- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
merhaba arkadaşlar , direk konuya girmeyi tercih ediyorum fazla uzun yazmamak açasından.Erkek arkadaşım tatilde , bir kaç gün önce parasının az kaldığını vs. söyledi.Bin lira yolla diye şaka yaptı.Belki de beni denedi bilmiyorum ama rakam açısından düşünürsek şaka yaptığını düşünmek istiyorum.Ben öğretmenim kendiside aynı şekilde.Hiç düşünmeden ve ne zaman geri geleceğini bilmeden bir yere bin lira veremeyeceğim konusunda hem fikirdir çoğu öğretmen arkadaşlar çok yüksek rakamlar kazanmıyoruz çünkü.Neyse bu şakasına benim o kadar param yok diye cevap verdim gülerek oda şaka olduğunu söyledi zaten.Ama bu konu hoşuma gitmedi açıkçası.Neyse Bir kaç gün sonra faturamı öder misin hattım kapandı diye aradı.Gelince ben sana vericem dedi.İLk defa böyle bir durum oldu.Bende tamam dedim açıkçası ama hiç hoşuma gitmedi çünkü bu güne kadar sıkışsam bile 1 kuruş istemedim kendisinden.Ailesine söyleyebilirdi diye düşünüyorum.Altında birşey arayıp aramamam gerektiğini de bilmiyorum ama bu tür konulardan hiç hoşlanmıyorum.Daha öncede beraber birşey almıştık kendisine ben ödemiştim.Ben vericem sana demişti fakat vermedi.Aslında o ara sıkışıktı biraz bende sıkışıksın bu ara verme falan dedim belki oyüzden de vermedi bilmiyorum.İnanın cimri falan değilim.ilişkimiz 9 aylık bir ilişki nişanlı falan değiliz bilmiyorum ya hoşuma gitmedi işte düşüncelerinizi almak istedim.İlerisinide düşündüğüm bir ilşki olduğu için ayrıntılara fazla takılıyorum belkide ama ileride pişman olmak istemiyorum.Direkt seni kullanıyor falan diyecek arkadaşlara şimdiden söylüyorum böyle bir durum olsaydı Bu bir kaç kez tekrarlanan bir durum olurdu ve buraya yazmama gerek kalmazdı sağlıklı yorumlar bekliyorum lütfen.Eleştirilerede saygı duyuyorum.Sadece kafam karıştı:44: