Sevgili, sözlü, nişanlı ve evli KK üyeleri

sozlum yoktu o an yanimizda odada
birkeresindede beraber alisvveris merkezindeyiz sozlum anne siz sebebivarligimla bakinin bende erkek rayonunda takilayim dedi
kadin birseylere bakiyor xx nerdesin oglum baksana bu guzel mi, onu cagirip soruyor sozlum anne kizin yaninda(ki kizim demez bana kayinvalide) bana sorma ona sor deyip gidiyor ama nafile kadin hep oglusuna sormak onunla almak istiyor ben gosteriyorum birseyler anne bak vs hihi diyip geciyor ayyy yazarken bile bunaldim yine canim
sozlumde arkamda durur yine kimi annesine hak veriyor kimi bana (davranislariyla boyle anliyorum) benim yanimda kayinvalde sozlumu canim yavrum diye sever bazen mesela sozlumde hemen canim yavrularim o canim yavrularim diyeceksin tamam mi der hihi tamam der sonrada :)) ama ayni tas ayni hamam

Arabada ki konuşmayı okuyunca ben senin arkanda durmuyor sanmıştım ama değilmiş iyi bari.Ay bende benimki oğluna pek düşkün sanardım seninki daha betermiş oğlum da oğlum o kadar mı olur yani.Nasıl çözüm bulacaksın bilmiyorum ama umarım bu kayınvalidene çözüm bulursun yeminle düşünüyorum da çok kötü ya insan hem bıkar hem kırılır o davranışlara.

Ne sacmasiniz ya..Kac tanesi uyuyor turkce yazim kurallarina. Siz gelip bir yabanci kelime takilmissiniz.dilimizde zaten yeterince yabanci kelime var .Fransizcadan bile .ve hepinizde kullaniyorsunuz.hanginiz tuvalet yerine helaya gidiyorum diyorsunuz.. tuvalet fransizca bir kelime..abartmayin.. ve evet gazze de olen cocuklari kafaniza taksaniz daha iyi olur..boyle basit seylere takilmayi bilirsiniz ancak..
Ayrica forumun kurallarinda konu disi yorumlar da yasak..neyse uzatmayacagim..iyi gunler.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back