinize bunu mu layik goruyorsunuz siz? Inanamiyorum sorulariniza, yorumlariniza. Bir insan, insan yerine konmamaya bu kadar hevesli olmaz gercekten yani pess!!

Back
X