- Konu Sahibi sebebivarligim
-
Hepinizin tecrubeleri ve dusunceleri okadar kiymetli ki.. Sorum kayinvalide/elti/gorumce alakali
Sozluyum ama ilk gunden beri gidip gelme oldu kayinvalidemlere yani gorustuk cok olmasada yine baya gorustuk. Tabiki hosuma gitmeyen seyler oldu ve bunlari direct olarak sozlumle paylastim hep ama gordum ki bu sefer ben kotu ciktim ve ben kotu niyetli oldum sanki. Acaba iki yuzlu olupta direct soylemeyip dolayli yoldan mi gostermeliydim? Taktik mi kullanmaliydim?
Benim kaynim ve elti adayim var bu konudada onerileriniz neler, sozlum eltimle kiz kardes gibi olmamizi istiyor ama bu mumkun mu.. eltimde (daha pek yakin olmadik onlarda kaynimla sozluler) kiskanclik oldugu apacik ortada nasil kiz kardes gibi olayim ki?
Birr strateji bir taktik mi uygulamaliyiz hakli oldugumuzu gostermek icin, mutlu huzurlu olmak icin ne yapmaliyiz? bunun formulu nedir?
Tecrubelerinizden faydalanalim istiyorum herkes dusuncesini veya yasadiklarini paylasirsa cok mutlu olurum.
ay kendimi dışlanmış hissettim.
topic açmam lazım yalnız kk üyeleri diye
üzüldüm kız
canim olur mu hic, nebileyim kayinvalide deyince ilk evli nisanli insan gelir ya akla ondan oyle yazdim, lutfen kusura bakma benim dusuncesizligim
Hepinizin tecrubeleri ve dusunceleri okadar kiymetli ki.. Sorum kayinvalide/elti/gorumce alakali
Sozluyum ama ilk gunden beri gidip gelme oldu kayinvalidemlere yani gorustuk cok olmasada yine baya gorustuk. Tabiki hosuma gitmeyen seyler oldu ve bunlari direct olarak sozlumle paylastim hep ama gordum ki bu sefer ben kotu ciktim ve ben kotu niyetli oldum sanki. Acaba iki yuzlu olupta direct soylemeyip dolayli yoldan mi gostermeliydim? Taktik mi kullanmaliydim?
Benim kaynim ve elti adayim var bu konudada onerileriniz neler, sozlum eltimle kiz kardes gibi olmamizi istiyor ama bu mumkun mu.. eltimde (daha pek yakin olmadik onlarda kaynimla sozluler) kiskanclik oldugu apacik ortada nasil kiz kardes gibi olayim ki?
Birr strateji bir taktik mi uygulamaliyiz hakli oldugumuzu gostermek icin, mutlu huzurlu olmak icin ne yapmaliyiz? bunun formulu nedir?
Tecrubelerinizden faydalanalim istiyorum herkes dusuncesini veya yasadiklarini paylasirsa cok mutlu olurum.
Nişanlınızla paylaştığınız hoşunuza gitmeyen şeyler neydi mesela?
yaa okadar konu okuyorum k. valide/görümce ile ilgili, hep bunu düşünüyorum yaa.Ben bu sitedeki gelinlerden çok korkuyorum valla kızlar. Verilen tavsiyeler çok enteresan geliyor. Bütün kayınvalideler mi kötü? Hepsi aynı tornadan mı çıkmış yani? Gelinlerde hiç mi hata yok? Ben bu tür olayları tamamen iletişimsizliğe bağlıyorum. Konuşunca çözülebilecek olaylara hemen " konuşma sakın, sen de öyle davran, mesafeni koy" tavsiyeleri veriliyor. Güzel bir dille konuşmak sorunu çözmek dururken neden bu tavırlar sergilensin ki. Gerçekten anlamıyorum.
yaa okadar konu okuyorum k. valide/görümce ile ilgili, hep bunu düşünüyorum yaa.
benim eşimin bir annesi var, ağzı var dili yok. kızım demeden konuşmaz. beni rahatsız etse de malesef çekinir benden. tamam ayycanım ciğerim diye sarılmayız birbimize ama hiç daha üzmedik kırmadık birbirimizi. bem saygıda kusur etmem, o da beni sever. hissettirir yani. hiç laf söyletmez bana. beni düşünür hep. zaten ayda yılda bir görüşüyorz dicem bu sefer de "yakın olsanız böyle olmazsınız zaten" diye çıkışacaklar. hiç sanmıyorum. bir de benden bir yaş büyük görümcem var. abla demeden hiç konuşmam, severim ve sayarım. o da bana can kız der. arkadaşm gibi adeta. kaynım desen öz kardeşim gibi. küçük zaten benden bir kaç yaş.
valla hepsinden Allah razı olsun. eşim de benim aileme aşırı düşkün. aklı çıkar hepsi için.
ben anlamıyorum bir türlü bu forumdaki didişmeleri. anlamak da istemiyorum. sadece benimle aynı düşünce birinin yorumunu görünce içimden geçenleri paylaşmak istedim. ..
💑💓
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?