• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili ve para konusu??

Eskiden kızlara derlerdi sevgili parası yiyor diye şimdi erkekler yapıyor bunu.
İki arkadaşım da aynı şekilde borç adı altında çok fazla paralar yedirdiler sevgililerine.
Ben ne olursa olsun bir erkeğe sevgilisinden borç istemeyi yakıştıramıyorum.
Ve fatura olayı da çok gereksiz.
Sanki şöyle düşünmüş zaten hep seninle konuşuyorum bunu sen öde gibi.

Eskiden kızlara derlerdi sevgili parası yiyor diye şimdi erkekler yapıyor bunu.
İki arkadaşım da aynı şekilde borç adı altında çok fazla paralar yedirdiler sevgililerine.
Ben ne olursa olsun bir erkeğe sevgilisinden borç istemeyi yakıştıramıyorum.
Ve fatura olayı da çok gereksiz.
Sanki şöyle düşünmüş zaten hep seninle konuşuyorum bunu sen öde gibi.

Ay gerçek olamaz, utanç verici...

Henüz kullanamamış o yolda ilerliyor sanırım. Espiriyle olmadı bir de böyle isteyeyim demiş
Yani evet dersen arkası gelebilir
Hem parası olmayan insanın tatilde ne işi var

Biz sevgilimle para konusunda hep yardım ederiz birbirimize. Bazen o bana verir,bazen de ben ona. Borç olarak aldın geri ver gibi bişey de demedik ikimizde.. Ortak kullanıyoruz gibi bişey.

Rahatsız olmakta çok haklısın senin yerinde olsam bu adamın maddi açıdan kullanmaya çalıştığını düşünürdüm.
Öğretmen adam, düzenli geliri var.
Faturasını nasıl yatıramıyor?
Yatıramıyorsa ona göre davransın.

Tatile gidecek parayı buluyor da senden nasıl para isteyebiliyor.
Şaka yolluda olsa hoş değil.

Gözlemle bence bu adamı biraz, seni sömürmesine izin verme.

aklıma gelen ya ailesi felan yiyor çocuğu gerçekten parası kalmadı kendi ailem böyleyken bi de sevgilime bakayım dedi sıkıştığı için istedi,
yada çıkarcı ne koparttım kar deyip, yiyip içip yattı harçlığını sizden koparmaya çalıştı :ssz:

Gerçekten parasının bittiğine inanıyorum çünkü bitmese bu tür bir davranış sergilemeyeceğinden eminim.Bilmiyorum yanii inan ki belkii ailesinden çekindi yada başka bir durum var.Ne olursa olsun parasını bitirmesi bile sorumsuzluk ayağını yorganına göre uzatsın yani.

Rahatsız olmakta çok haklısın senin yerinde olsam bu adamın maddi açıdan kullanmaya çalıştığını düşünürdüm.
Öğretmen adam, düzenli geliri var.
Faturasını nasıl yatıramıyor?
Yatıramıyorsa ona göre davransın.

Tatile gidecek parayı buluyor da senden nasıl para isteyebiliyor.
Şaka yolluda olsa hoş değil.

Gözlemle bence bu adamı biraz, seni sömürmesine izin verme.

Aynen bende bunu düşündüm canım , bakalım nasıl davranıcak bir daha böyle bir talebi olucak mı ? önemli olan o.

bence de sorumsuzluk, bi erkeğin kadına el açması hoş değil , eşin olur nişanlın olur hiiiç lafı olmaz , ama sevgili olupta tatilde param bitti abes geliyor kulağa , evlilikte kadının erkekten fazla maaş alması gibi . ( böyle durumda da hem adam kendini ezik görüyor hemde kadın erkeği basit gördüğü için çekiciliği kalmıyor bence, sonra adam aşağılık kompleksine giriyor , aldatıyor vs vs. burda söylemek istediğim şu böyle durumlarda kadınların gözünden düşüyor erkekler, kadın alçalmış görünce karizma çekicilik vs kalmıyor erkek bir tık önden gitmeli bence )

Benden size büyük tavsiyesi, ister erkek arkadaşınız olsun, ister ilişkiniz resmiyete dönüp nişanlınız olsun bir erkeğe para yollamayın, faturalarını ödemeyin, bir erkek için kredi çekmeyin, kredi çeken erkeğe kefil olmayın, evlendiğinizde maaş kartınızı vermeyin.

İnsanlar yıllardır evli kaldıkları erkeklerden maddi darbe yiyor, eşi zorda kalmasın diye kredi çeken kadınlar kredi çekildikten sonra terk ediliyor, milyarlarca liralık kredi borcuyla başbaşa kalıyorken, siz henüz 9 aydır flört ettiğiniz bir adama 1000 lira değil, 1 kuruş bile vermeyin.

İnşaallah faturasını ödememişsinizdir.

kesinlikle ödeme kardeşim

bu ne pişkinlik nişanlın değil kocan değil
çok ayıp hiç erkek arkadaşı ailesi akrabası kalmamış mı
parası olmayan adam evinde oturur telefonunu ona göre kullanır
belli ki çok iyi niyetli yumuşak yüzlüsün
senin de kazancın belli insan utanır
bu yüzden sana küsmeye kalkarsa canı cehenneme

bu adamla evlenmeye kalkarsan
masraflar için sana kredi çektirir hiç şuphem yok
kullandırma kendini
dinlemeyip acır verirsen çok bedeller ödersin
benden söylemesi
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın öpüyorum

Ben seni kullanmak istemesine değinmeyeceğim bile...

Ben olsam şöyle düşünürdüm:
Bu kişi öğretmen ve belli bir geliri var.
Eger telefon faturasını bile yatıramayıp ordan burdan istiyorsa,
ayağını yorganına göre uzatmıyor demektir.
Bu da sorumsuz olduğunun bugünü gün ettik, yarına Allah kerim mantığında bir insan
olabileceğinin göstergesi diye düşünürdüm...

Aslında benden para isteme kısmına değil de ,
onun kendi karakter analizini yapardım...

Bu insan yüzsüzce sizden bunları istediğine göre,
muhtemelen kendi erkek arkadaşlarından da sürekli bir şeyleri otlanmaya çalışıyordur.
Bence bu kısmı da araştırın çaktırmadan...

Son düzenleme:
nişanlınız bile olsa sizden para istemesi (ki şaka olduğunu sanmıyorum) çok garip ve uygunsuz olmuş. telefon faturasını ödetmesi akla ziyan bir davranış. "ben sana öderim" deyip ödemediği durumlar da aynı şekilde bir erkekten ziyade bir insana yakışmayan davranışlar. arkadaşınızdan biran evvel uzaklaşın derim

not: "ilerisini" düşündüğünüzü yazmışsınız ama arkadaşken bile sizden para isteyebilecek kadar akla ziyan davranışlar sergileyen ve lakayt olabilen biriyle hayat birleştirilmez. bir evvel kaçın

arkadaş ne güzel demiş. bencede bi an evvel kaç

Tatile ayıracak parası var da faturayı ödeyecek parası yok mu?

Ödeme bence,aradan biraz zaman geçince sen de ondan bir şeyler iste para konusunda bakalım ne tepki vericek

Canım biz de ikimiz öğretmeniz, 10 aylık ilişkimiz var. İlk başta o öderdi hesapları ben sevmem her gün çıkıyoruz sonuçta ben de çalışıyorum dedim. Para aramızda muhabbet olmaya başlayınca o bana karşı cimri oldu ben de ona :) İnat ettik biraz. bir ara araba almaya niyetlendi. Kredi çekse bile 5 bin lira eksikti. Sen çek ben senin yerine öderim dedi. Ben onu iyi tanıdığım için ve aramızda para sorun olduğundan denediğini fark ettim. Benim kredim var ama 10 bin çekerim kredimi yatırır üstünü sana veririm yarın beraber gidelim dedim. Çok sevindi olur mu hiç öyle şey, ben birinden para almam hele ki sevdiğim insanı zor duruma sokacağım, sadece bana karşı cimri duruyorsun merak ettim dedi. Ki haklı ben normalde herkese karşı çok cömertimdir. Savururum parayı.Sonra konuştuk anlaştık aramızda para muhabbetini. Artık Beni kontrol etmeye çalışır o da zor durumda kalmayım diye ben alıyorum sana ne desem ha senden çıkmış para ha benden ne fark eder, konu bu mu der kızar.
Annemler de hep sevgilimin benim paramı yediğini düşündüler hatta asker de aramayınca beni paraya kıyıp aramaz yakında sana aratır, harçlık ister bir de senden diye üzerime çok gelmişlerdi. :1::1:
Yani denemiş olsa anlardın bence. Az çok öğrenmişsindir kişiliğini. Denemesi için bir sebep var mı onu da düşün.Belki de seni samimi gördü senden istedi fatura olayında. Bence yüz yüze geldiğinde uygun bir dille konuş. Paranı yemek de isteyebilir, ilişkinizi yakın görüyordur beraber harcama yapmanızı sıkıntı da görmüyor olabilir. Sen de ondan bir şeyler iste tepkisini ölç. Beraber harcama yapmada sıkıntı görmüyorsa anlarsın. Hemen yargılamadan biraz zamana bırak bence.

Son düzenleme:
Back
X